Krem tartarı nerden buldun canimhttp://www.dukandiyetitariflerim.com/2013/04/pita-ekmegi.html?m=1
Bu sitede yazıyor canım:) ayrıca ekmeği yaparken maya attım birazda kabartma tozu atıyorum birazda tuz:) canım bide krem tartarla yumurtayı kremşanti kıvamına kadar getirmen lazıminşallah beğenirsin
Aktardan aldım canımKrem tartarı nerden buldun canim
Bugunde ben veremedimGünaydın canım bugün -100 olmuşum :)
Hibiskus çayı iç canım bn dün ondan içtim selvos88 demişti yaa girmezsin inşallah aynen inşallah yarın daha fazla veririm ama bugün sp yapacam yine canımBugunde ben veremediminşallah duraklamaya girmem senin kırıldı galiba bak yarın iyice belli olur
25 günde 5.5 kg canım ayda 6 gitse tamamdırCnm bide toplam kaç kilo verdin şimdi sen bn 8,5 kilo verdim 10gün durakladı
Onu bulamadım yeşilçay içecem bakalımHibiskus çayı iç canım bn dün ondan içtim selvos88 demişti yaa girmezsin inşallah aynen inşallah yarın daha fazla veririm ama bugün sp yapacam yine canım
5gündede gider 1 kilo daha inşallah canım25 günde 5.5 kg canım ayda 6 gitse tamamdır
Hmm aktarda var canım bildiğimiz nar çiçeği imiş pembiş pembiş çıkıyor rengi kışın grip nezleye çok iyi geliyor canım şeker hastalığı olanlar içinde iyi bir içecekOnu bulamadım yeşilçay içecem bakalım
Inşallah canim gorcez bakalım sanki önceki yaptığımda daha hızlı gidiyodu gerçi çok kiloluydum ya ondan olabilir5gündede gider 1 kilo daha inşallah canım
Aa öylemi bugün tekrar bakiyimHmm aktarda var canım bildiğimiz nar çiçeği imiş pembiş pembiş çıkıyor rengi kışın grip nezleye çok iyi geliyor canım şeker hastalığı olanlar içinde iyi bir içecek
Canım kilo ile değişiyormuş yaa ondandır:) gider daha inşallah 2016 bizim yılımız olacakInşallah canim gorcez bakalım sanki önceki yaptığımda daha hızlı gidiyodu gerçi çok kiloluydum ya ondan olabilir
Ayy yaramazlık yapmak istemiştir canım yaa Allah bağışlasın kızını:)) ayy inş. Kilolar gider:)Ayy bugün kızım kök söktürdü bana bi cocuk herşeye ağlarmi ya ne yedim içtim bilmiyorum:) bugun ps Günümdü hep saf yedim mecbur kizim durmayinca
Sende az yemissin canım ben bugün +200 gördüm dün lıght puding yedim ondan galiba artık onuda yemiycemBugünkü menüm canım
Sabah hibiskus çayı içtim 2 parça pita ekmeği yedim
Öğlen tavuk yoğurt yedim
Akşam peynir pita ekmeği yoğurt yedim:) biraz geç girdim misafir vardıda canım:)
Of yaa aman 1 gram veremedim yine inşallah bigün gider şu kilolar yaaa sıktılar haaSende az yemissin canım ben bugün +200 gördüm dün lıght puding yedim ondan galiba artık onuda yemiycem
Öyle böyle gidecek canım sabirsizlik yapmayalım sonuçta eskiden yediğimizin yarısını bile yemiyoruz şu puding işinden vazgeçmek lazım benimde 7 li rakamı görmeden yemiycem 82 yim şu anOf yaa aman 1 gram veremedim yine inşallah bigün gider şu kilolar yaaa sıktılar haasalı günü 2 hafta olacak veremeyişimin yaa bari salıya kadar 1 kilo gitsin regl dönemimde yaklaşıyor artık daha zor veriririm galibaa yaaa ben bayrama kadar 70 olmak istiyordumm
çok fazla da takmamaya çalış cqnim ne kadar çok stres yaparsan vücut o kadar çok direniyor ama tabi çok da kolay değil stres yapmamak ah bence 34 beden uyanalim nasılsa kilo alırız
adi nar cicegi canim benzedigi icin ama bildigimiz narcicegi degil mavisi beyazi bir suru cesiti var.Hmm aktarda var canım bildiğimiz nar çiçeği imiş pembiş pembiş çıkıyor rengi kışın grip nezleye çok iyi geliyor canım şeker hastalığı olanlar içinde iyi bir içecek