• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim hikayem

Okumuşsundur sanırım biz internette tanıştık ve benim ilişkimin bir de böyle bir boyutu var.. Hala kendime inanamıyorum nasıl inandım, nasıl güvendim, ne cesaret buluşmayı kabul ettim..Ama aşk böyle bir şey sanırım çok sevdim ben onu..Şimdi bana kalan bir sürü tecrübe ..Korkuyorum bundan sonra hayatıma birini aldığımda , bunları anlattığımda bana inanmamasından korkuyorum

Okumuşsundur sanırım biz internette tanıştık ve benim ilişkimin bir de böyle bir boyutu var.. Hala kendime inanamıyorum nasıl inandım, nasıl güvendim, ne cesaret buluşmayı kabul ettim..Ama aşk böyle bir şey sanırım çok sevdim ben onu..Şimdi bana kalan bir sürü tecrübe ..Korkuyorum bundan sonra hayatıma birini aldığımda , bunları anlattığımda bana inanmamasından korkuyorum

bu bence kader ben böyle söylüyorum artık kaderimizde varsa o insanla karşılaşmak öyle ya da böyle karşılaşıyoruz bi şekilde seninki netten olmuş benimki başka türlü ama ne fark eder ki nasıl tanıştığımız sonuçta sen de yüz yüze görüşüp tanıdıktan sonra sevmişsin anladığım kadarıyla o yüzden buna çok takılma inşallah ileride senin bu yaşadıklarını anlayacak aklı başında seni çok sevecek mutlu edecek biri karşına çıkar da buradan iyi haberlerini de alırız gerçekten aklı başında eğitimli anlayışlı ve gerçekten seven insanlar için bekaret çok önemli olmuyo biz de ileri gittik ama tam olarak ilişkiye girmedik bu nedenle o kendinde hiç bir sorumluluk hissetmiyo ama diğer yaptıklarımız beni çok rahatsız ediyo ben de onun evinde kalmıştım haliyle yakınlaşmıştık değmeyecek biri için bunları yaptım evinde kalabilmek için aileme onlarca yalan söyledim bazen nöbet çıkışı bile otobüse atlayıp yanına gittim onun için hiç yapmayacağım şeyleri yapmıştım ki ben de ailemde aklı başında bir kız olarak bilinirdim ve bunların hepsini beni çok sevdiğine inandığım için yapmıştım çok yanlışlar yaptım benim takıldığım fiziksel olarak kirlenmek değil zaten ruhsal olarak kirlenmek değmeyen biri için en masum bi şekilde kendini teslim etmek ilklerini değmeyen biriyle yaşamak ve ne yazık ki ilkler bi defa yaşanıyo ben ilk öpüşmemin bile buna değecek biriyle olmasını hayal ederdim hep

Hissettiklerimi anlattığımda bana 'bu kadar düşünüyorsan yapmasaydın' demişti..Eğer biraz daha üstüne gidersen belki sana da söyleyecek bunu..Herşeyden daha çok bu lafı söylemesi ağrıma gidiyor ..Sanki zevk için yapmışım, sanki ilişkiyi o yöne ben kaydırmışım gibi..Ondan böyle bir talep gelmese, beni bu kadar sıkıp bunaltmasa , cinsel birlikteliği sevgimin terazisi olarak kullanmasa zaten yapmayacaktım..Bıraksan sabaha kadar yazarım böyle..Ama hep aynı cümleler, hep aynı keşke'ler..Şimdi geçmiş karşıma benim de kız kardeşim var,çok üzgünüm, vicdan azabı çekiyorum diyor..Çeksin..Ben çekiyorum o da çeksin.. Parmağımda bir yüzük taşıyacaksam herşeyin ilkini yaşadığım insanın yüzüğü olmasını tabi ki ben de isterdim, ama böylesini değil..Bunu hayal etmedim, bunu hak etmedim ama dünyanın adil bir yer olduğunu kim söyledi zaten

