evet o sıklıkla yapılıyor bende yapmıstım ama ortaya cıkan sonuc herzaman sizinki kadar güzel olmuyor:)) benim olmamıstı mesela :)) birde su varki herkesin begenebilecegi bir yemek odası degil sadece tarzı olan kişilere hitap edebilecegini düşünüyorum bu baglamda fikirlerim hala gecerli :) ayrıca kesinlikle koltuklarınız hele orta sehpanız sizin cok daha güzel! sandalyeleriniz de öyle :) duvar kagıdına sıcak bakmayanlardanım uzun bir süre kullandım sanırım sıkıldım ama dogru secimler her zaman farklıdır göz yormaz güzel sececeginize eminim belki orjinal bir tas kaplamada olabilir yada komple ayna kaplama salonun tarzına uygun olarak eskitme bir ayna kaplama mesela herci diğer duvarda ayna var ama komple kaplama mekanı genişletiyor cok abes durmaz diye düşünüyorum ikisi beraber..
Bebişiniz hayırlı olsun öncelikle :)saglıkla kucagınıza alın kuzucugu, odalarında klasik pembe mavi kullanılır ama bence yesilin dinlendiren bir tonu agırlıkta olmalı gibi geliyor..esyalar minimalist olmalı kızıma oda yaparken en begendiğimi aldım ama su an bakıyorum cok devasa geliyorlar gözüme:)eminim siz orada da dogru bir secim yaparsınız tekrar tebrikler güle güle oturun ve güle güle büyütün bebeginizi:)
Ben evnizin diger bölümlerini göremedim sadece banyo ve salonu gordum kaçınci sayfada acaba
yazdıklarınızdan sunu anladım tamamen aynı kafadayız :)) o nedenle kesinlikle ve kesinlikle evinizin fotolarını bekliyorum. cidden inanılmaz merak ettim. özellikle bebek odası cok işime yarar. kafamda bir şeyler canlandı ama korkuyorum yine hata yapmaktan..
guzel sözler için de tekrar tekrar tesekkurler
evinizin her bir detayı muhteşemtarz bir ev estetik ve şık iyi günlerde huzurla oturun inşallah sizden ricam orta sehpanizi nerden ve kaça aldınız öğrenebilirmiyim? şimdiden teşekkürler sevgiler
Güle güle huzurla oturun canım salonunu çok beğendim yeni olan eşyaların pek kötü olması mümkün olmuyor zaten için ferah tut
selam smyne,
aynı tarz kocadan bende de var, gerçi erkeklerin çoğu böyledir sanırım.
klimalı yastıktan pek haberim yok ama kendimce bir çözümüm var.
öncelikle elyaf yastık türü kullanmamak gerek, pofuduk falan duruyor ama çok da terletiyor (ben pamuklu yaptırdım), ikinci yapılacak ise yastığın üzerine geceleri bir havlu örtmek! valla aklıma başka bir şey gelmedi,yastığın içine işliyor çünkü ter, yastık yıkamaktansa havlu yıkamak tercih edilir gibi. (artık ne zaman okursun bilemedim)
Sadelikten yana olan biri olarak bayıldım.. :) Ve ayrıca mor rengni de çok severim, çok ta güzel uydurmuşsunuz..Güle güle, sağlıkla huzurla yaşayın inşallah :)Merhaba kızlar..
Aslında daha önce bir konu açmıştım ama başka bir bölüme alında ve kaynadı gitti o bölümün popularitesi nedeniyle. O yüzden oraya yorum yapan arkadaşların hepsinden özür dilerim tekrar karşılarına çıktığım için :)) Evlerini zevklerini çok beğendiğim arkadaşlar var aranızda o yüzden ben de açmak istedim. Belki değişik farklı fikirlerle karşılasırım diye. Zaten biraz tarzı yok gibi oldu eviminÖncelikle salonumdan resimler ekliyorum.
Bu arada daha eksiklerim var duvar kağıdı gibi, zamanla tamalayacağım umarım.
Ayrıca her türlü önerinize açığım.
14.07.2013 tarihinde de ekledim yeni resimler. buraya da eklemeye çalıştım ama beceremedim maalesef, anlamdım neden olmadı. daha sonra tekrar denerim. forum ayarlarınıza göre 5. sayfa ya da 3. sayfada.
yatak odam ve diğer odam, yarım kaldı hala tamamlayamafım( : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=630591&page=10
mutfak, giriş ve banyo: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=630591&page=3
Eki Görüntüle 743218 Eki Görüntüle 743219 Eki Görüntüle 743220 Eki Görüntüle 743221 Eki Görüntüle 743222
Sehpamı da aldım kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=630591&page=8
Eksiklerim var ama artık idare edin kızlar :)
balkonum
Eki Görüntüle 754988 Eki Görüntüle 754989 Eki Görüntüle 754990
mutfagım
Eki Görüntüle 754995 Eki Görüntüle 754996 Eki Görüntüle 754997 Eki Görüntüle 754998 Eki Görüntüle 754999
giriş ve koridor
Eki Görüntüle 755000 Eki Görüntüle 755001 Eki Görüntüle 755002 Eki Görüntüle 755003 Eki Görüntüle 755005
çamaşır odam ve banyom (sarı oğlum da orada)
Eki Görüntüle 755018 Eki Görüntüle 755019 Eki Görüntüle 755020
kusura bakmayın uzun oldu biraz :)
Sadelikten yana olan biri olarak bayıldım.. :) Ve ayrıca mor rengni de çok severim, çok ta güzel uydurmuşsunuz..Güle güle, sağlıkla huzurla yaşayın inşallah :)
Ah canım yaa bir de demişsin ki evimin tarzı yok gibi oldu..Daha ne olsun..Çok güzel olmuş herşey..Kırk bin kere maşallah..Hem ferah, hem zevkle döşenmiş bence..Ben gibi çok fazla ıvır zıvırdan hoşlanmayan biri için müthiş :))
canım evinde eşyanda çok güzel banyodaki kendi gerçek mi bu arada yerim ben onu
TV ünitesi ve parke dışında güzel
Ahşap tonlarına gri yakışmıyor
Yada eski kereste müdürü olduğundan ahşaptan nefret ettim
çok şık çok güzel mutluluklar:)