bu da benim evim :)

masa ve konsolun için aynı şeyi söyliyemiycek olsam da tv üniteni ve koltuklarını beğendim bi orta sehpaya ihtiyacı var bence salonunun

Benim bu sandalyeleri acil değiştirmem lazım sanırım yaaa çok teşekkur ederim yorumun için ayrıca.
sen de paylaşsana resimlerini ben de fikir alayım senden

bi ara niyetim vardı ama ev alıp taşındık oraya hala yapmak istediğimiz şeyler var hamilelik çıkınca erteledik artık ama bittiği anda paylaşırım inşallah
bu arada sandalyeleri takma o da nazarlık olsun

evin kocaman ve çok güzelmiş çok da zevkli olmuş
üstte de yazdığım gibi salondaki masan ve konsolun sandalyelerin pek tarzım değil ama senin farklı bi tarzın olduğu belli
güle güle oturun

masa ve konsolun için aynı şeyi söyliyemiycek olsam da tv üniteni ve koltuklarını beğendim bi orta sehpaya ihtiyacı var bence salonunun

evin kocaman ve çok güzelmiş çok da zevkli olmuş
üstte de yazdığım gibi salondaki masan ve konsolun sandalyelerin pek tarzım değil ama senin farklı bi tarzın olduğu belli
güle güle oturun

Çok teşekkur ederim yorumun için :)
Her tarafta görebileceğim tarzda eşyalar olmasın istedim sanırım, o yüzden de biraz farklı şeyler oldu ister istemez. Daha önce de yazdım ya bu işler tarz meselesi, anlayabiliyorum yani hoşa gitmeme olaylarını :)

Ama şunu söyliyeyim, genel olarak sevmeye başladım evimi, özellikle küçük küçük, yaşanmışlık hissi veren parçalar ekledikçe. Zamanla bakalım sıkılıp neler yapıcam :)

Öncelikle bebeğin sağlıkla gelsin inş :) Benim de hala eksiklerim var özellikle yatak odası ve oturma odamda. o yüzden paylaşmadım ben de :)

canım selam,
valla kıyamadığımdan değil, bu mor beni yormadı, gerçekten güzel görünüyor..kanapeler de çok rahat görünüyor, çok belli..
yastıklara neden cesaret edemiyorsun ya, en kolay değişim yastıkla olur eğer çok çekiniyorsan, içinde kanape renklerini barındıran yastıklar seçebilirsin..bak mesela araya yeşil de ekleyebilirsin morla çok yakışır yastıkla ilgili son birşey: desenli yastık seçmende fayda var, hem halı, hem de kanapeler düz, desenli yastık oraya hareket katar

bu arada orta sehpa kullanmayı çok tercih etmiyor musunuz? ben sehpasız yapamam sanırım, çok sık kullanıyorum.

blogu okumaya devam etmene çok sevindim börülce nasıl oldu bari, güzel oldu mu?
mutfağıma masa aldım, banyolara da tablolar astım, en kısa zamanda blogta paylaşacağım, şu aralar çok yoğun sürekli bir yerlerdeyim
balkondaki yastıkların hepsi -biri hariç, blogta yazmıştım zaten- eski, sadece sevdikçe alıp kullandığım, yenileri geldikçe bir kenarda tuttuğum yastıklar..yani sadece zevkine uygun olanları al, bazen herşeyin uyumlu olmasına gerek yok bence..

bence koridor için serbestsin cillibom..
benim antreyi hatırla, seyahat ettiğim yerlerin fotoğraf ve resimleri de var, müzelerden aldığım resimler de, aile fotoğrafları da, ayna ve nazarlıklar da..sevdiğin şeyleri ayrı ayrı gruplayarak sergileyebilirsin.

bunlar neler olabilir? mesela bir grup aile fotoğrafları, bir grup seyahat ettiğin yerlere ait fotoğraf ya da resimler, bir grup sevdiğin çiçekleri kurutup çerçeveletebilirsin ya da ne bileyim, kuşlar mesela, kuşları seviyorsan ya da balıkları, türlerinin fotoğraflarını toplayıp biraraya getirebilirsin..ya da kedini çok seviyorsan, onun türlü hallerde çektiğin fotoğraflarını küçük çerçevelerde biraraya getirebilirsin..ya da sevdiğin, gitmek istediğin yerlerin fotoğraflarını biraraya getirebilirsin...seçenek sonsuz bence..