Hissettiklerimi anlattığımda bana 'bu kadar düşünüyorsan yapmasaydın' demişti..Eğer biraz daha üstüne gidersen belki sana da söyleyecek bunu..Herşeyden daha çok bu lafı söylemesi ağrıma gidiyor ..Sanki zevk için yapmışım, sanki ilişkiyi o yöne ben kaydırmışım gibi..Ondan böyle bir talep gelmese, beni bu kadar sıkıp bunaltmasa , cinsel birlikteliği sevgimin terazisi olarak kullanmasa zaten yapmayacaktım..Bıraksan sabaha kadar yazarım böyle..Ama hep aynı cümleler, hep aynı keşke'ler..Şimdi geçmiş karşıma benim de kız kardeşim var,çok üzgünüm, vicdan azabı çekiyorum diyor..Çeksin..Ben çekiyorum o da çeksin.. Parmağımda bir yüzük taşıyacaksam herşeyin ilkini yaşadığım insanın yüzüğü olmasını tabi ki ben de isterdim, ama böylesini değil..Bunu hayal etmedim, bunu hak etmedim ama dünyanın adil bir yer olduğunu kim söyledi zaten

bana da buna benzer bi şey demişti zaten aynen ben de yapmak istemediğimde beni sevmiyorsun sen hiç yakınlaşmak istemiyosun ben senin için başka kimseye bakmıyorum seni bu kadar yıl bekleyecem ben de erkeğim falan filan bi sürü şey demişti şimdi de bunlar için pişmanım değmezmişsin dediğimde sen de yapmayı istemiştin diyor tek başıma yapmadım herhalde diyor Allah onu bildiği gibi yapsın diyorum başka bi şey demiyorum.eskiden senin için her şeyi yaparım ölürüm biterim sana diyen adam 2 günde 180 derece döndü bana git başımdan arama mj da atma diyebildi yazıklar olsun ona .

Hiç kimsenin ahı hiç kimsede kalmaz. belki görürsünüz duyarsınız belki haberiniz bile olmaz ama onunda başına geldiğinde dank diye size yaptıkları gelecek aklına. içinizi ferah tutun.

siyahgelinlik bana öyle geliyor ki o adam seni yine arıyacak.. ama umarım o zamana seni gerçekten seven biri hayatına girmiiş olur

bana da buna benzer bi şey demişti zaten aynen ben de yapmak istemediğimde beni sevmiyorsun sen hiç yakınlaşmak istemiyosun ben senin için başka kimseye bakmıyorum seni bu kadar yıl bekleyecem ben de erkeğim falan filan bi sürü şey demişti şimdi de bunlar için pişmanım değmezmişsin dediğimde sen de yapmayı istemiştin diyor tek başıma yapmadım herhalde diyor Allah onu bildiği gibi yapsın diyorum başka bi şey demiyorum.eskiden senin için her şeyi yaparım ölürüm biterim sana diyen adam 2 günde 180 derece döndü bana git başımdan arama mj da atma diyebildi yazıklar olsun ona .

'Aramaya devam edersen numaramı değiştircm' yada buna benzer şeyler de diyecek yakında bi de şey vaardı 'zorla mı yaptırdım,şimdi sana tecavüz etmişim gibi davranıyorsun'..Herşey istediklerini elde edene kadar işte :(

kendini iyi kız/iyi evlat olmaya ne kadar adamışsın öyle.Allah bile diyor ki insan günahsız olamaz.günahsız olsaydık melek olurduk zaten.herkes anne babasının duymasını istemeyeceği şeyler yapmıştır. emin ol baban da senin duymanı istemeyeceği bir sürü kötü şey yapmıştır.insanız çünkü.ayrıca senin yaptığın sana göre kötü onun için böyle yazıyorum.bir çok insan göre en doğal şey.muhteşem olmaya çalışma biraz akışına bırak,hata yapmak senin de hakkın.

