Bu bir dert mi? yoksa bir beladan kurtuluş mu?

kıyamam sana gerçekten okurken kendım yasamıs gıbı hıssettım onca senenı vermıssın o senı bir kıza takıılıp kalıp es geçmiş kaybetmeyi göze almıs ama kararlı olman çok iyi olmus gözyaşların sana inci olarak geri dönecek bu adamdan ayrıldıktan sonra inşallah çok mutlu olursun yolun açık olsun canım

canımm benimmm çok üzüldüm ben yaaa..biz neler pylaşmıştık ne hayaller kurmuştk..okurken resmen sinirm bozuldu...ama ne olursa olsun Rabbim büyük..yine evliliğin başında ortaya çıkmış..ne kendini bilmez insanlarmış yaa:KK47::KK47::KK47::KK47: Allahım onları en büyük şekilde cezalandıdrın...o koca olacak o adamda o kızla belasını bulsun inşş:KK47::KK47::KK47:
çok üzüldümm birtanemmm:KK14::KK14:

Bazı adamlar var nasıl alkolik, kumarbaz işte sizin ex eşinizde aldatma bağımlısı bence.
Gözü dışarıda.
O kız olmasa başkası olacak.
Siz eninde sonunda yine bu noktaya gelecektiniz, hatta belki kucağınızda bebeğinizle bu evliliği bitirecektiniz.
Eşinizin ahlakı defolu bana göre, keşke hiç böyle bir şeyi yaşamasaydınız ama yinede zararın neresinden dönerseniz kardır.

benim 8 senemi yedi tüm hayallerim gitti ama hepsi koca bir yalanmış ben yapmam gereken tüm çabayı gösterdim ona namusumla gittim namusumla da döndüm benim anlım ak...dilerim allahtan bu süreç benim için sancısız geçer...

canım,seni nişanlılık zamanlarımdan tanıyorum isim olarak,çok üzüldüm inan sonunda düzelmiş olabileceğini umut ederek okudum ama çok yazık ki düzelmemiş:8

Hakkında mutlaka böylesi daha hayırlıdır ki,ben zaten ilk cümlelerinde alkolden bahsettiğinde korkmustum,bu kişilerin inançlarını yargılamakla kesinlikle alakalı değil,çünkü alkol haram ve günah oldugu kadar zararını verdiği sarhoşlukla da çok iyi kanıtlayan bi meret.Ben esimin sigara içmesinden dahi rahatsızım kaldı ki sen alkole katlanmak zorunda kalmıssın,üstelik yıllarını verdiğin kişi sana neler yaşatmıs,cok üzüldüm:KK43:Sakın ola ki pişmanlık duyma aldatılmak bı kadına yapılabılecek en son sey ve sen gururunla,ailenle,namusunla hayatına devam ederek en doğru kararı vermişssin,Rabbim hepimize yardım etsın bu konularda...

Eşini tabi ki süründürsün de o kadına neden dava açıyor ben bunu anlamadım?Kadın evliliklerini bozmamış ki.Kendisini gerçi çekmiş onlar evlendikten sonra.O adamın saplantılı şekilde bu kadını sevmesi,istemesi onun suçu değil ki.
hayırdır arkadasım tanıdıkmı geldi hikaye 2.kadını melek ilan ettiniz burda..konuyu okuyamadınız sanırımkı sucsuz diyorsunuz..konu sahibiyle nişanlı oldugunu bıle bıle ilişkiye girmiş...ben sizi biliyordum demiş..bu kız o...pu degılde ne peki..savundugunuz seylere dıkkat edın lütfen..tabiki o adam suclu ve enkötüsünü hakedıyor..ama o kadın da en az adam kadar suclu...

canım durumuna çok üzüldüm ama dimdik sağlam duruşunu taktir ettim. rabbim yardımcın olsun sana güç versin :KK34:

konuyu dun gırdım ve soka ugradım o anda
suanda ne kadarlık evlısın kagıt uzerınde bılmıyorum ama bıldıgım tek sey bızlerden sonra evlendıgın

yasadıkların cok uzucu ve sarsıcı
15 gunluk evlılıkle 3-4 ayın ne farkı var ınsan bakmaya kıyamıyor nasıl sana bunları yasatır anlamıyrum
oncelıkle 1- ıstısnalar kaıdeyı bozmaz ama barda barmenlık yapan bır adamdan evlenıp boynunu bukup yuvasına sagdık baglı dort elle sarılmasını karısını yuce yuce en ulasılmaz yerlere koymasını beklemek ınan hayal bıle edılemez ... bu benım dusuncem