Antalya hep sıcak ama sorun eşim, başı inanılmaz terliyor devamlı yastık yıkamaktan çok sıkıldım, bu klimalı yastıkların iyi olduğunu söylüyor reklamlar ama kararsız kaldım. Yatsan'da buldum bir tane ama fiyatı biraz uçuktu, 400 tl civarıydı, sonra arkadaşım diğer yerli yatakçılarda da güzel şeyler bulabileceğimi söyledi, araştırıyorum şu an..sonra bu dertten muzdarip çok insan duydum, yastığı alıp denedikten sonra blogta paylaşacağım, başkalarına da fikir olsun.

bu arada her zaman söylerim, sevmedikçe, içine sinmedikçe hiçbir şey alma, bırak sandalyeler kalsın öyle, ne zaman ki içne gerçekten sinen birşey çıktı, o zaman tamamlarsın

ben de seni çok öpüyorum!
herkese hayırlı Ramazanlar!
sevgiler

Günaydın Symrneciğim :)
Klasik bir pazartesi sendromunun eşliğinde hemen KK'ya girdim sana cevap yazabilmek için. Aslında hafta sonu da giriyorum ama evde bilgisayar açmak bile istemediğim için cvp yazamadım. Tabii bu arada sabah klasiğim belli başlı internet sitelerine girmek ( senin blogun gibi ), nice yaşlara bu arada, kocaman bir ömrü olsun blogunun canım. Biz de takip edelim hep..

Yorumlarına gelecek olursak; tam olarak düşündüğüm ama acaba dogru mu düşünüyorum diye korktugum seyleri söylemişsin ve içim o kadarrahatladı ki anlatamam. Tam olarak yeşil katmak istediğim renk, özelliklerle yastıklarla bu rengi kullanmak istiyorum. Canlı bir yeşil mesela cam göbeği kıvamında, o kadar açık olmayacak tabii, katmak güzel olabilir gibi gelio. Desen konusunda da tamamen haklısın. Zaten sürekli internet sitelerinden kırlent bakıyorum. Daha ah işte bu dediğim şeylere denk gelemedim. Önerin varsa sonuna kadar açığım.

Orta sehpa olayına gelirsek; aslında burada ilk olarak orta sehpa sorusuyla bir başlık açmıştım ama taşındı başka bölüme. Ve sordugum sey de ''orta sehpa alsam mı, almasam mı'' şeklindeydi. Karar veremiyorum. Bence dekorasyonu acayip tamamlayan bir öğe. Ama alanı daraltır mı, bebek gelirse zaten kenara çekmek zorunda mı kalacagım gibi sorula geçiyor kafamdan. Gerçekten araftayım bu konuda

koridor konusundaki tavsiyelerin çok hoşuma gitti. Hatta eşimle de paylaştım, özellikle sarı oğlumun fotoları falan cok güzel olabilir diye düşündük. Ama o kadar büyük bir koridoru nasıl, kaç tane resimle doldurabilirim bilmiyorum. Ama beğendiğim her şeyi asabilirim dediğin gibi. Belki tablolar da girebilir araya. Ama sevdim bu fikri çooook teşekkur ederim.

Sabırsızlıkla resimlerini bekliyorum. O banyonu nelerle daha da güzel hale getirdin cok merak ediyorum dogrusu

Bu arada yazmayı unutmusum börülce çok güzel oldu :) ellerine sağlık

Son düzenleme:

Günaydın cillibom, mutlu haftalar olsun
Doğumgünü tebriği için çok teşekkür ederim dilerim çok uzun ve sıkıcı yazmıyorumdur..bununla ilgili bir kamuoyu yoklaması yapacaktım ama benim okur nedense konu altına yorum yapmıyor, yoklama yapsam yorum yazmayacaklar, sebebini de bilmiyorum, anlamadım

Yastıklara gelince, küf yeşili gibi bir renk o pastel morla yakışır..bak mesela griyle de çok hoş duruyor, diğer kanapelerinde de gönül rahatlığıyla kullanabilirsin..

