Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

1 kupa mı kız maşallah :) ben çok severim de 1 kupa hiç içmedim ya bide tatlandırıcı atmak istemiyorum direk sade yapıyorum oda az acı oluyor ama alışacam
alışınca bağımlılık yapıyo canım valla

100 gr kiyma+100 gr lor+ ceyrek sogan rendesi+1 dis sarmisak rendesi+ karabiber+ az tuz+ pulbiber
Yogurup firinda pisirdim super oldu
Salçalı sos falan dokmedinmi kuru olmuyomu

Kızlar bugünkü menüm:))
Sabah peynir domates biber salatalık pita ekmeği yedim:))
Arada bir bardak süt içtim
Akşam fırında yoğurtlu karnabahar ve kırmızı lahana yoğurtlaması yedim ve birazdanda yeşil çay içmeyi düşünüyorum :)) ayrıca 1,5saatlik yürüyüsümüde yaptım görev tamamlandı bugünde

Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta ile lorlu omlet
Ara: 1 kahve
Ogle: lorlu kofte+yogurt
Ara: 1 bardak dukan ayran
Aksam: tonbaligi+yogurt
Ara: soguk kahve

4 litre su+1 kupa bitki cayi+1 kupa mistik
40 dakika egzersiz+50 mekik+3 set arkakol+1 mil leslie expres

Çok guzel bir gun geçirmişsin kuzum

Salca yasak degilmi? Hayir kuru olmadi hatta tadi damagimda kaldi yarin yine yapicam

Canım salça bir yemek kaşığı kadar kullanabiliyoruz. ama yag ve şeker katkısız olması sartıyla. Ben tat'ın katkısız salçasını kullanıyorum.

Tonbalıgı yiyemiyorum ben yaa light olunca daha da kötü oluyo
Senin gununde baya iyiymiş kuzum. 4 litre su nasıl içiyosun kız sen ben 2 yi zor içiyorum

Balim daha o su benim siselwrden icip hesapladigim bide cafede ictigim bardak sular var hesaba almiyorum onlari ben hep cok su icen biriydim annem dalga geciyor damacanaya hortum at yanina al diye

Ayy ne acaip Aa dikkat et suyunda fazlası zarar. Kız o kadar su içiyorsan sende selulitte yoktur
Fazla yok canim selulit baldirlarim kas olmaya basladi dun esim sasirdi tebrik etti senden bu azimi sporu beklemezdim dedi daha cok motive oldum :) ben hic zararini gormedim karbonatli iciyorum hemde

4 atak gunu sifir kacamakla atlatildi toplam giden 1800 :) bugun sadece-100 gitmis buda olsun halimden cok memnunummm

Yaa ben öyle iradesizim ki atakta bile kaçamaklarım olmuştu ama sen maşallah süper gidiyorsun canım. Atak bitince mutlaka ölçülerini al cok guzel inceliyo insan atak sonunda

Yaa ben öyle iradesizim ki atakta bile kaçamaklarım olmuştu ama sen maşallah süper gidiyorsun canım. Atak bitince mutlaka ölçülerini al cok guzel inceliyo insan atak sonunda
Olcu almadim ama atagin ilk gunu siyah bodyli olan fotoyu cektim atagin son gunude cekicem seyirdede fotoda cok farkediliyor :)

Olursun canim :) ben bu evlilik yildonumuzde kalem elbise giymek istiyorum 31 ocakta :) o elbiseyi uzeimde dusundugumde motivasyon tavan yapio

aaa kız ben nasıl yazmışım o mesajı öyle yaa saçma sapan basmışım
Cok iyi motivasyon canım ya benim de hayalimdir kalem elbise giyebilmek. Hep belden bollaşan elbiseler giydim bugune kadar

Olcu almadim ama atagin ilk gunu siyah bodyli olan fotoyu cektim atagin son gunude cekicem seyirdede fotoda cok farkediliyor :)

Proteinle beslenmenin faydaları

Off bende bol etekler bol elbiseler salas bluzlar bol gomlekler biktim artik. Hic tayt giyemedim ben modasi gecicek nerdeysee ama artik degistircez kaderimizi evli fit hatunlar olcaz

Salca yasak degilmi? Hayir kuru olmadi hatta tadi damagimda kaldi yarin yine yapicam
Bende bugün yapiyim o zaman

Balim daha o su benim siselwrden icip hesapladigim bide cafede ictigim bardak sular var hesaba almiyorum onlari ben hep cok su icen biriydim annem dalga geciyor damacanaya hortum at yanina al diye
Oyy ben hamileligimde bile şu içmedim erken doğum yaptım nasıl iciyosun o kadar su bravo

4 atak gunu sifir kacamakla atlatildi toplam giden 1800 :) bugun sadece-100 gitmis buda olsun halimden cok memnunummm
Oo süper gitmiş canım seyirde birazı geri geliyo ama sonra tekrar gidiyo

Olursun canim :) ben bu evlilik yildonumuzde kalem elbise giymek istiyorum 31 ocakta :) o elbiseyi uzeimde dusundugumde motivasyon tavan yapio
Kesin giyersin canım hiç merak etme yeterki böyle devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…