bu da benim evim :)

yazdıklarınızdan sunu anladım tamamen aynı kafadayız :)) o nedenle kesinlikle ve kesinlikle evinizin fotolarını bekliyorum. cidden inanılmaz merak ettim. özellikle bebek odası cok işime yarar. kafamda bir şeyler canlandı ama korkuyorum yine hata yapmaktan..
guzel sözler için de tekrar tekrar tesekkurler

Ben evnizin diger bölümlerini göremedim sadece banyo ve salonu gordum kaçınci sayfada acaba

aslında bu odalar dısında baska odaların resımlerini koymamıstım cooook eksikliklerim var diye.. ama bi kaç arakadas daha yazmıstı o yuzden eklemek istedim şimdi, dilerim beğenirsiniz..

bir de mutfak ve balkon var tabii ama banyoyu gördüyseniz onu da görmussunuzdur diye düşündüm. yine de link şu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=630591&page=3

Son düzenleme:
burası bir suru eksiklikle yatak odam. basta duvar kağıtlarım ve yatak basına koyabileceğim objeler eksik ( sanırım aramaktan da sıkıldım. hem uygun hem de guzel şeyler bulmak cidden zor

burası diğer odam

bir odam daha var ama o tamamen uyduruk. bebek odası olacak inş.

son olarak koridorun uzantısındaki gömme dolabım ve heykelim.. alakasız ama sevdiğim bi yer diye eklemek istedim

sanırım evim bitti :))

Güle güle huzurla oturun canım salonunu çok beğendim yeni olan eşyaların pek kötü olması mümkün olmuyor zaten için ferah tut

tesekkür ederim böyle düşündüğünüz için ama benim evim sizinkinin yarısı bile etmez :) örnek daireye benzetemeyince pek ısınamadık 3 sene bile olmadan değiştik salon esyalarını :) koyarım genede tabi resimleri ama nasıl resim koyacagımı bilemiyorum bir bakayım.. bu arada evinizin her köşesi cok güzelmiş bayıldım gercekten

evinizin her bir detayı muhteşem tarz bir ev estetik ve şık iyi günlerde huzurla oturun inşallah sizden ricam orta sehpanizi nerden ve kaça aldınız öğrenebilirmiyim? şimdiden teşekkürler sevgiler

evinizin her bir detayı muhteşem tarz bir ev estetik ve şık iyi günlerde huzurla oturun inşallah sizden ricam orta sehpanizi nerden ve kaça aldınız öğrenebilirmiyim? şimdiden teşekkürler sevgiler

coook tesekkur ederim begeniniz için :)) dilerim cok daha guzelleri sizin olsun.

orta sehpamı direkt olarak imalathanesinden aldım. çeşit çeşit metaller var, üstünü mermer ya da tahta da yaptırabilirsiniz hatta. yanlış hatırlamıyorsam 900 tl verdik. camı temperli camdan oldugu için fiyat biraz arttı. https://tr-tr.facebook.com/pages/Metal-sehpa-Marscona/144298345726270 facebook adresi bu, iletişim bilgileri de var. alabileceğiniz en ucuz yer. istanbul da masko var biliyor musunuz bilmem ama orada yan sehpaya bu kadar fiyat vermişlerdi. marscona nın sahibi bunları 2000-3000 tl arasına adresistanbul a verdiğini söyledi. baska yardım edebileceğim bir sey olursa lütfen yazın :))

merhaba,
ben salondaki mobilya seçimine bayıldım. hem koltuklar, hem masa ve konsol hem de aksesuarlar. her şey mükemmel durmuş , hepsi birbirinden farklı ve aslında en zor dekorasyon biçimi. tebrik ederim. tabi maddi kaynak temini de çok önemli bir kriter.
ben de aynı siz gibi ordan burdan toplamaya uğraşıyorum eşyalarımı ama bi türlü bitiremiyorum. aradığım şeyi buluyorum ama aşırı pahalı oluyor, ya da bulamıyorum. internette aradıklarım ve beğendiklerim gerçek hayatta bir türlü karşıma çıkmıyor. bunda Düzce'de yaşamam da etken tabi.
lafın kısası, orta sehpayı nerede, kime ve ne kadara yaptırdınız? ben de bronz ve füme camlı benzer bir şey istiyorum da.

merhaba,
ben salondaki mobilya seçimine bayıldım. hem koltuklar, hem masa ve konsol hem de aksesuarlar. her şey mükemmel durmuş , hepsi birbirinden farklı ve aslında en zor dekorasyon biçimi. tebrik ederim. tabi maddi kaynak temini de çok önemli bir kriter.
ben de aynı siz gibi ordan burdan toplamaya uğraşıyorum eşyalarımı ama bi türlü bitiremiyorum. aradığım şeyi buluyorum ama aşırı pahalı oluyor, ya da bulamıyorum. internette aradıklarım ve beğendiklerim gerçek hayatta bir türlü karşıma çıkmıyor. bunda Düzce'de yaşamam da etken tabi.
lafın kısası, orta sehpayı nerede, kime ve ne kadara yaptırdınız? ben de bronz ve füme camlı benzer bir şey istiyorum da.

eviniz çok şık döşenmiş Allah sağlıkla, mutlulukla ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.uzun zaman önce görmüştüm baya aradım ve sizi buldum paylaşmak isterseniz koltuklarınızı sehpa ve konsolu nerede yaptırdığınızı paylaşırmısınız model çok şık ve işçilik çok başarılı görünüyor.fiyatları hakkındada bilgi verirseniz çok sevinirim.

Sadelikten yana olan biri olarak bayıldım.. :) Ve ayrıca mor rengni de çok severim, çok ta güzel uydurmuşsunuz..Güle güle, sağlıkla huzurla yaşayın inşallah :)

Ah canım yaa bir de demişsin ki evimin tarzı yok gibi oldu..Daha ne olsun..Çok güzel olmuş herşey..Kırk bin kere maşallah..Hem ferah, hem zevkle döşenmiş bence..Ben gibi çok fazla ıvır zıvırdan hoşlanmayan biri için müthiş :))

canım evinde eşyanda çok güzel banyodaki kendi gerçek mi bu arada yerim ben onu

TV ünitesi ve parke dışında güzel
Ahşap tonlarına gri yakışmıyor
Yada eski kereste müdürü olduğundan ahşaptan nefret ettim

Sadelikten yana olan biri olarak bayıldım.. :) Ve ayrıca mor rengni de çok severim, çok ta güzel uydurmuşsunuz..Güle güle, sağlıkla huzurla yaşayın inşallah :)

Çooook teşekkür ederim :) son hali biraz daha değişti çok olmasa da. fırsat bulursam eklerim. Mor rengi ben de çok seviyorum ama şimdiden sıkıldım değiştirmek için fırsat kolluyorum. ama kocam da beni değiştirecek diye korkuyorum

canım evinde eşyanda çok güzel banyodaki kendi gerçek mi bu arada yerim ben onu

Evet teyzesi bal gibi bir oğlum var benim. hatta abi olacak iki aya inşallah :)

TV ünitesi ve parke dışında güzel
Ahşap tonlarına gri yakışmıyor
Yada eski kereste müdürü olduğundan ahşaptan nefret ettim

hhahhaha çok hoşuma gitti yorumunuz :) parkeleri ben de sevmiyorum ama değiştirebilecek durumda değildik maalesef. TV ünitesi de dediğiniz gibi biraz fazla ahşap oldu ama resimlerden daha sıcak görünüyor. Ama şimdiki aklım olsa yaptırır mıydım? Hiç sanmıyorum :) Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…