bu da benim evim :)

canım maşallah evin çok hoş olmuş benim zevkime çok yakın :) merak ettım masa takımını nereden aldın normalde vitrin tarzı şeylerden nefret ederim ama masanın yanındaki aynalı olan çok şık duruyor markası nedir :)

bayıldım çok zevkli, her detay tasarım gibi. bravo bu kadar şeyi nasıl buldunuz. :)

Çoook teşekkür ederim sizin evinizin yanında lafı olmaz ama :) bu arada nasıl bulduğumu eşim anlatsın size adamı delirttim. açıkçası her parçayı yaptırdık, görüp aldığımız tek bir parça olmadı küçük parçalar dışında.

Son düzenleme:

Çoook teşekkür ederim :)) vitrinleri ben de hiç sevmiyorum ama bu zaten 4 çekmeceli bir konsol. Çatal bıçak takımımı, masa örtülerimi ıvırımız zıvırımı falan koydum içerisine. markası yok bunu da yaptırtdık. http://www.odabasmobilya.com/ yemek masasını ve konsolu yapan yer. bu arada aklınızda bulunsun aynayı (ki kocaman kendisi) Bauhaus'tan aldık. kesinlikle dışarıya para vermein çerçeveli aynalar için. çooook pahalı fiyatlar çıkarıyorlar. biz bu aynası 200 TL'ye aldık. aklınızda bulunsun

Son düzenleme:

Daha da genişi ferahı güzeli olsun inş :)) kapı konusunda da ben de aynı fikirdeyim.

Allah bana da nasipp etsiinn inşallah o ferah evlerden :-D şaka bir yana malum hayat şartlarından ötürü 1+1 bizim evimiz. senin salonla Mutfağı birleştir, ancak o kadar.. belki o kadar bile yok

Ben de çok çok beğendim evini.. hatta evinin fotoğraflarını galerime kaydedicem yarın. bir gün ev sahibi olursam bu fikirlerden yararlanacağım ;-)

Allahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin bu şirin evinizde.

yalnız belirtmeden geçemeyeceğim balkon her şeye değer. o kişilik masa... orada bir bardak çay eşliğinde göz göze yapılan sohbetler...

💑💓

Canim gerçekten zevklisin çok beğendim Allah im nazarlardan korusun bende ev kuracagim zaman (esimle doğuda gorevdeyiz apartta kaliyoruzda) bende mobilyalarimi yaptirmayi düşünüyorum marka diye o kadar abartili fiyatlar donuyorki etrafta buradaki tüm birikimimizi eşyalara gommekten korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayat sartları çok zor farkındayım ama neyin ne olacagı hiiiç belli olmaz. eğer merkezi bi yerde oturmak isteseydik emin ol biz de seninki gibi bir evde oturuyor olurduk :)) tercihi genişlikten yana kullandık. inş en kısa surede nasıl bir ev istiyorsan oylesi olsun. ayrıca asıl önemli olan keyifle oturmak evlerde gerisi boş cidden.

bu arada tekrar tesekkurler guzel yorumlar için. yatak odamı falan tamamlasam baska resimler de ekleyeceğim ama üşeniyorum.

balkon keyfine beklerim, bebekleri çekiştiririz. cay verir miyim bilmiyorum ama sütünü hazırlarım seve seve

coook tesekkurler :)) dilerim en kısa sürede bu taraflara gelirsiniz beraber döşeriz evini :)

bakma öyle dediğime :-D
çay sevmem ben zaten
mobilden girdiğim için takvimin varsa görmedim. demek sen de bebiş bekliyorsun

💑💓

Sehpanız salonun havasını öyle değiştirmiş ki... Ne yazık ki ben sehpamı diğer mobilyalarla birlikte ısmarlamıştım fakat sizin sehpanızdan esinlenerek salon avizelerimi seçtiğimi söyleyebilirim... Mobilyalarım hele bir gelsin en yakın zamanda bütün evimi paylaşacağım :)

en kısa sürede bekliyoruz, sakın unutmaın eklemeyi. biz de sizden esinlenip bi şeyler ekleriz kendi evimize belki :))

Arkadaşlar iphone dan fotolar neden açılmıyor?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eviniz cok guzel gule gule oturun bende fikir almak ıstiyorum sizden fakat resim nasil ekleyecegim telden bilmiyorum

Eviniz cok guzel gule gule oturun bende fikir almak ıstiyorum sizden fakat resim nasil ekleyecegim telden bilmiyorum

inanın hiç bilmiyorum nasıl ekleniyor, hep bilgisayardan giriyorum çünkü.. en kısa surede bekleriz sizin resimleri kafa kafaya verir buluruz bi şeyler :)

bu arada cook tesekkurler

seçimlerinizden belliki siz oldukça vizyonu geniş ve tarz sahibi bir insansınız dekorasyon konusunda eger yardım almadan bu kadar basarılı secimler yapmıs ve birde böyle mütevazi iseniz alkıslamak gerek :) eviniz sahsına munhasır özellikle yemek bölümü .. gidip bi yemek takımı alıp koymamıssınız .. resim cerceveleriniz amerikan tarzı , ayna secimleriniz orjinal ben evinizden cok sizin bakıs acınızı sevdim galiba:))

ayy ne kadar guzel sözler bunlar cok utandım

aslında bu evi alırken örnek daireyi gezmiştilk ve oradan cok etkilenmiştim. o yuzden kafamda canlanan her parcanın peşine düştüm ve cebimin yettiğince yaptırdım sağa sola. cok sacma maceralarım da oldu tabii :))
bilmiyorum ne kadar benzer ama ornek daire şöyleydi http://www.agenapark.com/ornek.php buradan bakabilirsiniz. yemek masasının rengi konusunda sanki yanlış yaptım gibi geliyor ama ( ve sandalyelerim duvar kagıdım hala eksik. şimdi de bebek odası düşünceleri agır basmaya basladı o yuzden daha da kalacak sanırım.. öneriniz varsa seve seve dinlerim :)) ayrıca cok tesekkur ederim guzel sözleriniz için tekrar. ama dediğim gibi benim yaratıcılığım pek yok işin içinde :))

evet o sıklıkla yapılıyor bende yapmıstım ama ortaya cıkan sonuc herzaman sizinki kadar güzel olmuyor:)) benim olmamıstı mesela :)) birde su varki herkesin begenebilecegi bir yemek odası degil sadece tarzı olan kişilere hitap edebilecegini düşünüyorum bu baglamda fikirlerim hala gecerli :) ayrıca kesinlikle koltuklarınız hele orta sehpanız sizin cok daha güzel! sandalyeleriniz de öyle :) duvar kagıdına sıcak bakmayanlardanım uzun bir süre kullandım sanırım sıkıldım ama dogru secimler her zaman farklıdır göz yormaz güzel sececeginize eminim belki orjinal bir tas kaplamada olabilir yada komple ayna kaplama salonun tarzına uygun olarak eskitme bir ayna kaplama mesela herci diğer duvarda ayna var ama komple kaplama mekanı genişletiyor cok abes durmaz diye düşünüyorum ikisi beraber..

Bebişiniz hayırlı olsun öncelikle :)saglıkla kucagınıza alın kuzucugu, odalarında klasik pembe mavi kullanılır ama bence yesilin dinlendiren bir tonu agırlıkta olmalı gibi geliyor..esyalar minimalist olmalı kızıma oda yaparken en begendiğimi aldım ama su an bakıyorum cok devasa geliyorlar gözüme:)eminim siz orada da dogru bir secim yaparsınız tekrar tebrikler güle güle oturun ve güle güle büyütün bebeginizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…