Doktor olduktan sonra onu görürsen eğer hıncını anatomik olarak al bence:52::52::52: İş görmez raporunuda sen verirsin :27:

Onu tekrar göreceğime eminim, çünkü nasıl bir insan olduğunu biliyorum, hayatnda sorun oluşturan bir şey varsa onu çözer ve öyle ilerler..Sorunları ile ilerlemez..Şu an ben onun hayatında sonuca bağlaması gereken bir problemim..Tamamen mantığı ile davranıyor,, Beni sevmiyor ama sevmediği bi insanla evlenmk onun için o kadar fena bir şey değil..Doktor olacak biriyle evleniyor, kız onu çok seviyor, çok değer veriyor bunu çok iyi biliyor , üstelik kızın ilk erkek arkadaşı ilk birlite olduğu kişi, kızın ailesi düzgün kendi hallerinde insanlar, benimle evlenirse maddi olarak sıkıntı çekmeyecek, anlaşamazsak da boşanır ne önemi var ki onun için..ne de olsa o üzerine düşen görevi(!) fazlasıyla yerine getirmiş olacak ..Bence böyle düşünüyor , ppeki siz ne düşnüyorsunz ?

Onu tekrar göreceğime eminim, çünkü nasıl bir insan olduğunu biliyorum, hayatnda sorun oluşturan bir şey varsa onu çözer ve öyle ilerler..Sorunları ile ilerlemez..Şu an ben onun hayatında sonuca bağlaması gereken bir problemim..Tamamen mantığı ile davranıyor,, Beni sevmiyor ama sevmediği bi insanla evlenmk onun için o kadar fena bir şey değil..Doktor olacak biriyle evleniyor, kız onu çok seviyor, çok değer veriyor bunu çok iyi biliyor , üstelik kızın ilk erkek arkadaşı ilk birlite olduğu kişi, kızın ailesi düzgün kendi hallerinde insanlar, benimle evlenirse maddi olarak sıkıntı çekmeyecek, anlaşamazsak da boşanır ne önemi var ki onun için..ne de olsa o üzerine düşen görevi(!) fazlasıyla yerine getirmiş olacak ..Bence böyle düşünüyor , ppeki siz ne düşnüyorsunz ?

Onun ne düüşündüğünü bilemem canım. Çünkü sen tanıyorsun ama analitik bir zekası varsa sorunları halletmeden yürümez dediğin gibi. Ama bende göreceğinden adım gibi eminim.

Ya senin neyini sevmiyor hı?? Kız kendinde değişiklik yap bakımlımısın bilmiyorum değilsen eğer bakım yap özen göster gör seni görünce ne olacak. Sırf pişman etmek için yap. Bu erkeklerde şeye sürülecek akıl yok valla:47:

Onun ne düüşündüğünü bilemem canım. Çünkü sen tanıyorsun ama analitik bir zekası varsa sorunları halletmeden yürümez dediğin gibi. Ama bende göreceğinden adım gibi eminim.

Ya senin neyini sevmiyor hı?? Kız kendinde değişiklik yap bakımlımısın bilmiyorum değilsen eğer bakım yap özen göster gör seni görünce ne olacak. Sırf pişman etmek için yap. Bu erkeklerde şeye sürülecek akıl yok valla:47:

Bakımsız biri değilim , hep çok özenli çıktım onun karşısına ama tabi birlikte kaldığımız zamanlarda yataktan kalkmış halimi de gördü..Sorun dış güzellik değil bence o zaman hiç başlamazdı ilişkimiz, bimiyorum belki de karekterimi sevmiyor.. Bana 'gördüğüm en zeki kız sensin' gibi laflar ederdi bazen de 'eziklik senin ruhuna işlemiş siyahgelinlik' diye dalga geçerdi.. Neyim eksikti, neyi eksik yaptım ben de bilmiyorum..Kendimi hatalı gördüğüm tek nokta birlikte olduktan sonra biraz fazla trip yapmam..Ama bunu yapmayan kaç kadın var ki dünyada

Sana ezik diyorsa sende o eziklikten çıkacaksın ozaman. Sosyal ilişkilerin nasıl bilmiyorum ama daha iyi ilişkiler kurup daha çok insan içine karışıp daha aktif biri olacaksın. Yani bahsettiğim şey bar a clup a felan gitmek değil üni de yapılan faaliyetler olur arkadaşlarla yapılan organizasyonlar olur. Senin için biçtiği zeki ama asosyal imajını yerle bir etmen lazm. Hem bunu kendin içinde yapmalısın insan ilişkilerin nekdr çoğalırsa o kdar iyi hissedersin yaşadığını anlarsın..

