bu da benim evim :)

sizin evinize hani 3 parça 2 parçalı tablolar oluyor ya kanvas baskı onlar yakışır ,hem şık hem sade hemde evi zevklı gösterir diye düşünüyorum.
sizin eviniz modern ama tablolar demode geldi.suankı halıyle.
renk olarakta hani gri baskı yapıp önünde canlı birenkler oluyor o olabilir.odanızda saat var mıydı hatırlayamadım yoksa saatlı tablolarda yakışır.
ben hergun bakarım netten tablolara :)
simdide sizin için bakacağım:)

Çooook teşekkur ederim sizi de uğraştırıyorum :KK31: yalnız şöyle bir sorun var, netteki bütün tablolar küçük geliyor bana. yani ben ciddi büyük bir şey istiyorum. griden ziyade daha canlı renkler aradım hep, sarı yesil gibi. inş gözünüze gelir bir şeyler :) çooook teşekkurler

Çooook teşekkur ederim sizi de uğraştırıyorum :KK31: yalnız şöyle bir sorun var, netteki bütün tablolar küçük geliyor bana. yani ben ciddi büyük bir şey istiyorum. griden ziyade daha canlı renkler aradım hep, sarı yesil gibi. inş gözünüze gelir bir şeyler :) çooook teşekkurler

o zaman 5 parçalıda düşünülebilir.
ben aslında arka fon gri ön renklı kastettım.
rengi daha cok açığa çıkarıyor.:)

evımnette bı kaç beğendığım tablo var. evınıze uygun bulduğum.uye mısınız bılmıyorum ama zaten 1 dk da uye olunuyor.

Trendy Art Casa De Arte 3 Parça Kanvas Tablo 81x50 cm-(YP3-KT-115)

yıne trendy art Casa De Arte 50x70 Kanvas Tablo (5070KT-404)

Decowall Kanvas Tablo 50x70 cm-(5070KT-267) trend art yıne

3d stıcker Decowall Kanvas Tablo 50x70 cm-(5070KT-267)

daha varda yıne bunlara bı bakın yazarım vaktım olunca...:)

evımnette bı kaç beğendığım tablo var. evınıze uygun bulduğum.uye mısınız bılmıyorum ama zaten 1 dk da uye olunuyor.

Trendy Art Casa De Arte 3 Parça Kanvas Tablo 81x50 cm-(YP3-KT-115)

yıne trendy art Casa De Arte 50x70 Kanvas Tablo (5070KT-404)

Decowall Kanvas Tablo 50x70 cm-(5070KT-267) trend art yıne

3d stıcker Decowall Kanvas Tablo 50x70 cm-(5070KT-267)

daha varda yıne bunlara bı bakın yazarım vaktım olunca...:)

Çoooook teşekkur ederim zahmet olmuş sana da :)
işe gelir gelmez hemen girdim ve baktım tablolara. Aslında daha önce de bakmıştım bütün alış veriş sitelerinden ama uygun değillerdi bana. bu gönderdiklerine tekrar baktım ama maalesef sorunum yine aynı. bunlar bana küçük geliyor :KK43: alacağım tablo en azında 150 cm genişliğinde 90 cm yüksekliğinde olmalı. neden dersen o duvara başka bir şey koymayı düşünmüyorum ve duvar kocaman oldugu için çok boş duracak diye düşünüyorum. zaten bu yüzden kendim almaya başladım resimleri. bir tane begeniyorum sonra duvar kağıdına bastırıyorum. yine de coook ama cok teşekkur ederim tekrar. uğraştırmışım seni :KK43:

tekrar merhaba,
bugun nette duvar kağıdı bakarken bi site buldum
belkı işinize yarar.
site mykagıtcım.com duvar posterlerı başlıklı-tablo tarzı alt başlığına bakarsanız
istediğiniz boyutta istediğiniz manzarayı yada fotoyu cok uygun fıyata yolluyorlarmış.

ben bu koddakını beğendım (sizin oda için)--duvar posteri tablo tarzi 12115192 --
görüşmek üzere:)

tekrar merhaba,
bugun nette duvar kağıdı bakarken bi site buldum
belkı işinize yarar.
site mykagıtcım.com duvar posterlerı başlıklı-tablo tarzı alt başlığına bakarsanız
istediğiniz boyutta istediğiniz manzarayı yada fotoyu cok uygun fıyata yolluyorlarmış.

ben bu koddakını beğendım (sizin oda için)--duvar posteri tablo tarzi 12115192 --
görüşmek üzere:)

Bu site harikaaaaa :KK8:
kesin bir şeyler bulurum ben burdan. cooook ama cok teşekkurler :):)

evin tam anlamıyla harika olmuş. ferah, geniş ve büyük bir zevkle döşenmiş. yeni yeni evleri gördükçe çok özeniyorum. Allah bize de nasip eder inşallah. mutlulukla, sağlıkla oturun :KK16:

ev çok hoş ben de çok fazla eşya süs falan sevmem ama bu evde çok boş geldi bana ,bu kadar büyük bi salon çok güzel döşenebilir diyorum her şey güzel ama boşluklar var sanki detaylarda bende orta sehba olayını bi düşünün diyorum

evin tam anlamıyla harika olmuş. ferah, geniş ve büyük bir zevkle döşenmiş. yeni yeni evleri gördükçe çok özeniyorum. Allah bize de nasip eder inşallah. mutlulukla, sağlıkla oturun :KK16:

Çok teşekkür ederim, en kısa sürede istediğinden de güzel bir eviniz olur inş :)

orta sehpa neden kullanmıyorsun? gayet hos

ev çok hoş ben de çok fazla eşya süs falan sevmem ama bu evde çok boş geldi bana ,bu kadar büyük bi salon çok güzel döşenebilir diyorum her şey güzel ama boşluklar var sanki detaylarda bende orta sehba olayını bi düşünün diyorum

Orta sehpa en büyük derdim. yani alsam mı almasam mı cok arada kaldım. hatta burada ilk konumu öyle açmıştım almalı mıyım sizce diye. kimisi al, kimisi de alma diyor. özellikle çocuk olunca ortada durmayacak diye söylüyorlar. Eşim de boyle geniş rahatız diyor yani cidden cok arada kaldım. yoksa orta sehpa bence dekorasyonun çok öenmli bir parçası. ama coğu seyde oldugu gibi bunda da karar veremedim :KK43: bu arada çok teşekkurler yorum yazdıgınız için

Sanki biraz renlerde songunluğu tercih etmişsin araya bir kaç canlı zıt renk girsen daha hoş olmazmı :KK43:

çok güzel,ağız tadıyla oturun :)
mor rengi ben de çok severim.
bu arada banyoda kedi vardı dimi gerçek mi o,biblo gibi duruyor :KK1::KK1:

Merhaba,
Benbu odaya bayıldım. Bu tarz koltukları çok beğeniyorum fakat evim küçük olduğu için daha minyon koltuklar aldım. Yeni evimde inşallah buna benzer eşyalar almak istiyorum.
Yanlız bi sorum olacak size. Koltuklarınız takımmı, yoksa sizmi kombin yaptınız. Markasını öğrenebilirmiyim.

Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar kızlar ben yeniyim buralarda sevgili anneciğim sayesinde tanıştım kadınlar kulubuyle 😊 yeni evliyim 😋 Ev dekorasyonu benim icin çok önemli O yüzden bu konuya daldım geldiğim gibi çok yakında da kendi Evimin fotoğraflarını paylaşırım sizlerle 😊😊

X