Tiroidlerine sevindim canım benm inşallah iyi çıkacak biyooside canım hiç üzülüp sıkılma sen :) en kısa zamanda yanımıza bekliyoruz seni canımYaa bırakırmıyım sizii, ablamın olmasının yanısıra birde hastane işleriyle ugrasıyorum biyopsim cuma gunu bugun kontrole gittim, sonrada akşama kadar dısarıdaydım. Hal böyle olunca diyet miyet kalmadı, yeniden diyete baslayıp motive kazanıncaya kadar sizi demotive etmemek adına konuya gelip yakınmak istemedim cunku cok iyi gidiyorsunuz. Her mesajınızı okuyorum inanın.
Buarada tiroid değerlerim normal seviyeye inmiş çok şükür ilaç dozum şimdilik sabitlendi. Biyopsimde temiz cıkarsa kafam rahat olarak döncem aranıza inşallah
Aynn yaa herşeyi yiyoruz kuzucum :))Tabiki canım bak bendede aynısı olsun eminim yine olcak sonuçta aç değiliz açıkta değiliz dimi ama:))
Inşallah canim
birakma sporunu yap kilo kaybi olmasada incelme oluyor canimKızlar ayy bugün çok yorucuydu :)
Sabah biraz pita ekmeği çok az peynir yedim
Öğlen köfte ve pita ekmeği
Arada ayran içtim
Akşam ise tavuk yoğurt pita ekmeği
Sporlarım ise 1,5 saat yürüyüş 1 mil express ayy daha yeni yapmaya başladım yaa kollarım nasıl ağrıyor ama bırakmadım yorgunluktan bitkin olsamda biliyorum birgün tekrar kilo vermeye devam edeceğim 8,5 kiloya veda etmişi daha önümde 20 kiloya veda edecem inşallah son gaz devam şekerlerim
Herseybyolunda gider insallah kuzum. Sen burda ol varljgini bellie et demotive olmayiz biz senide motive ederiz belki :) birlikten kuvvet dogarYaa bırakırmıyım sizii, ablamın olmasının yanısıra birde hastane işleriyle ugrasıyorum biyopsim cuma gunu bugun kontrole gittim, sonrada akşama kadar dısarıdaydım. Hal böyle olunca diyet miyet kalmadı, yeniden diyete baslayıp motive kazanıncaya kadar sizi demotive etmemek adına konuya gelip yakınmak istemedim cunku cok iyi gidiyorsunuz. Her mesajınızı okuyorum inanın.
Buarada tiroid değerlerim normal seviyeye inmiş çok şükür ilaç dozum şimdilik sabitlendi. Biyopsimde temiz cıkarsa kafam rahat olarak döncem aranıza inşallah
oooo super balimm ben bugun -100 ama cok siskin hissediyorum regl gunum yaklasti ondanmi acaba-700 kızlar maşallah maşallah korkuyorum valla
Herseybyolunda gider insallah kuzum. Sen burda ol varljgini bellie et demotive olmayiz biz senide motive ederiz belki :) birlikten kuvvet dogar
Tiroidlerine sevindim canım benm inşallah iyi çıkacak biyooside canım hiç üzülüp sıkılma sen :) en kısa zamanda yanımıza bekliyoruz seni canım
-700 kızlar maşallah maşallah korkuyorum valla
Canim biraz ayran falan iç istersenHic istahim yokresmen zorla yemek yiyorum midem bulaniyor yerken emin olmasam sanirim hamileyim dicem ama mumkun degil biliyorumda birde hamileymisim hosgeldin depresyon olur valla
ondan olabilir canım bende reglde veremedim yabirakma sporunu yap kilo kaybi olmasada incelme oluyor canim
Herseybyolunda gider insallah kuzum. Sen burda ol varljgini bellie et demotive olmayiz biz senide motive ederiz belki :) birlikten kuvvet dogar
oooo super balimm ben bugun -100 ama cok siskin hissediyorum regl gunum yaklasti ondanmi acaba
İsin garibi 2 litre ayran icebilennben hic icemedm dunve bugunCanim biraz ayran falan iç istersen
Tüh neden öyle oldu ki yemen lazım amaİsin garibi 2 litre ayran icebilennben hic icemedm dunve bugun
Yiyorum ama kendjmi zorlayarak gorsen yemek yiyisimi kusmak uzere oluylrum ama zorla yutuyorumTüh neden öyle oldu ki yemen lazım ama
Bırakmaya niyetimyok canım:)birakma sporunu yap kilo kaybi olmasada incelme oluyor canim
oooo super balimm ben bugun -100 ama cok siskin hissediyorum regl gunum yaklasti ondanmi acaba
Canim bi mide koruyucu alsan belki geçer bulantinYiyorum ama kendjmi zorlayarak gorsen yemek yiyisimi kusmak uzere oluylrum ama zorla yutuyorum
Canim sende yumruk yap başka türlü olmiycak
yarina gecmezse giderim canimm
nane kaynatip ictim belki iyi gelirCanim bi mide koruyucu alsan belki geçer bulantin
Aynn yaa öle olacak artıkCanim sende yumruk yap başka türlü olmiycak
Ah bu kilolar ne zaman bizde verdiğimiz kiloyu koruyabilecegiz acaba ☺☺Evet canim:)
Valla ben ömrüm boyunca dukanla evlenicemAh bu kilolar ne zaman bizde verdiğimiz kiloyu koruyabilecegiz acaba ☺☺