Merhaba kızlar..
Aslında daha önce bir konu açmıştım ama başka bir bölüme alında ve kaynadı gitti o bölümün popularitesi nedeniyle. O yüzden oraya yorum yapan arkadaşların hepsinden özür dilerim tekrar karşılarına çıktığım için :)) Evlerini zevklerini çok beğendiğim arkadaşlar var aranızda o yüzden ben de açmak istedim. Belki değişik farklı fikirlerle karşılasırım diye. Zaten biraz tarzı yok gibi oldu eviminÖncelikle salonumdan resimler ekliyorum.
Bu arada daha eksiklerim var duvar kağıdı gibi, zamanla tamalayacağım umarım.
Ayrıca her türlü önerinize açığım.
14.07.2013 tarihinde de ekledim yeni resimler. buraya da eklemeye çalıştım ama beceremedim maalesef, anlamdım neden olmadı. daha sonra tekrar denerim. forum ayarlarınıza göre 5. sayfa ya da 3. sayfada.
Eki Görüntüle 743218 Eki Görüntüle 743219 Eki Görüntüle 743220 Eki Görüntüle 743221 Eki Görüntüle 743222
Sehpamı da aldım kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=630591&page=13
Güle güle oturun canım ferah ve çook güzelmişgeniş eviniz
Cook ama çok teşekkürler :))
Cuk oturan bir yorum olmuş kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Kocaman bir Kanvas düşünüyorum ve arıyorum su an önerilerine açığım :))
internet üzerinden renkli çiçekli veya meyveli kanvas tablolara bakabilirsiniz ama puzzle fikrini de atlamayın :) eşinizle birlikte yapıp asınca çok hoş oluyor bende bi kendi evimi cekip koyarsam görebilirsiniz, üşengeçliğimden hala koymadımm güzel evimizi
Çok beğendim evinizi
güle güle oturun
ev 2+1 mi
oturma odası veya çocuk odası yok sanırım
orta sehpanız da harika gerçekten
Zevklerimiz çok benziyormuş ben de iki gün önce mobilyalarımın siparişini verdim bir ay sonra gelecek renkler çok benziyor tarzlar da... Yani bayıldım özellikle de sehpanızaaaa!... :)
Güle güle huzurla oturun inşallah...eviniz çok güzel...acaba salonunuz kaç metrekare??
koltuk takımına bayıldım, gayet de bir tarzı var salonunun. haksızlık etme bence :)
Rabbim bana da böyle geniş ferah bir ev nasip etsin inşçok güzel,güle güle oturun.beyazdan ziyade şu açık kahverengi kapılara bayılıyorum çok zengin gösteriyor evi :