bu da benim evim :)

Honderiko çok özür dilerim daha şimdi gördüm mesajınızı. Hamilelik nedeniyle ilgi alanları kayınca sanırım böyle oldu. Tam olarak her parçayı alakasız yerlerden aldım belirttiğiniz gibi. beğendiğimi aldım açıkçası ama kararsızlıklarım beni çok zorladı, hala da zorluyor. mesela sandalye alıcam hala alamadım, duvar kağıdı hala yok.. kısmet diyorum artık. su an bebek odası için uğraşıyorum :)

maddi konulardaki yorumunuza da katılıyorum. aynı şeyi 100 liraya da alabiliyorsunuz 1000 liraya da gezerken bunu anladım. o yüzden mümkün olduğunca araştırdım. orta sehpayı bildiğiniz imalathanesinden aldım. bir dolu desen var, yâri biraz karışık ama dışarıdan almaya kalksam mümkün değil alamazdım. facebook'tan marscona diye aratırsanız diğer modelleri de görürüsünüz. bu arada mermer de çok şık oluyor. yardımcı olabileceği başka bir şey varsa lütfen yazın :)
ayrıca siz de paylaşabilirseniz resimlerinizi çok güzel olur. belki benim de size soracaklarım çıkar, karışıklıklarım gider :)

Spotamya merhaba, koltuklarımı SAKIP ÇAK mobilyaa ypatırdım. hatta ünlü bir mimar var ya Şafak Çak diye onun amcasıymış. ama hiç memnun değilim. ya kuması doğru şecemedim ya da başka bir sıkıntı var bilemiyorum. Döşek kısımları derli toplu durmuyor hiç. oturma yerleri de sanki kırışıyor. ama rahatlık derseniz 10 numara :)

sehpa için yukarıda Honderiko'ya yazdığım gibi. yine de yardımlık bir şey olursa lütfen haber verin, telini falan bulmaya çalışayım. gittiğinizde çeşitlere şok olabilirsiniz, çok çeşit var ve cidden güzeller.

masa ve konsolu aynı yere yaptırdım. çakıl taşları içmimarlık diye bir firmadan yaptırdık (örnek daireyi döşeyen iç mimarlık firması) ama mobilyayı getiren araçta odabaş mobilya yazıyordu. http://www.odabasmobilya.com/ adamlarda çizimleri falan kesin vardır, arkadaşımda gördüm aynısını istiyorum derseniz ki ben de yardımcı olurum, daha az paraya yaptırabilirsiniz. ben çok seviyorum konsolumu. Cam olayı biraz riskli ama olsun. masamda hata yaptım ama, ayağını siyah yaptırmamalıydım, parlak metal olsaydı daha uyumlu olurdu. aklıma gelmedi bunun dışında yardımcı olabileceğim bir şey varsa seve seve :)

merhaba,
anneliğinizi şimdiden tebrik ederim. hayırlı bir evlat olsun önce size sonra bize. (iyi insanlara çok ihtiyacı var memleketin.)
henüz benim bebeğim yok, o zaman sanırım ben de onun derdine düşerdim öncelikle. bilgiler için teşekkür ederim hemen araştıracağım.
bu alışveriş- dekorasyon işlerinin sonu olmadığı için benim alacaklarım da bir türlü bitmiyor. bir iki şey daha var, onları da halledersem ben de fotoğraf ekleyebilirim.
Bu arada ceviz hamilelikte önemli diye biliyorum. günde 2-3 tane iyidir bence.
sevgiyle sağlıkla kalın diliyorum.

Ne güzel bir mesaj olmuş bu :) çoook ama çok teşekkürler. Aradığınız şeyler konusunda da araştırmaya yardımcı olabilirim ben istanbuldayım :) istediğiniz gibi sorabilirsiniz elimden geldiğince bakarım sizin için. ayrıca bana öneriniz varsa seve seve dinlerim :)
ceviz önerisi için de cok teşekkürler. İnş dediğiniz gibi hepimize faydalı bir insan olur, sanırım en önemlisi bu.

pek
pek zarifsin maaşallah, ne tavsiye edebilirim ki sana? zaten eşyaları objeleri en güzel şekilde ev-lendirivermişsin. tavsiyem; mutlu mutlu yaşayın. ohh miss.
ya ben bu sehpalardan gözüme kestirmiştim daha önce. ama tanesi 2400 falandı.hatta eklemişim klasörüme. burda da aynısını gördüm ve umutlandım. umarım %90 indirimlidir diye
senin orta sehpan en kadardı diye sorsam?

merhabalar cillibom ilgine çok teşekkür ederim koltukta yaşadığın sıkıntı sanırım işçilikten kaynaklanıyor telafisi mümkündür belkide garantisi verildiyse:s sanırım ben aynı yerde yaptıramam anadolu yakasında olacak evimiz umarım işin ehli ustalar denk gelir.evinin sadeliği renk uyumu çok hoş ama henüz kandırmadık mor konusunda beyefendiyi:)))masa ayakları metal olabilir metal ayaklı sandalyeler var çok şık olabilir seçenek çok ama kombinlemek uygun fiyatlısını bulmak çok zor seneye düğün ama derdi şimdiden aldı:)eşyaları almaya başlayınca fikirlerini almak isterim yardımcı olursan sevinirim:) Senin şuan çok güzel telaşın var annelik Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin bu güzel sıcak yuvanızda.

