Hımm tamam yarından itibaren böyle yapmaya çalışayım sabah 8 de başlarım benBak canim ogunler arasi 4.5-5 saat olcak. Acikirsan ayran icebilirsin soda veya kahvede (sutsuz) leptini bozmuyor bunlar. Vucut 2 saat yemek yemeyince zayiflama hormonu olan leptin salgilaniyor ve vucuttaki yag depolarini yakmaya basliyor. Mesela sabah 7 de yediysen ogle 12 de aksam 19 da yicen gunu kapatcan sadece sivi tuketicen uyuyana kadar leptin caliscak bol eksi gelicek. Bide leptin yogun olarak gece 2-5 arasi calisiyor o saatlerde derin uykuda olmamiz lazim leptinden faydalanmak icin. Leptin hesabi bu canim
Hımm tamam yarından itibaren böyle yapmaya çalışayım sabah 8 de başlarım ben
Ayy canım sağol anlattığın için çok güzel anlatmışsınBak canim ogunler arasi 4.5-5 saat olcak. Acikirsan ayran icebilirsin soda veya kahvede (sutsuz) leptini bozmuyor bunlar. Vucut 2 saat yemek yemeyince zayiflama hormonu olan leptin salgilaniyor ve vucuttaki yag depolarini yakmaya basliyor. Mesela sabah 7 de yediysen ogle 12 de aksam 19 da yicen gunu kapatcan sadece sivi tuketicen uyuyana kadar leptin caliscak bol eksi gelicek. Bide leptin yogun olarak gece 2-5 arasi calisiyor o saatlerde derin uykuda olmamiz lazim leptinden faydalanmak icin. Leptin hesabi bu canim
Ayy canım sağol anlattığın için çok güzel anlatmışsın
yesilcayini soguk yap canim bende sicak icemiyorum soguk iciyorum :)Ben bugün sp günümdeydim ekmekle peynir yedim arada süt yoğurt yedim içtim sonra akşamda köfte ekmek yoğurt ve 1 saayşik yürüyüşte tamam2 litrede su içtim yaaa ben sıcaktan yeşil çay içemiyorum ama başlayacam inşallah :))
Bence yarın güzel bi eksi göreceksin canımBen bugün sp günümdeydim ekmekle peynir yedim arada süt yoğurt yedim içtim sonra akşamda köfte ekmek yoğurt ve 1 saayşik yürüyüşte tamam2 litrede su içtim yaaa ben sıcaktan yeşil çay içemiyorum ama başlayacam inşallah :))
Ay haklısın yaa leyla olmuşun ben niye akıl edemedim yaaa sağol kuzum
yesilcayini soguk yap canim bende sicak icemiyorum soguk iciyorum :)
Afiyet olsun canımm :)Bende menumu yazim
Sabah: 3 kasik lor+5 dilim jambon+2 kasik yogurt
Ara: kahve
Ogle: biftek+ yogurt
Ara: dukan ayran
Aksam: balik
Ara: dukan ayran
4 litre su+1 kupa bitkicayi+1 mistik cay( ytmadan icio dukancilar odem attiriyormus)
40 dakika egzwrsiz+100 ip+3 set arkakol+1 mil leslie expres
Ayy inş canım benim inş hepimiz görelim :)Bence yarın güzel bi eksi göreceksin canım
Ay haklısın yaa leyla olmuşun ben niye akıl edemedim yaaa sağol kuzum
saol canimmAfiyet olsun canımm :)
Ayy inş canım benim inş hepimiz görelim :)
Atakta 2.2 vericen dedi test veririmiyim sence o kadar
Bak canim ogunler arasi 4.5-5 saat olcak. Acikirsan ayran icebilirsin soda veya kahvede (sutsuz) leptini bozmuyor bunlar. Vucut 2 saat yemek yemeyince zayiflama hormonu olan leptin salgilaniyor ve vucuttaki yag depolarini yakmaya basliyor. Mesela sabah 7 de yediysen ogle 12 de aksam 19 da yicen gunu kapatcan sadece sivi tuketicen uyuyana kadar leptin caliscak bol eksi gelicek. Bide leptin yogun olarak gece 2-5 arasi calisiyor o saatlerde derin uykuda olmamiz lazim leptinden faydalanmak icin. Leptin hesabi bu canim
Facedeki dukanci kadin 4 ayda 27 kilo vermis leptin hesabiyla.bende karatayla 20 kiloyu leptini bozmayarak verdim dukanada uyarlarsak daha cok veririzDaha bile fazla verirsin kuzum
Geldim canım
Eneee ben de öyle denicem o zaman
gunaydinn canimm hosgeldin. Dünu unut bugun basla. Bizide yanliz birakma. Stres yapma kotu bisey cikmaz insallahGünaydın kuzular
Ah bu kız neler yaptı neler yaptı
O Biyopsi olcağımı öğrendiğimdeki sinir bozukluğuyla diyeti miyeti salladım.
Başlıcam dediğim gun başlayamadım.
Bugun başlıyorum artık hadi bakalım
Ayy tüh bence bi daha bırakma sonuçta o yediğin şeyler sana mutluluk vermiyo ki bence otur doya doya bi kuzu çevirme ye:))Günaydın kuzular
Tebrikler tatlım :)))Gunaydinn kizlarr -400 ile uyanmak harikaaaa :))
Vayyy super tebriklerr-700 vuhuuuu:))
17.08.2015 87
03.09.2015 83
Inşallah kötü şeyler çıkmayacak canım :) bırakma artık bak gözlerimiz seni arıyorGünaydın kuzular
Gunaydinn kizlarr -400 ile uyanmak harikaaaa :))
Günaydın kızlar süpersiniz kızlar siz yaaa-700 vuhuuuu:))
17.08.2015 87
03.09.2015 83
Teşekkürler canım sende durum nasılGünaydın kızlar süpersiniz kızlar siz yaaa