Bendede -500 canım:)Teşekkürler canım sende durum nasıl
Ohh bugun herkes super :) tebriklerrBendede -500 canım:)
Ooo süper gidiyoruz valla kaç gün oldu seninBendede -500 canım:)
5hafta 2gün canım :)Ooo süper gidiyoruz valla kaç gün oldu senin
Teşekkür ederim şekerim:))Ohh bugun herkes super :) tebriklerr
Senide bian once tariflerinle menulerinle aramizda gormek istiyoruz :)Yaaaaa kıskanıyom siziiiii siz zayıflayın ben verdiğimi de alayım oh
Senide bian once tariflerinle menulerinle aramizda gormek istiyoruz :)
Canım sende verirsin tekrar başladn artık :) zayıf olcağız artıkkYaaaaa kıskanıyom siziiiii siz zayıflayın ben verdiğimi de alayım oh
Canım sende verirsin tekrar başladn artık :) zayıf olcağız artıkk
Ayy çünkü tombiş olmaktan çok sıkıldım 22 yaşındayım ve denemediğim diyet çok nadir kaldı annem zoru ile hep 3-5 kilo verdim sonra geri aldım ama bu sefer aklıma koydum canım artık annem zoru ile değil kendi isteğim ile yapıyorum ve 20 kiloya yakın verip s beden kıyafet giymek istiyorum yaa ben bebeklikten kiloluyum artık yeni bi ben istiyorum ve bırakmayacam Allah'ın izni ile de verdikçe veresim geliyor kuzum inşallah bundan sonra sende hiç kaçamak yapma kuzumİnşallah ya. Kız sana cok özeniyorum 1 bucuk aydır cok iyi gidiyorsun.
O dondurma dısında hiç kaçamak yaptınmı
Ayy çünkü tombiş olmaktan çok sıkıldım 22 yaşındayım ve denemediğim diyet çok nadir kaldı annem zoru ile hep 3-5 kilo verdim sonra geri aldım ama bu sefer aklıma koydum canım artık annem zoru ile değil kendi isteğim ile yapıyorum ve 20 kiloya yakın verip s beden kıyafet giymek istiyorum yaa ben bebeklikten kiloluyum artık yeni bi ben istiyorum ve bırakmayacam Allah'ın izni ile de verdikçe veresim geliyor kuzum inşallah bundan sonra sende hiç kaçamak yapma kuzum
Aynen kuzum artık kaçamak yok düşünsene eşin yanında taş gibi dursun sen yaşlı gibi görün vallaha erkek arkadaşımdan kiloluyum ve bu beni çok rahatsız etti inşallah ocağa kadar ondan zayıf olacam :)Bende eski zayıf hallerime dönmek istiyorum kocakarı gibi gorunuyorum bıktımmmm
Yapmıcam kaçamakkkk 2016 bizim yılımız olsunn
Ohh bende birazdan hali koltuk silcem:)Sporumuda yaptimmmm
Kac kilo ödül toplam canım senin5hafta 2gün canım :)
gaza gel canim işteYaaaaa kıskanıyom siziiiii siz zayıflayın ben verdiğimi de alayım oh
Aman ha sakınTamam kuzum bugun basladım sonunda cok sukur. Akşama eşimle bi kutlama yapcaz ama diyete uygun yicem artık bırakmak yok.
bak simdi ne yuklicem motivasyon olsun :)Tamam kuzum bugun basladım sonunda cok sukur. Akşama eşimle bi kutlama yapcaz ama diyete uygun yicem artık bırakmak yok.
8,5 canımOhh bende birazdan hali koltuk silcem:)
Kac kilo ödül toplam canım senin
gaza gel canim işte
Aman ha sakın
Aynen kuzum artık kaçamak yok düşünsene eşin yanında taş gibi dursun sen yaşlı gibi görün vallaha erkek arkadaşımdan kiloluyum ve bu beni çok rahatsız etti inşallah ocağa kadar ondan zayıf olacam :)
bak simdi ne yuklicem motivasyon olsun :)
Aynen aynen esim sporcu baklavalari var kocaman kol kaslari bense yaninda pofidikAynen kuzum artık kaçamak yok düşünsene eşin yanında taş gibi dursun sen yaşlı gibi görün vallaha erkek arkadaşımdan kiloluyum ve bu beni çok rahatsız etti inşallah ocağa kadar ondan zayıf olacam :)