Son düzenleme:
bence de bunun bakımlı olup olmamasıyla ya da sosyal olup olmamasıyla ilgisi yok çok benzer şeyler şeyler yaşadığımız için söylüyorum vicdan azabı duyup yaptığımız tripler bunlara neden oldu ama ben o tripleri yapmakta da haklı olduğumuzu düşünüyorum eğer adam gibi adam olsalarda bunları alttan alırlardı sonuçta ilk erkeklerimizdi bizim artık kendimizi toparlayıp önümüze bakmalıyız ve doğru insanlar karşımıza çıksın diye dua etmeliyiz siyahgelinlik

bence de bunun bakımlı olup olmamasıyla ya da sosyal olup olmamasıyla ilgisi yok çok benzer şeyler şeyler yaşadığımız için söylüyorum vicdan azabı duyup yaptığımız tripler bunlara neden oldu ama ben o tripleri yapmakta da haklı olduğumuzu düşünüyorum eğer adam gibi adam olsalarda bunları alttan alırlardı sonuçta ilk erkeklerimizdi bizim artık kendimizi toparlayıp önümüze bakmalıyız ve doğru insanlar karşımıza çıksın diye dua etmeliyiz siyahgelinlik

haklısın canım, benim ağzım çok fena yandı TUS' a kadar hayatımda kimseyi istemiyorum ,, zaten bir başkasını böyle sevebileceğime ihtimal vermiyorum .. Ben göz yada nöroloji düşünüyorum uzmanlık olarak, ikisi de yüksek puanlı yerler sistemli bir şekilde çok çalışmalıyım , belki böyle böyle unuturum yaşadıklarımı :(( sen ne istiyorsun?

tatlım bence doğru düzgün biri çıkarsa karşına seversin yeniden iyi kalpli olduktan iyi düşündükten sonra rabbim yardım eder inşallah ben de göz ya da plastik cerrahi düşünüyorum puanları çok yüksek ne yazık ki şimdi ben de kafamı tamamen kafamı boşaltıp tusa hazırlanmak istiyorum o nada msj attım ben sana hakkımı helal ediyorum sen de et ve bi daha karşılaşmayalım diye o da ben de helal ediyorum umarım mutlu olursun dedi böylece kapattık unutmaya çalışmaya artık

Son düzenleme:
tatlım bence doğru düzgün biri çıkarsa karşına seversin yeniden iyi kalpli olduktan iyi düşündükten sonra rabbim yardım eder inşallah ben de göz ya da plastik cerrahi düşünüyorum puanları çok yüksek ne yazık ki şimdi ben de kafamı tamamen kafamı boşaltıp tusa hazırlanmak istiyorum o nada msj attım ben sana hakkımı helal ediyorum sen de et ve bi daha karşılaşmayalım diye o da ben de helal ediyorum umarım mutlu olursun dedi böylece kapattık unutmaya çalışmaya artık

Gerçekten hakkını helal edebiliyor musun venüs? Ben edemiyorum galiba ..

Böyle düşünmem günah mı bilmiyorum ama çok çektim.. bayramı ailemden uzakta geçiren yanlarına gidemeyen benim ,herkes tatil yaparken yaz tatilini dershane köşelerinde geçiren benim, herşeyin yükünü sıkıntısını çeken benim, insanlara olan güvenini kaybeden benimm, hayatı sarsılan depresyona giren benim, şimdi bi yüzük alıp evlenelim dedi diye affedemiyorum.. hakkımı gönül rahatlığı ile helal de edemiyorum..

