orta sehpa neden kullanmıyorsun? gayet hos
ev çok hoş ben de çok fazla eşya süs falan sevmem ama bu evde çok boş geldi bana ,bu kadar büyük bi salon çok güzel döşenebilir diyorum her şey güzel ama boşluklar var sanki detaylarda bende orta sehba olayını bi düşünün diyorum
Merhaba,
Benbu odaya bayıldım. Bu tarz koltukları çok beğeniyorum fakat evim küçük olduğu için daha minyon koltuklar aldım. Yeni evimde inşallah buna benzer eşyalar almak istiyorum.
Yanlız bi sorum olacak size. Koltuklarınız takımmı, yoksa sizmi kombin yaptınız. Markasını öğrenebilirmiyim.
Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar kızlar ben yeniyim buralarda sevgili anneciğim sayesinde tanıştım kadınlar kulubuyle 😊 yeni evliyim 😋 Ev dekorasyonu benim icin çok önemli O yüzden bu konuya daldım geldiğim gibi çok yakında da kendi Evimin fotoğraflarını paylaşırım sizlerle 😊😊
Çok teşekkürler :))Güle güle oturun çok güzelmiş eviniz.
evinisin renk uyumu çok güzel gülegüle oturun inşallah
Sonunda alabildim bi orta sehpa :)) biraz yüksek oldu sanki ama bilemedim..
Eki Görüntüle 979563
Nedense ters olup resim ipad'in azizliği sanırım çok pardon
Güle güle oturun evinizi cok begendim büyük ve ferah olmasi cok güzrl
çok beğendim :) kadife gri mor bu üçlüyü çok seviyorum. tek bir duvara duvar kağıdı yaptırırsanız çok hoş olur. salonunuz çok karışık olmadığı için göz yormaz..
Çok özür dilerim yeni gördüm mesajınızı :)) umarım geç kalmamışımdır. Bu koltuklar takm değil yani mor olanı başka yerde yaptırdım. Boyutu küçük zaten. Düşünürseniz nerede yaptırdıgım bilgisini falan verebilirim. Ya da daha detaylı foto gonderebilirim size sonuçta her mobilyamı yapabilir bence..
masallah cok begendım cıdden bence en guzel ev resımlerınden berı gule gule kullan allah daha gg
uzellerını nasıp etsın mutlulukla eskıt inşallah
güle güle oturun tam olarak beni yansıtmıyor eviniz ama gayet zevkli..en önemlisi de fabrikadan bir çıkmış gibi durmuyor.Emek verilmiş besbelli.Güle güle oturun..ayrıyetten rustik perdelerin ve yemek masandaki pachwork koltuklar süper..
Eviniz çook güzel güle güle oturun spor bir tarzınız var bende cok severim halınızı cook begendim düz açık kahve markası nedir ????
çok begendim güle güle oturun
güle güle oturun çok ferah bir ev maşallah , salona puzzle tablo yapıp asabilirsiniz o tablolar tam göz doldurmuyor sanki onun haricinde her yer uyumlu ve zarif zevkinize sağlık