sizin evinize hani 3 parça 2 parçalı tablolar oluyor ya kanvas baskı onlar yakışır ,hem şık hem sade hemde evi zevklı gösterir diye düşünüyorum.
sizin eviniz modern ama tablolar demode geldi.suankı halıyle.
renk olarakta hani gri baskı yapıp önünde canlı birenkler oluyor o olabilir.odanızda saat var mıydı hatırlayamadım yoksa saatlı tablolarda yakışır.
ben hergun bakarım netten tablolara :)
simdide sizin için bakacağım:)
bu arada avizeler çok hoş. nerden aldınız aceba?
Çooook teşekkur ederim sizi de uğraştırıyorumyalnız şöyle bir sorun var, netteki bütün tablolar küçük geliyor bana. yani ben ciddi büyük bir şey istiyorum. griden ziyade daha canlı renkler aradım hep, sarı yesil gibi. inş gözünüze gelir bir şeyler :) çooook teşekkurler
evımnette bı kaç beğendığım tablo var. evınıze uygun bulduğum.uye mısınız bılmıyorum ama zaten 1 dk da uye olunuyor.
Trendy Art Casa De Arte 3 Parça Kanvas Tablo 81x50 cm-(YP3-KT-115)
yıne trendy art Casa De Arte 50x70 Kanvas Tablo (5070KT-404)
Decowall Kanvas Tablo 50x70 cm-(5070KT-267) trend art yıne
3d stıcker Decowall Kanvas Tablo 50x70 cm-(5070KT-267)
daha varda yıne bunlara bı bakın yazarım vaktım olunca...:)
çok geniş ve rahat bi salon güle güle oturun
tekrar merhaba,
bugun nette duvar kağıdı bakarken bi site buldum
belkı işinize yarar.
site mykagıtcım.com duvar posterlerı başlıklı-tablo tarzı alt başlığına bakarsanız
istediğiniz boyutta istediğiniz manzarayı yada fotoyu cok uygun fıyata yolluyorlarmış.
ben bu koddakını beğendım (sizin oda için)--duvar posteri tablo tarzi 12115192 --
görüşmek üzere:)
evin tam anlamıyla harika olmuş. ferah, geniş ve büyük bir zevkle döşenmiş. yeni yeni evleri gördükçe çok özeniyorum. Allah bize de nasip eder inşallah. mutlulukla, sağlıkla oturun
orta sehpa neden kullanmıyorsun? gayet hos
ev çok hoş ben de çok fazla eşya süs falan sevmem ama bu evde çok boş geldi bana ,bu kadar büyük bi salon çok güzel döşenebilir diyorum her şey güzel ama boşluklar var sanki detaylarda bende orta sehba olayını bi düşünün diyorum