2.olaya gelırsek cınsel ılıskı yasayamıyordunuz bıze yazdıgın umarım o sorunu halledememıssındır dıyorum hıc onemı olmasada

3- esınle neden dertlesecek arkadas kanka moduna gırdın anlamadım bunuda esının ooo adapazarında mesajlastıklarımızı gorseydın kaldıramazdın ve oncesı 3-4 cumlene ıstınaden soyluyorum

ama ısın ozu hıc bısey gıdısatı bozamazdı malesef suanda kaderın bu sekıldeymıs dılerım cok sorunsuz kurtulursun ve sogukkanlılıgına hayran kaldım

ınsallah bundan sonrası dahada guzel olur

konuyu dun gırdım ve soka ugradım o anda
suanda ne kadarlık evlısın kagıt uzerınde bılmıyorum ama bıldıgım tek sey bızlerden sonra evlendıgın

yasadıkların cok uzucu ve sarsıcı
15 gunluk evlılıkle 3-4 ayın ne farkı var ınsan bakmaya kıyamıyor nasıl sana bunları yasatır anlamıyrum
oncelıkle 1- ıstısnalar kaıdeyı bozmaz ama barda barmenlık yapan bır adamdan evlenıp boynunu bukup yuvasına sagdık baglı dort elle sarılmasını karısını yuce yuce en ulasılmaz yerlere koymasını beklemek ınan hayal bıle edılemez ... bu benım dusuncem

2.olaya gelırsek cınsel ılıskı yasayamıyordunuz bıze yazdıgın umarım o sorunu halledememıssındır dıyorum hıc onemı olmasada

3- esınle neden dertlesecek arkadas kanka moduna gırdın anlamadım bunuda esının ooo adapazarında mesajlastıklarımızı gorseydın kaldıramazdın ve oncesı 3-4 cumlene ıstınaden soyluyorum

ama ısın ozu hıc bısey gıdısatı bozamazdı malesef suanda kaderın bu sekıldeymıs dılerım cok sorunsuz kurtulursun ve sogukkanlılıgına hayran kaldım

ınsallah bundan sonrası dahada guzel olur[/QUOCanım çok sağol öncelikle

sorularını yanıtlayayım...

ben 2 aylık evliydim

barmenlik yapıyordu 2. işiydi...güya evlenecek yaa tek işle olmaz zaten amcasının barı diye ikna ediyordu beni ve dediğim gibi okul dönemlerinde bile orda çalışırdı hiç bir şekilde falsosu olmamıştı çünkü ailesi sürekli dibindeydi...Falsosu oldu yada ben görmedim...

2. cinselliği yaşamaya başlamıştık hatta ben kendimi çok zorlayarak başlamıştık çünkü ilk olayı çıktığında ne yalan söyleyeyim kendimde aradım hep hatayı ve onun suçunu kendi hatamla örtbas etmeye çalıştım..Ama o bile çözüm olmadı..

onunla dertleşecek aşamaya gelmedik biz hiç 2. olayını yakaladığımda ben çok araştırmıştım oda madem duymak istiyorsun bundan sonra benden duyacaksın diye bir güven sağlama politikasına gitti aklısıra, ancak Adapazarı olayı son yaşadığımız olayda bana dertleşme amacıyla değil sırf beni inciltmek için söylediği sözdü

Şuan deli danalar gibi nereye saracağını şaşırdı gecenin bi yarısı kapılara dayandı, anneme abime yalvarıyor, facede sitemlerde bulunuyormuş, ''benim yuvam yıklıyor sen maddiyatın derdindesin köpekk'' yazmış kimi kastediyor anlamadım.çünkü dava daha açılmadı tazminat olayını altınları isteyeceğimi bilmiyor..''sen kendini dinlemedin bebeğimmm senin suçun değil''
''benim mutsuzluğum inşallah senin çoluğuna çocuğuna versinn''
''cahildim dünyanın rengine kandım...
evvelim SEN oldun, ahirim SENSİN...''
Şuan delirmiş durumda ben kararlıyım ama ne yalan söylüyor içim çok acıyor...:KK43:

seni elde etmek için her yolu deneyecektir dikkat et tahriklerine yanıt verme madem kararlısın mahkemede konuşursun için tabiki acıyacak yuva kurmak kolay değil bir ailesin sonuçta ama daha güzel günlerin gelmesini istiyorsan dayan içindeki acıya

Artık hiçbir şeye şaşırmam derken bu yeni nesil evli erkeklerin metres merakı beni hayrete düşürüyor. Beynim sürekli aynı soruyu soruyor; NEDEN? Evlenmek için o kadar didinirken, gözlerimizin içine bakarken, sarılıp uyurken hiç mi vicdanları sızlamıyor? Değer mi?

