bu da benim evim :)

orta sehpa neden kullanmıyorsun? gayet hos

Sonunda alabildim bi orta sehpa :)) biraz yüksek oldu sanki ama bilemedim..

Nedense ters olup resim ipad'in azizliği sanırım çok pardon

Son düzenleme:

Çok özür dilerim yeni gördüm mesajınızı :)) umarım geç kalmamışımdır. Bu koltuklar takm değil yani mor olanı başka yerde yaptırdım. Boyutu küçük zaten. Düşünürseniz nerede yaptırdıgım bilgisini falan verebilirim. Ya da daha detaylı foto gonderebilirim size sonuçta her mobilyamı yapabilir bence..

Hayırlı olsun merakla bekliyoruz fotolarını :))

Güle güle oturun evinizi cok begendim büyük ve ferah olmasi cok güzrl

çok beğendim :) kadife gri mor bu üçlüyü çok seviyorum. tek bir duvara duvar kağıdı yaptırırsanız çok hoş olur. salonunuz çok karışık olmadığı için göz yormaz..

çok beğendim :) kadife gri mor bu üçlüyü çok seviyorum. tek bir duvara duvar kağıdı yaptırırsanız çok hoş olur. salonunuz çok karışık olmadığı için göz yormaz..

Cook teşekkürler. Ayrıca aklımı okurmuşsunuz demek ki yaptırmak lazım cidden. Korktuğum için adım atamıyorum

1-2 sene daha aynı evde kalacağım. Yeni evli olduğum için eşyalar yeni. Fakat çok araştırmama ramen camın önündeki koltuk gibi rastlamadım. O yüzden merak ettim. Altı kolay silinir ışığı kesmez. Kullanışlı gibi geldi bana. Çok beğendim.

masallah cok begendım cıdden bence en guzel ev resımlerınden berı gule gule kullan allah daha gg
uzellerını nasıp etsın mutlulukla eskıt inşallah

güle güle oturun tam olarak beni yansıtmıyor eviniz ama gayet zevkli..en önemlisi de fabrikadan bir çıkmış gibi durmuyor.Emek verilmiş besbelli.Güle güle oturun..ayrıyetten rustik perdelerin ve yemek masandaki pachwork koltuklar süper..

Son düzenleme:
Eviniz çook güzel güle güle oturun spor bir tarzınız var bende cok severim halınızı cook begendim düz açık kahve markası nedir ????

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için, özellikle fabrikadan çıkmış gibi görünmüyor demeniz çok mutlu etti beni. Tamamen amacım da buydu çok sevindim. Hepsi için tek tek uğraştın.

Eviniz çook güzel güle güle oturun spor bir tarzınız var bende cok severim halınızı cook begendim düz açık kahve markası nedir ????

Teşekkür ederim öncelikle. Halklarımın markası yok el dokuma ipek-yün halı diye geçiyor. Umarım yanlış soylemiyorumdur bu arada. Aslında bir çok yerde var, almayı düşünür de bulamazsanız seve seve yardımcı olurum..

güle güle oturun çok ferah bir ev maşallah , salona puzzle tablo yapıp asabilirsiniz o tablolar tam göz doldurmuyor sanki onun haricinde her yer uyumlu ve zarif zevkinize sağlık

çok begendim güle güle oturun

Cook ama çok teşekkürler :))

güle güle oturun çok ferah bir ev maşallah , salona puzzle tablo yapıp asabilirsiniz o tablolar tam göz doldurmuyor sanki onun haricinde her yer uyumlu ve zarif zevkinize sağlık

Cuk oturan bir yorum olmuş kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Kocaman bir Kanvas düşünüyorum ve arıyorum su an önerilerine açığım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…