bayıldımçok zevkli, her detay tasarım gibi. bravo bu kadar şeyi nasıl buldunuz. :)
Ben de beğendimmm biraz kendi evime benzettim =)
canım maşallah evin çok hoş olmuş benim zevkime çok yakın :) merak ettım masa takımını nereden aldın normalde vitrin tarzı şeylerden nefret ederim ama masanın yanındaki aynalı olan çok şık duruyor markası nedir :)
Daha da genişi ferahı güzeli olsun inş :)) kapı konusunda da ben de aynı fikirdeyim.
Çoook teşekkür ederim :)) vitrinleri ben de hiç sevmiyorum ama bu zaten 4 çekmeceli bir konsol. Çatal bıçak takımımı, masa örtülerimi ıvırımız zıvırımı falan koydum içerisine. markası yok bunu da yaptırtdık. http://www.odabasmobilya.com/ yemek masasını ve konsolu yapan yer. bu arada aklınızda bulunsun aynayı (ki kocaman kendisi) Bauhaus'tan aldık. kesinlikle dışarıya para vermein çerçeveli aynalar için. çooook pahalı fiyatlar çıkarıyorlar. biz bu aynası 200 TL'ye aldık. aklınızda bulunsun
Allah bana da nasipp etsiinn inşallah o ferah evlerden :-D şaka bir yana malum hayat şartlarından ötürü 1+1 bizim evimiz. senin salonla Mutfağı birleştir, ancak o kadar.. belki o kadar bile yok
Ben de çok çok beğendim evini.. hatta evinin fotoğraflarını galerime kaydedicemyarın. bir gün ev sahibi olursam bu fikirlerden yararlanacağım ;-)
Allahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin bu şirin evinizde.
yalnız belirtmeden geçemeyeceğim balkon her şeye değer. o kişilik masa... orada bir bardak çay eşliğinde göz göze yapılan sohbetler...
💑💓
Canim gerçekten zevklisin çok beğendim Allah im nazarlardan korusun bende ev kuracagim zaman (esimle doğuda gorevdeyiz apartta kaliyoruzda) bende mobilyalarimi yaptirmayi düşünüyorum marka diye o kadar abartili fiyatlar donuyorki etrafta buradaki tüm birikimimizi eşyalara gommekten korkuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayat sartları çok zor farkındayım ama neyin ne olacagı hiiiç belli olmaz. eğer merkezi bi yerde oturmak isteseydik emin ol biz de seninki gibi bir evde oturuyor olurduk :)) tercihi genişlikten yana kullandık. inş en kısa surede nasıl bir ev istiyorsan oylesi olsun. ayrıca asıl önemli olan keyifle oturmak evlerde gerisi boş cidden.
balkon keyfine beklerim, bebekleri çekiştiririz. cay verir miyim bilmiyorum ama sütünü hazırlarım seve seve
bakma öyle dediğime :-D
çay sevmem ben zaten
mobilden girdiğim için takvimin varsa görmedim. demek sen de bebiş bekliyorsun
💑💓
cooooook tesekkur ederim.. o zaman biz de en kısa surede bekliyoruz resimleri..
orta sehpam normalde cok pahalı ama ben dırek yapım yerınden aldım. o tzuden ıstersenız verebılırıö bilgilerini.. cesit cesit metaller var. ustunu mermer ve ahşap yapabiliyorsunuz. ben de coook seviyorum cok şık duruyor cidden :))
Eki Görüntüle 1138010
Sehpanız salonun havasını öyle değiştirmiş ki... Ne yazık ki ben sehpamı diğer mobilyalarla birlikte ısmarlamıştım fakat sizin sehpanızdan esinlenerek salon avizelerimi seçtiğimi söyleyebilirim... Mobilyalarım hele bir gelsin en yakın zamanda bütün evimi paylaşacağım :)
Arkadaşlar iphone dan fotolar neden açılmıyor?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eviniz cok guzel gule gule oturun bende fikir almak ıstiyorum sizden fakat resim nasil ekleyecegim telden bilmiyorum
seçimlerinizden belliki siz oldukça vizyonu geniş ve tarz sahibi bir insansınız dekorasyon konusunda eger yardım almadan bu kadar basarılı secimler yapmıs ve birde böyle mütevazi iseniz alkıslamak gerek :) eviniz sahsına munhasır özellikle yemek bölümü .. gidip bi yemek takımı alıp koymamıssınız .. resim cerceveleriniz amerikan tarzı , ayna secimleriniz orjinal ben evinizden cok sizin bakıs acınızı sevdim galiba:))
ayy ne kadar guzel sözler bunlar cok utandım
aslında bu evi alırken örnek daireyi gezmiştilk ve oradan cok etkilenmiştim. o yuzden kafamda canlanan her parcanın peşine düştüm ve cebimin yettiğince yaptırdım sağa sola. cok sacma maceralarım da oldu tabii :))
bilmiyorum ne kadar benzer ama ornek daire şöyleydi http://www.agenapark.com/ornek.php buradan bakabilirsiniz. yemek masasının rengi konusunda sanki yanlış yaptım gibi geliyor ama( ve sandalyelerim duvar kagıdım hala eksik. şimdi de bebek odası düşünceleri agır basmaya basladı o yuzden daha da kalacak sanırım.. öneriniz varsa seve seve dinlerim :)) ayrıca cok tesekkur ederim guzel sözleriniz için tekrar. ama dediğim gibi benim yaratıcılığım pek yok işin içinde :))