Anladım canım bi kaç gün daha veremezsem 3221 yapayım bari ay inş. Yarın veririmYumruk 1 ay duraklamayasayinca 4 atak yapmak.
Bide 3221 var canim 3 gun saf 2 gun ps 2 gun saf 1 ps sonra 1+1 e dvam. Ben cok duraklarsam bunu yapcam. Bide duraklamaya hibiskus cayi
İnsallah bitanem :) bende istah yerlerde ogle yemegimi midem bulanarak yedim kepegim gelseydi degisik bisilr denerdim yogurt tavuk lor uclusunden biktimAnladım canım bi kaç gün daha veremezsem 3221 yapayım bari ay inş. Yarın veririm
Öyle yaaa bn yeni şeylerde deneyip çok yemek istemiyorum şekerim inş. Kısa zamanda gelir :) inşallah yarın 1 kilo gitti diye müjdelerim sizi canlarım:)İnsallah bitanem :) bende istah yerlerde ogle yemegimi midem bulanarak yedim kepegim gelseydi degisik bisilr denerdim yogurt tavuk lor uclusunden biktim
Canim sebzedendir o yarına gider merak etmeBnde bugun +100bugun saf gunumdeyim :)
Ne inatçı kilolarımız varmış ya artık ne kadar yerleştiyseAnladım canım bi kaç gün daha veremezsem 3221 yapayım bari ay inş. Yarın veririm
İnsallah canimm :)Öyle yaaa bn yeni şeylerde deneyip çok yemek istemiyorum şekerim inş. Kısa zamanda gelir :) inşallah yarın 1 kilo gitti diye müjdelerim sizi canlarım:)
bende oyle umuyorummCanim sebzedendir o yarına gider merak etme
Ne inatçı kilolarımız varmış ya artık ne kadar yerleştiyse
Aynen yaaa alırken hiç bu kadar zorlanmayız vallahaCanim sebzedendir o yarına gider merak etme
Ne inatçı kilolarımız varmış ya artık ne kadar yerleştiyse
Tebrikler canımArtık tokken 83 çıkıyorum ya tartıya kucaklayasim geliyo:)
Afiyet olsun canım:)Bugunku menu
Sabah: 2 yumurta omlet+2 jambon
Ara: kahve
Ogle: tavuk+lor+yogurt
Ara: sutlu kahve
Aksam: yogurt+lor
4 litre su+2 kupa bitki cayi
Jilian six pack+1 mil leslie expres
Ablası gelecekti yaa ondan giremiyordur canımKonu sahibimiz kayıp
Slm canim sen benim tanidigim anethama misinKonu sahibimiz kayıp
baska konularda yorumlari var gordum bizi terkettiKonu sahibimiz kayıp
Hadi yaa gelir kızlar inş tekrardabaska konularda yorumlari var gordum bizi terketti
İnsallahHadi yaa gelir kızlar inş tekrardaEvelynn bizi bırakmaz ocağa kadar hepimiz zayıflayacağız hep birlikte
Evet canim:)Slm canim sen benim tanidigim anethama misin
Tabiki canım bak bendede aynısı olsun eminim yine olcak sonuçta aç değiliz açıkta değiliz dimi ama:))Kızlar ayy bugün çok yorucuydu :)
Sabah biraz pita ekmeği çok az peynir yedim
Öğlen köfte ve pita ekmeği
Arada ayran içtim
Akşam ise tavuk yoğurt pita ekmeği
Sporlarım ise 1,5 saat yürüyüş 1 mil express ayy daha yeni yapmaya başladım yaa kollarım nasıl ağrıyor ama bırakmadım yorgunluktan bitkin olsamda biliyorum birgün tekrar kilo vermeye devam edeceğim 8,5 kiloya veda etmişi daha önümde 20 kiloya veda edecem inşallah son gaz devam şekerlerim
Inşallah canimYaa bırakırmıyım sizii, ablamın olmasının yanısıra birde hastane işleriyle ugrasıyorum biyopsim cuma gunu bugun kontrole gittim, sonrada akşama kadar dısarıdaydım. Hal böyle olunca diyet miyet kalmadı, yeniden diyete baslayıp motive kazanıncaya kadar sizi demotive etmemek adına konuya gelip yakınmak istemedim cunku cok iyi gidiyorsunuz. Her mesajınızı okuyorum inanın.
Buarada tiroid değerlerim normal seviyeye inmiş çok şükür ilaç dozum şimdilik sabitlendi. Biyopsimde temiz cıkarsa kafam rahat olarak döncem aranıza inşallah