Hamile değilim.. Evet tam olarak öyle demese de 'üzerime düşeni yapmaya hazırım' tarzı şeyler söyledi ..Ki ayrıldığımız dönemde söylediği canımı çok acıtan bir sözü var 'bu kadar düşünüyorsan yapmasaydın' demişti bana ..kimsenin sorumluluğunu alamam , hayata bir kere geliyorum demişti, şimdi vicdan azabı çektiğinden bahsediyor ..Benimle evlense de bunu sürekli yüzüme vurmasından , aklının hep başka hayatlarda başka insanlarda kalmasından korkuyorum ve tabiki bir kez daha bırakıp gitmesinden ..

Mecbur olduğun için asla güvenmediğin bir adamla evlenme, üstüne de çocuk yapma..
Senin geleceğin parlak, seni yüz üstü bırakan adam da bunları görüp de hala senden faydalanmak istiyor.
Biraz kendine gel ve hata üstüne hata yapma arkadaşım.
İleride tabiki bu olay karşınıza çıkacak ,çünkü baştan belirtmiş sana bu hayata bir daha gelmeyeceğim, sana sevgim eskisi gibi değil demiş.
Bunları bile bile gidip de lades olma.
Eğer gidip onunla evlenirsen, gün gelecek daha büyük pişmanlıklar yaşayacaksın.
Bu adamın niyeti belli, senle bir kez birlikte oldu ya, mezun olana kadar , asistan olana kadar seni cinsel anlamda kullanacak ve
yine seni yüz üstü bırakacak.

Böyle düşünmem günah mı bilmiyorum ama çok çektim.. bayramı ailemden uzakta geçiren yanlarına gidemeyen benim ,herkes tatil yaparken yaz tatilini dershane köşelerinde geçiren benim, herşeyin yükünü sıkıntısını çeken benim, insanlara olan güvenini kaybeden benimm, hayatı sarsılan depresyona giren benim, şimdi bi yüzük alıp evlenelim dedi diye affedemiyorum.. hakkımı gönül rahatlığı ile helal de edemiyorum..

ama bunları yaşayan bi tek sen değilsin.
tusa 2 hafta kala kimse bayram mayram düşünmedi
herkes tus kampında
ben şu an nöbetteyim millet tatil yaparken.
bu yaşadıklarını yaşayan bi sen değilsin inan bana.
sevgilin öküz çıkmış evet.
ama yaptıklarından pişman olmamalısın.
bir tek sen değilsin sevip de birlikte olan.
o kadar çok var ki.
zamanla o öküzü unutup başkasını seveceksin.
o zaman anlayacaksın.

Mecbur olduğun için asla güvenmediğin bir adamla evlenme, üstüne de çocuk yapma..
Senin geleceğin parlak, seni yüz üstü bırakan adam da bunları görüp de hala senden faydalanmak istiyor.
Biraz kendine gel ve hata üstüne hata yapma arkadaşım.
İleride tabiki bu olay karşınıza çıkacak ,çünkü baştan belirtmiş sana bu hayata bir daha gelmeyeceğim, sana sevgim eskisi gibi değil demiş.
Bunları bile bile gidip de lades olma.
Eğer gidip onunla evlenirsen, gün gelecek daha büyük pişmanlıklar yaşayacaksın.
Bu adamın niyeti belli, senle bir kez birlikte oldu ya, mezun olana kadar , asistan olana kadar seni cinsel anlamda kullanacak ve
yine seni yüz üstü bırakacak.

beni cinsel anlamda kullanmaya çalıştığının ben de farkındayım çünkü ona olan zaafımı, sevgimi çok iyi biliyor ..Yüzüğü getirdiği gün de eve gelmek istedi, eve gelip sarılıp uyumak değildi tabiki amacı ..Ben evlenene kadar bir daha cinsel birliktelik yaşamak istemiyorum , sadece onunla değil bir başkası olsa de..bir kere oldu nasılsa diye yine günaha giremem ..hataydı, günahtı,ama bu kadarla kalsın hepsi.. Allah affetsin beni

Back