canım maaşallah kocaman ferah bir salonun var:):) güle güle otur inşaallah.ben duvar kağıtlarına pek sıcak bakmıyorum bence hafif sade bi italyan boya yaparsan daha şık olur kağıt göz yorucu gibime geliyor tabiki senin evin senin zevkin olmalı:)
Cok teşekkürler yorumun yaptıgın için bu konuda :)
Aslında duvar kağıdında da cok sade kendiliğinden ince çizgili tek renk (açık gri) bir duvar kağıdı düşünüyorum. Dediğin gibiş göz yorar mı bilmiyorum ama bu o duvar gözüme batıyor resmen kocaman bir boşluk diye.
güle güle otur evinde son derece modern bir ev
Dekorasyon tarzınızı sevdim, sade ve şık, kullandığınız renkler benim de salonumun renkleri (gri, mor, beyaz,siyah). Ben de bir duvara duvar kağıdı düşünüyorum ama bir türlü beğenemediğim için hep erteliyorum. Seçeceğiniz duvar kağıdını merak ediyorum, güle güle kullanın eşyalarınızı.
Salonunuz çok geniş ve ferah. Güzel günlerde oturun :)
GÜLE GÜLE OTUR CANIM BENIM GAYET HOŞ
çok modern bi ev olmuş sadece yemek bölümü biraz soğuk kalmış ama fazla göze batmıyor beğendim ben canım.
oda olur canımm uydurmuşsun işte hem bikere olmaz ki herşey yavaş yavaş en güzel hale getirirsin sen :)
yemek masanızdaki sandalyelere ğek anlam veremedim onun dışında ferah ve şık duruyor.güle güle oturun..duvar kağıdını cok severim fakat bu odada kocaman parke rengi bi ünite var ondan dolayı ancak cok düz sade bir duvar kağıdı olabilir italyan boya aman sakın haa hele de renkliyse modası geçen ve aynı zamanda şık bulmadığım bi şey .
bu da benim evim demişsin ,gerisi nerdesalonunu görmüştüm ve beğenmiştim ,diğer odaalrını bekliyorum canım..
Ohhhh çok ferah bir salonun varVe çok da şık yapmışsın her şeyi,bu evde kim yaşamak istemez ki? :) Güle güle otur...
bayıldım,bayıldım tek kelime ile harikabende yeni almamış olsam salon takımımı böyle bir salon döşemek isterdim çok ferah harika tam benlik huzurla, mutlulukla,sağlıkla oturun inş.