Bu çocuğu ne yapacağım? Başıma bela mı aldım?

Eğer seni gerçekten tanımak isteseydi ilk günden böyle tekliflerle gelmezdi sana.Amacı şu ki seni kullanmak istiyor. İnsanlara hayır demeyi öğren lütfen. Böyle gidersen bütün istediklerini sana yaptıracak. Lütfen kendini kullandırma. Aklını başına al.

Ya daha ilk buluşmada anal muhabbeti yapması çocuğun nasıl yozlaşmış bir odun olduğunu sana göstermiyor mu? Hem de bu muhabbetin bu kadar rahat yapılması, yok deneyelim, beğenmezsen yapmayız filan, oldukça sapkın bir durum. Sanki parka gitmekten, yeni bir şey yemekten, kıyafet almaktan filan bahsediyor hayvanat... Cinsel hayatında ne istiyorsan yaşa, kimseyi alakadar etmez ama sınırlarını, hadlerini bildirmezsen, böyle dangalak heriflerin çiğ muhabbetlerine fazlasıyla maruz kalırsın. Heyecan arıyorum diye kimdir necidir bilmediğin insanlara fazla yaklaşma. Allah korusun başına kötü şeyler gelebilir. Hiç mi okumuyorsun, görmüyorsun haberleri, neler oluyor filan?

Senden daha tecrübeli olduğumuz için yapma etme diyoruz da gençken insanlar hata yapıyor elbette.
Buradaki hata, neredeyse ilk cümlesi sen iyi bir kızsın (sevişen kızlar kötüdür), ben daha önce bir akrabamla seviştim (seninle de sevişsem fena olmaz) seni üzmek istemem (sevişirsek sonra kapımda ağlama) olan birinin peşinden gitmek. Duygusallık değil sadece cinsellik arıyorsanız anlarım ama onda da sınırları istekleri tamamen erkeğe bırakmak, hakaret görmek diğer hata olur.

En iyisini yaparsiniz.Okurken sizin icin tedirgin oldum gercekten..
ben de korktum zaten. yüzüm uçukladı stresten. bu durum alışık olmadığım bir şey. hata bende başta ama yaptım artık nasıl kurtulayım onu düşünüyorum. sağ olun kibar yorumunuz için.

Canını sokakta mı buldun da böyle rahatça tehlikeye atıyorsun? Doğru düzgün tanımadığın adamın evine gitmek ne cesaret? Kendinizi korumayı öğrenin biraz.
Ortalık manyak dolu, işlerini kolaylaştırmayın.
Evini yurdunu bilmiyordur umarım.

İlişkide çiftçiler istediklerini yapabilirler, kendi problemlemleri. Ama bunun talep ediliş şekli de ısrarı da midemi bulandırdı.
Engelle gitsin manyağı.

ben zaten başta aşık değilim çocuğa inanın. tanımak istedim ama daha ilk zamanlarda bu kadar üstelemesi falan cidden midemi bulandırdı. yapmak istemediğim bir şeyi bu kadar diretmesi. ben tamamen iyi niyetimle dedim ki arkadaş olabiliriz falan bu kadar sapık düşünceli biri sanamadım. zaten gitmeyeceğim. ne yaparsa yapsın.

Uzaklaşın bir an önce. Kesinlikle görüşmeyin. Kocam bile o konuda ısrar edemez, yeni tanıştığınız elin adamı kim oluyormuş? Sevgiliniz bile değil. Sevgiliniz olsa da ısrar edemez. Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın derim.

yok yok hiçbir şeyimi bilmiyor. kendisi bilindik bir fast food zincirinde çalışıyor. ben de orda tanımıştım zaten. aynen tavırları iğrenç mide bulandırıcı.

Sadece şunu söyleyim,duygularına yenik düşüp istemediğin birşeyi asla yapma
Daha ilk günden cinsellik bekleyen adamdan hayır gelmez

evet farkındayım, kesinlikle beni istediği o ilişki için kullanmak istiyor. haklısınız, sağ olun.

Sadece şunu söyleyim,duygularına yenik düşüp istemediğin birşeyi asla yapma
Daha ilk günden cinsellik bekleyen adamdan hayır gelmez
aşık değilim sadece beğeniyordum ama bu iğrenç tavırları yüzünden o da kalmadı bende. istemediğim bir şeyi yapıp ömür boyu pişman olamam tamam biraz yakınlaştık ama onun iğrenç istekleri bana çok ağır. keseceğim iletişimi.

kesinlikle öyle. bir insana istemediği şekilde yaklaşmak resmen tecavüzdür. yapmayacağım, bitiriyorum.

tanımadığınız etmediğiniz adamın evine nasıl gittiniz? üstelik adam tehlikeli olduğunu falan söylüyor. (o da güya enteresan olacak, yapmak istediklerine yol yapıyor)
yurtdışındaki kuzen adam sizi boğazladıktan yada tecavüz ettikten sonra ne yapabilir çok merak ediyorum?
faili bulmaya mı yardımcı olacak?
aklınızı başınıza alın.
akılsızlıkla suçlamak ağır geliyorsa, akıllı biri gibi davranın.

Haklısınız gerçekten ne deseniz. Bence de iğrenç. Sırf kendi istediği için beni istemediğim şeylere zorlayacak. Ben bunu kaldıramam. Resmen sapık.

farkındaysanız davranıyorum şu an size danışıyorum. ben orda hatamın farkındayım. zaten giderek risk aldım diyorum. bir daha olmayacak. sağ olun.

E tabii ki de bir de açıklama mı yapacaksın böyle iğrenç bi' insana
Bu ne böyle ısrar etmem ayağına seni eve götürmüş gayet baskı yapmış oyuna getirmiş
Dahasını da yaptıracak engellemezsen

doğru öyle yapayım. bir insanı istemediği bir şeye zorlamak nedir ya bu kadar ısrarla çok çirkin, sağ olun.

Genç kardeşim gidince ne olacağını biliyorsun akillsin sonuçlarıni kaldirabilirsen git yok değilse geçme o sokaklardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…