cnmm aslında diğer arkadaşlar benim yazmak istediğim çoğu şeyi yazmışlar ama yinede yazmadan geçemedim...
maşşallah önce fen lisesi sonra tıp fakültesi ve pırıl pırıl doktortor adayı.. yerinde olmak isteyen ne kadar çok insan vardır biliyomusun...
baban iyiki seni içinde hep iyiyi başarma isteği olan bi kız olarak yetiştirmiş.
kendimden örnek vermek istyrm sana ben ziraat müh.yim bi sayısalccı olarak bilirsin puanlarımız en düşükler arasnda ve 2.yılımda gittim bu bölüme..4 yıl öğrenciliğim boyunca ben burda olmamalıyım dedim ve öğrencilik yıllarımı mahvettim. ağız tadıyla gezip tozamadım.. insanlara zir.müh okyrm derken bile çekinerek söyledim. babam bitir okulunu diplomayı halının altına koy çalışma zorunda değilsin dedi.ama mutlaka bitir ve şunuda ekledi elbet iş bulursun ve istediğin bölüm olmasada (öğretmen olmak istemiştim) ELİNDEKİNİN EN İYİSİ OL. ve babama minnetttarım bugün çünki 2 yıl özel firmada çalıştıktan sonra mühendis olarak kamuya atandım. maaşım şartlarım çok iyi hergün şükredyrm. olmak istediğim öğretmenlik mesleiğini hala çok sevyrm ama onlardan daha rahat çalışıyor ve daha çok kazanyrm çok şükür. ve en güzeli artık mesleğğimi sevyrm göğsümü gere gere ben zir. mühyim diorum.
eminim bi gün babana her işe gittiğinde teşekür edeceksin. hastalarının her doktor hanım dediğinde baban aklına gelecek..
yukarıda söylediğim gibi hedefin alanında en iyi doktor olmak olsun..
Ablanın ve abinin Allah yardımcısı olsun.. inş ablan huzuru yakalar abinde sağlığını.. onlar için senin yapacak bişeyin yok.. hani biz söz vardır ...
KADER ALINA YAZILMIŞ SÜTTEN YAZI AYIR AYIRABİLİRSEN BEYAZDAN BEYAZI
herkes kaderini yaşıo be güzelim.. ablanınkaderi kocasından küçük yaştan itibaren çekmekmiş 2 çocukla belki cahillik yapmış ama şu saatten sonra yapılacak bişe yoksa sorgulamınında üzülmeninde faydası yok.. her ikisi içinde sadece dua edebiliriz.
diğer sıkıntında bekaretti dimi.. daha doğrusu bi insana güvendin ve güvendiğin dağa kar yağdı... insanız hepimizin başına olumsuz olaylar gelebilio..bilerek yada bilmeyerek yaptığımız yanlışların bugünümüzü etkilemesi en büyük hatamız..evet diyelimki bi hata yaşandı ve bitti o olaya üzülmenin bugünümüze bi faydası varmı... bence yokkk:44: sencede olmasın.. bugününü eski hatalarınla kirletme her gün yeni bir gün ve güzel şeylere gebedir diye düşünmek lazım..
benim tanıdığım bi bayan var lisede sevgisiyle beraber olmuş ünv hayatı boyuncada biçok kişiyle aynı şekilde.. gün gelmiş mesleğine başlamış bi insan çıkmış karşısına ve evlenme teklif etmiş.. aynen şunu söylemiş.. bak demiş ben lisede ilk sevgilimle beraber oldum ondan sonrada diğer sevgilimlerle ama bu konu hakkında yorum yaptırmam o ozamanki doğrumdu bu şekilde kabul ediosan tamamdır.yoksa yolun açık olsun.. ve şu anki kocası 2 çocuğunun babası demişki beni benden öncesi değil sonrası ilgilendirir. ve gayet mutlular. Allah bozmasın...
hiçbişey üzülmeye değmioo hayat çokk güzel...sıkma tatlı canını doktor hanım
evet doğrumla yanlışımla kendimi sevyrmm de ayakların üzerinde dimdik dur.. kimsenin seni üzmesine meydan verme...
kitap olarakta özelden yazdım sen yeni üye olduğun için cevap yazamasın erdal demirkıran cehennemin dibine git adı kitabı tavsiye edyrm... canını sıkan herkesi yolla oraya ve keyfine bakk
kitap böyle dioo bende diyrm artık
öpyrmm seni...