Ben de denk gelirse bu tipte yastıklar haber veriririm sana

Valla orta sehpa benim olmazsa olmazım, çok kullanıyorum.
eğer sık kullanma alışkanlığınız yoksa almasan da olur..
bebeğe çok engel olmuyor orta sehpa hatta bir süre sonra onların tutunma köşesi bile oluyor, tecrübe ile sabittir

Koridoru komple doldurmana gerek yok, zaten belli noktalara grup grup birşeyler asarsan koridor boş gözükmeyecektir bir de zamanla oluyor, geliyor eve..mesela hatırlasana ben sonradan kafesli ayna almıştım, sonra akrabam müzeden çok güzel tablo aldı, onu da mutfak girişine astım ama hep unutuyorum yayınlamayı:/

Banyoya sadece birkaç tablo astım ama bu başlangıç..o kadar sevdim ki denk gelip sevdiğim şeyleri aldıkça daha asmayı düşünüyorum :)

Hepimize güzel bir hafta olsun
Sevgiler

Güle güle otur canım çok büyük ve ferah bi salon içim açıldı vallah :)

Gule gule oturun refah bır salonunuz var.

Salonunuzda kı tv.markasını ve modelını yazarmısınız sakıncası yoksa ?

Gayet uyumlu bi odan var tatlım :)

Güle güle otur canım çok büyük ve ferah bi salon içim açıldı vallah :)

Gule gule oturun refah bır salonunuz var.

Salonunuzda kı tv.markasını ve modelını yazarmısınız sakıncası yoksa ?

Çok tesekkurler arkadaşlar :)
Uzun süredir giremiyordum ancak fırsat bulabildim. Bu hafta sonu yeni planlarım var bakalım uygulayabilecek miyim..

Bu arada Tandoorii tv markamız samsung 55' D8000. Ama bildiğim kadarıyla artık üretilmiyor. Eşime sordum ayrıca ve dedi ki eğer alacaklarsa 8000 serisinden alsınlar. daha iyiymiş ve üst modeliymiş.

symrneciğim merhaba..
kusura bakma ancak yazabiliyorum çok önce okumama rağmen. işlerim çok yogundu. dediğin her seyi kafama not ettim ve sürekli bu renklerde kırlent/kumaş arıyorummaalesef bulamıyorum. İnş çıkar karsıma.
sayfanı takipteyim, arada yorum yazmaya çalışıyorum ama olmuyo. Ama tahminim sorun bende cünkü hiçbir bloga yorum yazamıyorum

önemli değil canım :)
yastık bulamıyorsan İstanbul kumaşçı konusunda cennet, kumaş alıp diktirebilirsin
ben yine bu renklerde birşey görürsem haber veririm
bu arada geçmiş bayramın kutlu olsun :)
sevgiler

konu sahibi arkadaşın (morlu salonu olan):)
sade ve şık buldum evini.
benı tek yoran ,hoşlanmadığım tablolar oldu.onlar basıt geldı gözüme daha hoş olabılırdı.
ama tablolara cok takan ve önem veren bırıyım. yınede bana bakmayın.
huzurla oturun.

Seninki de kutlu olsuuuuunnnnn :)
Sabırsızlıkla bugunkü yazını bekliyorum :)

Yani bu kadar olur. o kadar cok aklımdan gecen bir şey ki bu yazdığınız, görünce dedim kesinlikle değiştirmeliyim.
Çooooook ama çoook araştırdım netten. Güzel bir tablo bulayım (abstract olsun istedim aslında hep) ve duvar kağıdına bastırıp güzel bir tablo yapayım diye ama bulamadım, karar veremedim. çok beğendiklerim oldu ama boyutları küçük geldi. En son ne olursa olsun dedim bunları yaptırdım. çok da pişman oldum. ama sonucta başka yerlere başka resimlerle asabilirim.
Eğer ilgi alanınızsa bana da öneride bulunursanız çoooook sevinirim

sizin evinize hani 3 parça 2 parçalı tablolar oluyor ya kanvas baskı onlar yakışır ,hem şık hem sade hemde evi zevklı gösterir diye düşünüyorum.
sizin eviniz modern ama tablolar demode geldi.suankı halıyle.
renk olarakta hani gri baskı yapıp önünde canlı birenkler oluyor o olabilir.odanızda saat var mıydı hatırlayamadım yoksa saatlı tablolarda yakışır.
ben hergun bakarım netten tablolara :)
simdide sizin için bakacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…