Bu çocuğu ne yapacağım? Başıma bela mı aldım?

Ailesinden kimle yakınlaşmış,ensest faili ya da mağduru değildir umarım. Çok rahatsız oldum okurken.

Boyle devam edersen ayvayi yedircek bu sana benden soylemesi

Bu arada böyle bir tip sevişirken arkadaşımın videosunu çekmişti, intihara kalkıştı kız çünkü sürekli şantaj yapıyordu çocuk. Şuan bambaşka birisiyle evli çocuklu ama eşi görür ya da öğrenir diye ödü patlıyor. 13 yıl önce sizinki gibi yaptığı bi hatadan ötürü hala bedel ödüyor. Böyle şeyler sadece filmlerde olmuyor yani.

Adam kendinin ne olduğunu ortaya koymuş en başta. Açık açık söylemis. Adam dengesiz değil sadece acık kapı arıyor. Sende kararlı değilsin. Sendeki yumuşamayı görünce bastırıyor. Piyasada bu kadar sapkın insan bu kadar haberler manşetler sapıklarla doluyken böyle birinden kendini koparmaman sadece kendine değil ailene de yaptıgın haksızlık. Nerde kaldı o eski masum sevgiler, aşklar. Çok yazık

Friends with benefits olmak istiyorsun fakat "without the benefits"

Konu bana zerre inandirici gelmedi, ama tutarsizliklari eglenceli. Arada bir okurum. Simdi gelirler "erkege güvenme,bakire kal" diyenler. Konu en az 20 sayfa olur.

Doğru diyorsunuz orda resmen aptallık yaptım. Engelleyeyim.
3 yıl önce Almanya’da aynı yerde staj yaptığımız bi kız vardı.Çok saf çok temiz bi kızdı.Orda bi çocukla sevgili oldu.Başlarda çok mutluydu gelip anlatırdı.Ama hiç dışarda buluşmuyolardı hep çocuğun evindelerdi o da yalnız yaşıyodu.Çocuk ilişki talep edince kız reddedince çocuk ayrılmıştı bundan.Bizimki çok ağladı kapısına gitti yalvardı resmen.Bi gün gel konuşalım diye kızı evine çağırdı.İş çıkışı gitti.Biz gitme dedik milyon kez dinlemedi.Toplamış kendi gibi it kopuk arkadaşlarını kızın üstüne çullanmışlar son seste müzik açmışlar kamerayıda kurmuşlar odaya.Bi adam köpek gezdirirken ordan geçiyomuş duymuş Allahtan polisi aramış.Kızın psikolojisi bozuldu 2 gece akıl hastanesinde kaldı ailesi geldi götürdü.

Yorumlar tatmin etmedi, hani olay, kavga..?
Biriyle yakınlaşma isteğin çok doğal ama bu anlattığın çocuk tekin biri değil bence. Israrla olmaz böyle işler. Uzak durmalısın.

Friends with benefits olmak istiyorsun fakat "without the benefits"

Konu bana zerre inandirici gelmedi, ama tutarsizliklari eglenceli. Arada bir okurum. Simdi gelirler "erkege güvenme,bakire kal" diyenler. Konu en az 20 sayfa olur.
Yemin ederim konu gerçek. Uydurma bir şey değil. İnanıp inanmamak size kalmış.

Bak ablacım eğer gerçekten seni seven bir sevgilin olsa evet birşeyler yaşamanız normal ama lütfen şuan mantıklı düşün. Bu yaşlar hormonlarının tavan yaptığı dönem ama mantığını bu hislerin önünde tut. Akrabası ile yaşadığını anlattığı olay bile o çocuğun fantazisi değilse ben de 30 yıl boşa yaşadım derim. Seni resmen cinselliğe hazırlıyor bu konuşmaları ile. Sakın uzak dur!!

Yorumlar tatmin etmedi, hani olay, kavga..?
Biriyle yakınlaşma isteğin çok doğal ama bu anlattığın çocuk tekin biri değil bence. Israrla olmaz böyle işler. Uzak durmalısın.
Merak etmeyin taşlama geliyor arada zaten. Duracağım.

Oha... Gerçekten çok üzüldüm. Ben de uzak durmalıyım. Böylelerinden gerçekten korkulur. Yaptığım gerçekten yanlış. Hatamı kabul ediyorum. İletişimi kesmeliyim, korktum zaten şu an iki gündür yüzüm uçukladı stresten.

Tamam abla çok sağ ol tavsiyen için zaten korkuyorum.

Resmen yaptığım aptallıktı haklısınız. Her şeyi geçtim ora giderken büyük risk aldım gerizekalı gibi. Ben artık kendime geleyim. Bir şey yapsa hiçbir şey yapamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…