- 15 Aralık 2013
- 15.526
- 35.623
Eki Görüntüle 1622829 İki resim arasinda 10 kg fark var 85-75
Yaaa sen misin buuuu
Basenden inanılmaz gitmiş ya benim en buyuk sorunumm
10kg bukadar etki ediyor demekk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1622829 İki resim arasinda 10 kg fark var 85-75
İyi bari benimki aşırı zayıf canım :)Ay benim adamda kilo aldı benimle birlikte.
Beklıyorummm:)
Evet benim 3 veya 4 gun once cektim siyahli olanini 1 ay sonra bitane daha cekicem dukan farkini gormek icin 3 haftadir basen agirlikli spor yapiyorum dunde arkakola basladim kasli bi hatun olacam fark ediyor canim hic kiyafetim olmuyor simdiYaaa sen misin buuuu
Basenden inanılmaz gitmiş ya benim en buyuk sorunumm
10kg bukadar etki ediyor demekk
Ay düşünsene evlendiğimde düğünde dal gibi damat top gibi gelin ayy Allah korusun durmak yok yola devam kızlarAynen aynen esim sporcu baklavalari var kocaman kol kaslari bense yaninda pofidik bende fit olcam manken gibi
Evledigimizde 57 kiloydum ben tanistigimizdada 54 :) 41 kilo almisim dusunsene. Ama hepsi gidecek bu yoldan donmem ben. Esim bana boyle kal sadece spor yap diyor ama ben kendim icin zayiflicam yoksa hic duzelmicek ruh halimAy düşünsene evlendiğimde düğünde dal gibi damat top gibi gelin ayy Allah korusun durmak yok yola devam kızlar
Yaa bende tanıştıgımızda 71 kilo idim sonra 83.5 oldum evlendiğimizde de 57 felan olurum inş. aynn canım zayıfla zaten iyi zayıflamışsın fotoların gayet iyiye doğru gidiyor dahada iyi olacaksın inşallah şekerimEvledigimizde 57 kiloydum ben tanistigimizdada 54 :) 41 kilo almisim dusunsene. Ama hepsi gidecek bu yoldan donmem ben. Esim bana boyle kal sadece spor yap diyor ama ben kendim icin zayiflicam yoksa hic duzelmicek ruh halim
Hepimiz daha iyi daha fit olacaz insallah :) insallah dugununde incecik bi gelin olursun :)Yaa bende tanıştıgımızda 71 kilo idim sonra 83.5 oldum evlendiğimizde de 57 felan olurum inş. aynn canım zayıfla zaten iyi zayıflamışsın fotoların gayet iyiye doğru gidiyor dahada iyi olacaksın inşallah şekerim
Ay inş. Kuzum hep beraber ocağa kadar incecik oluruzHepimiz daha iyi daha fit olacaz insallah :) insallah dugununde incecik bi gelin olursun :)
Ayy insallah :)Ay inş. Kuzum hep beraber ocağa kadar incecik oluruz
Ayy herkes farkediyodur şimdi ne güzel bende 28 eylule kadar 8 vermiş olurum inşallah daha 4 oldu8,5 canım
Belden acayip gitmiş canım çok güzelEki Görüntüle 1622829 İki resim arasinda 10 kg fark var 85-75
Olursun canım mutlaka sende istikrarlı gidiyosunYaa bende tanıştıgımızda 71 kilo idim sonra 83.5 oldum evlendiğimizde de 57 felan olurum inş. aynn canım zayıfla zaten iyi zayıflamışsın fotoların gayet iyiye doğru gidiyor dahada iyi olacaksın inşallah şekerim
gobusum hic kalmadi six pack yapcam allahin izniyle costummAyy herkes farkediyodur şimdi ne güzel bende 28 eylule kadar 8 vermiş olurum inşallah daha 4 oldu
Belden acayip gitmiş canım çok güzel
Olursun canım mutlaka sende istikrarlı gidiyosun
bana uyar canimmKızlar bide kilo bildirimi yaparken başlangıç boy dün bugün diye yazalimmi daha motive oluruz
Supersin valla16.08.2015 87.0
24.08.2015 84.3
26.08.2015 84.1
27.08.2015 83.7
28.08.2015 83.9
29.08.2015 84.3
30.08.2015 83.5
31.08.2015 83.4
01.09.2015 83.3
02.09.2015 83.7
03.09.2015 83.0
Ben böyle not tutuyorum
Evet herkes diyor aa ne kadar kilo vermişsin diye :)) inşallah canım hep beraber istediğimiz kiloya düşeriz:))Ayy herkes farkediyodur şimdi ne güzel bende 28 eylule kadar 8 vermiş olurum inşallah daha 4 oldu
Belden acayip gitmiş canım çok güzel
Olursun canım mutlaka sende istikrarlı gidiyosun
Tmm canım banada uyar:)Kızlar bide kilo bildirimi yaparken başlangıç boy dün bugün diye yazalimmi daha motive oluruz
Afiyet olsun canım:)) ben akşamları hepsini beraber yazayım diyorum sonra unutuyorum :)) kızlar bide sabahları türk kahvesi içmek metabolizmayı çalıştırıyormuş:))Lorlu dukan koftem nefis oldu kizlar yok boyle bi lezzet :)
Sabahlari yesil kahve veya beyaz cay iciyorum ben onlarda metabolizmayi hizlandiriyorTmm canım banada uyar:)
Afiyet olsun canım:)) ben akşamları hepsini beraber yazayım diyorum sonra unutuyorum :)) kızlar bide sabahları türk kahvesi içmek metabolizmayı çalıştırıyormuş:))
Hmm evet canın onlarlada baya kilo veren var yengem vermişti 10 kilo felan ben bugün mistik çay bakacam bide yeşil çay yeter gibi :)Sabahlari yesil kahve veya beyaz cay iciyorum ben onlarda metabolizmayi hizlandiriyor
Tarifini verirmisin canımLorlu dukan koftem nefis oldu kizlar yok boyle bi lezzet :)
Ben her sabah 1 kupa Türk Kahvesi icmeden uyanamiyorum zaten:))Tmm canım banada uyar:)
Afiyet olsun canım:)) ben akşamları hepsini beraber yazayım diyorum sonra unutuyorum :)) kızlar bide sabahları türk kahvesi içmek metabolizmayı çalıştırıyormuş:))