evet o sıklıkla yapılıyor bende yapmıstım ama ortaya cıkan sonuc herzaman sizinki kadar güzel olmuyor:)) benim olmamıstı mesela :)) birde su varki herkesin begenebilecegi bir yemek odası degil sadece tarzı olan kişilere hitap edebilecegini düşünüyorum bu baglamda fikirlerim hala gecerli :) ayrıca kesinlikle koltuklarınız hele orta sehpanız sizin cok daha güzel! sandalyeleriniz de öyle :) duvar kagıdına sıcak bakmayanlardanım uzun bir süre kullandım sanırım sıkıldım ama dogru secimler her zaman farklıdır göz yormaz güzel sececeginize eminim belki orjinal bir tas kaplamada olabilir yada komple ayna kaplama salonun tarzına uygun olarak eskitme bir ayna kaplama mesela herci diğer duvarda ayna var ama komple kaplama mekanı genişletiyor cok abes durmaz diye düşünüyorum ikisi beraber..
Bebişiniz hayırlı olsun öncelikle :)saglıkla kucagınıza alın kuzucugu, odalarında klasik pembe mavi kullanılır ama bence yesilin dinlendiren bir tonu agırlıkta olmalı gibi geliyor..esyalar minimalist olmalı kızıma oda yaparken en begendiğimi aldım ama su an bakıyorum cok devasa geliyorlar gözüme:)eminim siz orada da dogru bir secim yaparsınız tekrar tebrikler güle güle oturun ve güle güle büyütün bebeginizi:)
yazdıklarınızdan sunu anladım tamamen aynı kafadayız :)) o nedenle kesinlikle ve kesinlikle evinizin fotolarını bekliyorum. cidden inanılmaz merak ettim. özellikle bebek odası cok işime yarar. kafamda bir şeyler canlandı ama korkuyorum yine hata yapmaktan..
guzel sözler için de tekrar tekrar tesekkurler