Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Bak canim ogunler arasi 4.5-5 saat olcak. Acikirsan ayran icebilirsin soda veya kahvede (sutsuz) leptini bozmuyor bunlar. Vucut 2 saat yemek yemeyince zayiflama hormonu olan leptin salgilaniyor ve vucuttaki yag depolarini yakmaya basliyor. Mesela sabah 7 de yediysen ogle 12 de aksam 19 da yicen gunu kapatcan sadece sivi tuketicen uyuyana kadar leptin caliscak bol eksi gelicek. Bide leptin yogun olarak gece 2-5 arasi calisiyor o saatlerde derin uykuda olmamiz lazim leptinden faydalanmak icin. Leptin hesabi bu canim
Hımm tamam yarından itibaren böyle yapmaya çalışayım sabah 8 de başlarım ben

Bak canim ogunler arasi 4.5-5 saat olcak. Acikirsan ayran icebilirsin soda veya kahvede (sutsuz) leptini bozmuyor bunlar. Vucut 2 saat yemek yemeyince zayiflama hormonu olan leptin salgilaniyor ve vucuttaki yag depolarini yakmaya basliyor. Mesela sabah 7 de yediysen ogle 12 de aksam 19 da yicen gunu kapatcan sadece sivi tuketicen uyuyana kadar leptin caliscak bol eksi gelicek. Bide leptin yogun olarak gece 2-5 arasi calisiyor o saatlerde derin uykuda olmamiz lazim leptinden faydalanmak icin. Leptin hesabi bu canim
Ayy canım sağol anlattığın için çok güzel anlatmışsın:KK66:

Ben bugün sp günümdeydim ekmekle peynir yedim arada süt yoğurt yedim içtim sonra akşamda köfte ekmek yoğurt ve 1 saayşik yürüyüşte tamam:KK66: 2 litrede su içtim yaaa ben sıcaktan yeşil çay içemiyorum ama başlayacam inşallah :))

Ayy canım sağol anlattığın için çok güzel anlatmışsın:KK66:
:KK66:
Ben bugün sp günümdeydim ekmekle peynir yedim arada süt yoğurt yedim içtim sonra akşamda köfte ekmek yoğurt ve 1 saayşik yürüyüşte tamam:KK66: 2 litrede su içtim yaaa ben sıcaktan yeşil çay içemiyorum ama başlayacam inşallah :))
yesilcayini soguk yap canim bende sicak icemiyorum soguk iciyorum :)

Bende menumu yazim
Sabah: 3 kasik lor+5 dilim jambon+2 kasik yogurt
Ara: kahve
Ogle: biftek+ yogurt
Ara: dukan ayran
Aksam: balik
4 litre su+1 kupa bitkicayi+1 mistik cay( ytmadan icio dukancilar odem attiriyormus)
40 dakika egzwrsiz+100 ip+3 set arkakol+1 mil leslie expres

Bende menumu yazim
Sabah: 3 kasik lor+5 dilim jambon+2 kasik yogurt
Ara: kahve
Ogle: biftek+ yogurt
Aksam: balik
4 litre su+1 kupa bitkicayi+1 mistik cay( ytmadan icio dukancilar odem attiriyormus)
40 dakika egzwrsiz+100 ip+3 set arkakol+1 mil leslie expres
Afiyet olsun canımm :)
Bence yarın güzel bi eksi göreceksin canım
Ayy inş canım benim inş hepimiz görelim :)

Atakta 2.2 vericen dedi test veririmiyim sence o kadar

Daha bile fazla verirsin kuzum

Oo super :)
Evelynn Evelynn kuzum nerelerdesinn?

Geldim canım

Eneee ben de öyle denicem o zaman

Günaydın kuzular
Ah bu kız neler yaptı neler yaptı
O Biyopsi olcağımı öğrendiğimdeki sinir bozukluğuyla diyeti miyeti salladım.
Başlıcam dediğim gun başlayamadım.
Bugun başlıyorum artık hadi bakalım

Daha bile fazla verirsin kuzum

Geldim canım

Eneee ben de öyle denicem o zaman
Facedeki dukanci kadin 4 ayda 27 kilo vermis leptin hesabiyla.bende karatayla 20 kiloyu leptini bozmayarak verdim dukanada uyarlarsak daha cok veririz
Günaydın kuzular
gunaydinn canimm hosgeldin. Dünu unut bugun basla. Bizide yanliz birakma. Stres yapma kotu bisey cikmaz insallah

Günaydın kuzular
Ayy tüh bence bi daha bırakma sonuçta o yediğin şeyler sana mutluluk vermiyo ki bence otur doya doya bi kuzu çevirme ye:))

Gunaydinn kizlarr -400 ile uyanmak harikaaaa :))
Tebrikler tatlım :)))

Günaydın kuzular
Inşallah kötü şeyler çıkmayacak canım :) bırakma artık bak gözlerimiz seni arıyor :KK66:

X