Teşekkür ederim çok. dilerim herkes sevdiğiyle mutlu mutlu yaşasın :)
benim orta sehpa da aslında oldukça pahalı dışarıda. Adamın söylediğine göre addresistanbul'da bunları 2000-3000 TL'ye satıyorlarmış. ben 900 tl ye aldım şaka gibi değil mi? nasıl bir fark koydukları ortada. ben ne kadar alırsın bilmiyorum ama 2400 vermeyeceğin garanti. o nasıl bir rakam yaa!!! bir de küçük sanırım bunlar. arayıp sor derim kesinlikle.

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, kocaman bir inş diyorum sadece. Senin telaşlarında çok güzel ama. tavsiyem sakın eşya için acele etme. eger ev sıkıntın olmayacaksa yani atıyorum düğünden 2 ay önce anca tutabiliriz demiyorsan ve evini istediğin kadar boş tutabiliyorsan (biz düğünden 1 sene önce almıştık nerdeyse o yüzden rahat oldu ev olayı) her parçanı ayrı ayrı sok evine. birisi gelsin sonra ona göre başka parça seç. biliyorum cok zahmetli olur ama benim gibi kararsızsan ve yanlışlardan korkuyorsan en sağlıklısı bu.
ev döşeme zamanı istediğin gibi konuşabiliriz, yardımım olur mu bilemem ama en azından fikirlerimi paylaşırım. ya da aradığın bir şey varsa ben de bulman için yardımcı olmaya çalışırım seve seve.

sordum canım sormam mı? pirinç kaplamaymış malzemesi üzeri mermer olursa cama göre daha pahalı oluyormuş ve tanesine 800 mü ne dedi bana yine de fazla geldi. bayadır mobilya falan almıyorum da piyasadan bihaberim. bir de bu yan sehpa orta da değil. şimdilik beklemem lazım. fon perde, sineklik yaptırdık bir de süpürgem bozuldu, onu da yeniledik. sanırım istihkakımı doldurdum birkaç ay beklemem lazım.

Masaallah evin gayet guzel cokta ferah dosemissin evin esenyurtta sanirim siteden cevreden memnunmusun son olarak kiralar nasil oralara gelme durumumuz olabilirde

Çok şahane, güle güle oturun.
Yalnız salonunuzdaki bitkinin adını öğrenebilir miyim?
Ben de o tarz bir şey arıyorum.

Yemek masasının ordaki koltuk mu bank mı çok şık çok beğendim.

ne güzelmiş çok beğendim

wooow dedim görünce çok hoş

Çok şahane, güle güle oturun.
Yalnız salonunuzdaki bitkinin adını öğrenebilir miyim?
Ben de o tarz bir şey arıyorum.

Yemek masasının ordaki koltuk mu bank mı çok şık çok beğendim.

çoook tesekkur ederim arkadaşlar, buraya pek uğramıyordum şanseseri gördüm yazdıklarınızı. kusura bakmayın lütfen..

bebek odası nedeniyle ev biraz değişti aslında, belki ileride eklerim.. K kiraz88 açıkçası adını bilmiyorum bu arada aldatmasın gerçek değil kendisi :)

ARYA2015 evet o bir bank :) ama artık orada değil. yarın daha ayrıntılı bir resim eklemeye çalışırım :))

Banka bayıldım , patchwork tarzı gibi duruyor nerden aldınız ?

cilibom'u tebrik edelim arkadaşlar. O bir yeni anne! fotoğraftaki minik kafandan ve biberonlardan görüldüğü üzere:)
Evin daha bir neşelenmiş, yeni sandalyelerin ve bir orkiden var sanırım:) hehe pek güzel. hayırlı olsun bebeğiniz, iyi günlerde büyütün e mi?
ben bebek odasını da çok merak ediyorum bu arada

En çok sade oluşunu beğendim mobilyada komfor oluşu , çok güzel yani abartıya gerek yok

Banka bayıldım , patchwork tarzı gibi duruyor nerden aldınız ?

evet patcwork, perde kumasım belli olduktan sonra yaptırdım. yapan yer name design, hatta altıncı cadde de sıkca cıkıyorlar. gerci ben yaptırırken bu kadar tanınmıyorlardı ve dolayısıyla pahalı değildi :)

hahahahah çok tatlı bir mesaj olmuş, çooooooook teşekkür ederim. yavas yavas buyumeye calışıo sıpacığım, inş sorunsuz gideriz. çok ama çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. oda resımlerini de hemen paylaşıyorum belki öneriler olur :))

En çok sade oluşunu beğendim mobilyada komfor oluşu , çok güzel yani abartıya gerek yok

çok teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…