Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Yaa bırakırmıyım sizii, ablamın olmasının yanısıra birde hastane işleriyle ugrasıyorum biyopsim cuma gunu bugun kontrole gittim, sonrada akşama kadar dısarıdaydım. Hal böyle olunca diyet miyet kalmadı, yeniden diyete baslayıp motive kazanıncaya kadar sizi demotive etmemek adına konuya gelip yakınmak istemedim cunku cok iyi gidiyorsunuz. Her mesajınızı okuyorum inanın.
Buarada tiroid değerlerim normal seviyeye inmiş çok şükür ilaç dozum şimdilik sabitlendi. Biyopsimde temiz cıkarsa kafam rahat olarak döncem aranıza inşallah
Tiroidlerine sevindim canım benm inşallah iyi çıkacak biyooside canım hiç üzülüp sıkılma sen :) en kısa zamanda yanımıza bekliyoruz seni canım:KK66:

Kızlar ayy bugün çok yorucuydu :)
Sabah biraz pita ekmeği çok az peynir yedim
Öğlen köfte ve pita ekmeği
Arada ayran içtim
Akşam ise tavuk yoğurt pita ekmeği
Sporlarım ise 1,5 saat yürüyüş 1 mil express ayy daha yeni yapmaya başladım yaa kollarım nasıl ağrıyor ama bırakmadım yorgunluktan bitkin olsamda biliyorum birgün tekrar kilo vermeye devam edeceğim 8,5 kiloya veda etmişi daha önümde 20 kiloya veda edecem inşallah son gaz devam şekerlerim :KK6:
birakma sporunu yap kilo kaybi olmasada incelme oluyor canim

Yaa bırakırmıyım sizii, ablamın olmasının yanısıra birde hastane işleriyle ugrasıyorum biyopsim cuma gunu bugun kontrole gittim, sonrada akşama kadar dısarıdaydım. Hal böyle olunca diyet miyet kalmadı, yeniden diyete baslayıp motive kazanıncaya kadar sizi demotive etmemek adına konuya gelip yakınmak istemedim cunku cok iyi gidiyorsunuz. Her mesajınızı okuyorum inanın.
Buarada tiroid değerlerim normal seviyeye inmiş çok şükür ilaç dozum şimdilik sabitlendi. Biyopsimde temiz cıkarsa kafam rahat olarak döncem aranıza inşallah
Herseybyolunda gider insallah kuzum. Sen burda ol varljgini bellie et demotive olmayiz biz senide motive ederiz belki :) birlikten kuvvet dogar
-700 kızlar maşallah maşallah korkuyorum valla
oooo super balimm ben bugun -100 ama cok siskin hissediyorum regl gunum yaklasti ondanmi acaba

Hic istahim yok :KK43: resmen zorla yemek yiyorum midem bulaniyor yerken :KK43: emin olmasam sanirim hamileyim dicem ama mumkun degil biliyorumda birde hamileymisim hosgeldin depresyon olur valla :KK70: :KK70:

Herseybyolunda gider insallah kuzum. Sen burda ol varljgini bellie et demotive olmayiz biz senide motive ederiz belki :) birlikten kuvvet dogar
oooo super balimm ben bugun -100 ama cok siskin hissediyorum regl gunum yaklasti ondanmi acaba
ondan olabilir canım bende reglde veremedim ya

Bırakmaya niyetimyok canım:)

X