- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
Kendine çok yazık etmişsin sen canım yaaaa.Doktor olacaksın karşına çıkacak ilk erkek o kalmayacaktı sonuçta böyle bir şey teklif ettiğinde hemen ayrılmalıydın keşke yaşamasaydın ne gerek vardı hemde sanalda tanıdığın sonra reele döktüğün bi adam için değmez sanalda tanışılan her ilişkini yarısından çoğu böyle bitiyor.Artık akıllı ol umarım karşına seni böyle seven çıkar ayrıca doktor hanım olacaksın saygınlığın olacak hep iyi düşün
gelde erkek düşmanı olma işte allahın belası herif okumuş etmiş adam olamamış yazıklar olsun yaa
e be güzelim herşey senin elinde çok takma meslegini eline al ya kısmet ya kader de hayırlısını dile allaha sıgın tövbe ett yazık günah yaa
18 yaşını geçmiş herkes kendi yaşntısından sorumludur arkadaşım adam evlenmek zorunda değil .konu shibi bu zihniyetteyse eğer hiç ilişikiye girmeyecekti .bırakın artık bunları .
nasılsınız bu gunlerde ? su ankı psıkolojın nasıl ?
Hamile değilim.. Evet tam olarak öyle demese de 'üzerime düşeni yapmaya hazırım' tarzı şeyler söyledi ..Ki ayrıldığımız dönemde söylediği canımı çok acıtan bir sözü var 'bu kadar düşünüyorsan yapmasaydın' demişti bana ..kimsenin sorumluluğunu alamam , hayata bir kere geliyorum demişti, şimdi vicdan azabı çektiğinden bahsediyor ..Benimle evlense de bunu sürekli yüzüme vurmasından , aklının hep başka hayatlarda başka insanlarda kalmasından korkuyorum ve tabiki bir kez daha bırakıp gitmesinden ..
Sırf ilk birlikte olduğun erkek olduğu başkası senden çocuk istemez ki düşüncesine sahip olduğun için gidip o adamla evlenirsen kafanı duvarlara vurursun zamanı gelince. Üstelik bunu ona hissettirdiğin için yani ona muhtaç olduğun izlenimi uyandırdığın için sana herzaman eziyet edecek. Hiçbir zaman aranızda hayal ettiğin ilişki olmayacak. Kendini senden üstün görecek hatta seni öyle bir sindirecek ki ileride mesleğinle bile biryerlere gelememiş olacaksın. Evet seninle bu şartlar altında evlenirse inan bana hayatın boyunca yüzüne vuracak.
Sakın atma kendini o ateşe.
Ayrıca bunları yapıcak evet sana eziyet edecek ama bunun sebebi sensin o değil. İnsan kendisine nekadar değer verirse karşısındakindende aynı değeri görür. Sen sabit bir noktaya takılıp kendinin diğer özelliklerini hiçe saydığın benden kim çocuk isterki kafasında olduğun için seni ezen çok erkek olur hayatında. O nedenle daha öncede söylediğim gibi silkelen ve kendine gel lütfen.
Yüzüme bi ayna tuttunuz teeşekkkür ederrim, söylediğiniz herşey gerçekleşmesi çok muhtemel ve benim daima korktuğum şeyler.. Beni ezme huyu birlikte olduğumuz dönemde de vardı, bir kere 'zaten senden ancak doktor olurmuş siyah gelinlik' demişti bana.. Eğer beni ezikleyeceği bir durum yoksa doktorlar aleyhine konuşur sırf onun gençliğini yaşadığı dönemde ineklediğimiz için doktorlara saygı duymadığını söylerdi.Ona göre bir yeteneğim , sanatçı ruhum ve ışığım yoktu.. Tabi ben birlikte olmanın pişmanlığı ve bekaret takıntım yüzünden bunları hep görmezden geldim :l
ah benim güzel kardeşim okudum hikayeni en sonuna dek sakın o hatayı yapma geçmişte seni bırakmış gitmiş ya yine aynı şeyleri yaparsa diye geçireceğin günlerine yazık hayatta herşey bakirelik değil tamam anlıyorum durumunu ailene karşı bükük boynun ama unutmaki sen bi bireysin ve bi doktor adayısın herşeyden önceki sorumluluğun okulunu bitirmek olmalı kendin için yapmalısın bunu bence ayrıca farzetki evlendin seni artık sevmeyen bi adamla nasıl yaşıcaksın nasıl güveneceksin ona yada daha kötü şeylerin olmaması için nasıl hırpalıcaksın kendini allah bilir bak herşeyin başındasın kardeşim allah karşına daha iyi daha anlayışlı insanlar çıkartsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?