Jilian michaels 30 days shreed level1 yaz google inanilmaz inceltiyor.zumba yaparken dusuyorum ben
Tamam canım bende bakayım inş. Mistik çayıda yeni aldım daha:))Evet aktarlarda varmis canim
Mistigi unuttum bugun kalkip yapayim hemenTamam canım bende bakayım inş. Mistik çayıda yeni aldım daha:))
İyiki hatrlatmışımMistigi unuttum bugun kalkip yapayim hemen
Evet canim saolİyiki hatrlatmışım
Ayy kuzum hemen tarif istiyorum ne zamandır canım börek istiyor afiyet olsun şimdidenSelvos usenmedi kalkti kahvaltiya dukana uygun kol boregi yapti kocisle yicez yarinEki Görüntüle 1625680
1.5 bardak sut 3 yumurta 4 yemek kasigi nisasta bi cimdik tuz (orjinal tarifta sut tozu var ama ben bulamadm kibrista) iyice cirptim bunlari ince ince 8 tane krep yaptim. Arasina peynir koyup sardim borcama dizdim. Uzerinede bir yumurta 3 kasik yogurdu cirpip surdum cok guzel oldu tadi aylardir icimde olan borek hasretim bitti. Su boregi gibi oldu tadi. Bidahakine su boregi gibi kat kat denicemAyy kuzum hemen tarif istiyorum ne zamandır canım börek istiyor afiyet olsun şimdiden
gunaydinn canim ucuz atlatmissin yinedeGünaydın kızlar
Dün butun gun piknikteydik genel olarak iyiydi tavuk köfte dukan ekmeği yedim. Ama malesef cola içtim. Zero almayı unutmuşum ya.
dur bende aliyim aktardanFacedeki dukanmaster ablalar duraklama olunca hibiskus iciyolar haberiniz olsun tr ye gidince alcam
Off harika görünüyor canım afiyet olsun ben ekmeklerimi evde unuttum ya oglene kadar açım maalesef tartilmayida unuttum sabah bugunde sp yapcam ama su duraklamadan çıkayım bi1.5 bardak sut 3 yumurta 4 yemek kasigi nisasta bi cimdik tuz (orjinal tarifta sut tozu var ama ben bulamadm kibrista) iyice cirptim bunlari ince ince 8 tane krep yaptim. Arasina peynir koyup sardim borcama dizdim. Uzerinede bir yumurta 3 kasik yogurdu cirpip surdum cok guzel oldu tadi aylardir icimde olan borek hasretim bitti. Su boregi gibi oldu tadi. Bidahakine su boregi gibi kat kat denicem
Gunluk hakkimi ben yedim gerisini esim yedi bana hic kalmadi yarina oysa iki gun yerim diye yapmistim. İnsallah cikarsin canimmdur bende aliyim aktardan
Off harika görünüyor canım afiyet olsun ben ekmeklerimi evde unuttum ya oglene kadar açım maalesef tartilmayida unuttum sabah bugunde sp yapcam ama su duraklamadan çıkayım bi
Ayy bi kolayada dayansaydin ya canım tuhGünaydın kızlar
Dün butun gun piknikteydik genel olarak iyiydi tavuk köfte dukan ekmeği yedim. Ama malesef cola içtim. Zero almayı unutmuşum ya.
Canim ben krebi yapamıyorum ya hep tavaya yapılıyor sen tam nasıl yapıyorsunGunluk hakkimi ben yedim gerisini esim yedi bana hic kalmadi yarina oysa iki gun yerim diye yapmistim. İnsallah cikarsin canimm
Krep tavasinda yapiyorum canim havada ceviriyorum bileAyy bi kolayada dayansaydin ya canım tuh
Canim ben krebi yapamıyorum ya hep tavaya yapılıyor sen tam nasıl yapıyorsun
Afiyet olsun canım1.5 bardak sut 3 yumurta 4 yemek kasigi nisasta bi cimdik tuz (orjinal tarifta sut tozu var ama ben bulamadm kibrista) iyice cirptim bunlari ince ince 8 tane krep yaptim. Arasina peynir koyup sardim borcama dizdim. Uzerinede bir yumurta 3 kasik yogurdu cirpip surdum cok guzel oldu tadi aylardir icimde olan borek hasretim bitti. Su boregi gibi oldu tadi. Bidahakine su boregi gibi kat kat denicem
Tamm canım sağolasınMavibocuk bu arada kuzum bu tarif 4 gunluk ona gore yap esimde yicek diye cok yaptim yarinda yerim kalirsa
Ayy canım olsun tamamen bozmamışsın yinedeGünaydın kızlar
Ayy bi ben beceriksizim galibaKrep tavasinda yapiyorum canim havada ceviriyorum bile
Yok canım bende yapamıyorumAyy bi ben beceriksizim galiba