Sende ekmek yapıyorsun dimiYok canım bende yapamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende ekmek yapıyorsun dimiYok canım bende yapamıyorum
Evet canım pita ekmeği :)Sende ekmek yapıyorsun dimi
Sendemi duraklamadasin ben 3 gün sp yapcamKızlar ben bugünde kilo veremedim
Yaa 2 haftadır böyle canım haftanın son günü 7. 8. Günde 1 kilo gidiyor bakalım yarın gidecek mi inşallah giderSendemi duraklamadasin ben 3 gün sp yapcam
Sporun çok güzel canım güzel bi eksi göreceksin benceHayırlı akşamlar kızlar
Sabah yumurta salatası yaptım yeşillikle domates salatalık 1 bardak yeşil çay
Arada 1 bardak daha yeşil çay içtim
Akşam kıymalı ıspanak yoğurtla yedim bide pita ekmeği:)
Yatmadan önce mistik çay içecem:)
1 mil express ve 1,5 saat yürüyüş yaptım:))
Aman allah bu enerjiyi nerden buluyosunuz:)4 litreden fazla su+1 kahve+2 bitki cayi+1 mistik cay
- Bugunku menum
- Sabah: iki dilim dukan borek+2 tursu+1 domates
- Ogle: bamya+ firinda et+ ayran
- Aksam: tarcinli zencefilli zerdacalli yogurt(ogleyi cok gec yedik acikmamistim)
1 mil leslie expres+jilian sixpack+6 set arkakol+100 mekik
icimizdeki zayiflama istegindenSporun çok güzel canım güzel bi eksi göreceksin bence
Aman allah bu enerjiyi nerden buluyosunuz:)
ooo super gozun aydinnn balimmDuraklamanin sonucu -500 şükür:)) kaçamak yapmadım iyiki
Sağol canımicimizdeki zayiflama isteginden
ooo super gozun aydinnn balimm
Yaa canım veremedim ben yineSporun çok güzel canım güzel bi eksi göreceksin bence
Aman allah bu enerjiyi nerden buluyosunuz:)
Gözün aydın canım sevindim:)Duraklamanin sonucu -500 şükür:)) kaçamak yapmadım iyiki
Sende yumruk yap istersen ben bugünde sp yapcam yarın ps yaparimYaa canım veremedim ben yine
Canım zaten 5-6 saatte bir yiyorum off yada yumruk bu değilmiydi karıştırdım mı offSende yumruk yap istersen ben bugünde sp yapcam yarın ps yaparim
Yumruk 1 ay duraklamayasayinca 4 atak yapmak.Canım zaten 5-6 saatte bir yiyorum off yada yumruk bu değilmiydi karıştırdım mı off
Yumruk 1 ay duraklamayasayinca 4 atak yapmak.Canım zaten 5-6 saatte bir yiyorum off yada yumruk bu değilmiydi karıştırdım mı off