Kafayı yemiş gibi hep aynı soru yankılanıyor beynimde; DEĞER MİYDİ? DEĞER MİYDİ? DEĞER MİYDİ?

bilanam cnm, doğru kararı vermişsin sonunda.

Şükür bunada ki arkadan tek başına büyüteceğin bebeğin kalmadı.

mesela ben de seni düşündükce kendi halime şükrediyorum.

hayatta herşey bizler için eğer böyle insanlardan kendimizi kurtardıysak ne mutlu bize ki Allah'ın sevdiği kullarıymışız....

Rabbim karşımıza inş. iyi insanlar çıkartır...

Şuan deli danalar gibi nereye saracağını şaşırdı gecenin bi yarısı kapılara dayandı, anneme abime yalvarıyor, facede sitemlerde bulunuyormuş, ''benim yuvam yıklıyor sen maddiyatın derdindesin köpekk'' yazmış kimi kastediyor anlamadım.çünkü dava daha açılmadı tazminat olayını altınları isteyeceğimi bilmiyor..''sen kendini dinlemedin bebeğimmm senin suçun değil''
Şuan delirmiş durumda ben kararlıyım ama ne yalan söylüyor içim çok acıyor...:KK43:

canım boyle seylere hazırlıklı ol ama o adamdan sana koca olmaz daha cok yenıyken bunların olması hıc ama hıc kabullenılır bı atarfı yok
cinsellık ıcın en aızndan bu yuzdenmıydı demeyeceksın takma kafana

dun onunu bastan sonra ayrı ayrı zamanlarda 3 kez okudum cok etkılendım :S

Allah sana sabır versınınsallah

canummm kuyruk acısı başlamış eşinin..bence kararından sakın dönmeç..şu anda dönersen o yine yapacak yine yapacak :KK36::KK36::KK36:
1 kere değil sen 2 kere denemişin olmamış..o adam böleymiş ama ne yazııkki asıl yüzünü belli etmemiş..bu soğukkanlılığın edam eder inş ve bundan sonraki hayatım çok daha güzel olur :KK19::KK19:

Artık hiçbir şeye şaşırmam derken bu yeni nesil evli erkeklerin metres merakı beni hayrete düşürüyor. Beynim sürekli aynı soruyu soruyor; NEDEN? Evlenmek için o kadar didinirken, gözlerimizin içine bakarken, sarılıp uyurken hiç mi vicdanları sızlamıyor? Değer mi?

Kafayı yemiş gibi hep aynı soru yankılanıyor beynimde; DEĞER MİYDİ? DEĞER MİYDİ? DEĞER MİYDİ?

bu gıbı ınsanları kendımız gıbı gormemeız gerekıyor elmayra tıpkı katıller gıbı
ben esımı aldatsam
fıılen bıle degıl bır erkekle o boyutta samımı olsam konussam yazıssam
her an ama her an yuzume tokat gıbı carpacagını dusunurdum gerceklerın ve asla rahat rahat bı uyku cekemezzdım
nasıl bakarım yuzune :S

bilana için cok acısada sabret. bir ömür boyu için yanacağına şimdi yansın boşver. emin ol acısı zamanla geçecek ve sen bile şaşıracaksın nasıl geçti bu kadar hızla diye. tecrübeyle sabit! Gönül yaralarını Rabbim sarsın.çünkü kul bugün yaranı sarar yarın yine açar. bu süreçte Allah a sığın dua et, şükür et ki yolun başında kurtuldun. ve kararın arkasında dimdik dur. hiç kimse unutulmaz değil hele o vatandaş hiç değil.. Allah ne onun ne de o kızın yanına koymaz inanıyorum.
Allah bundan sonra karşına hayırlı insan çıkarsın.

Yaptıysa ne olmuş? Bir mesajla yuva mı yıkılırmış?
Adam başkasını seviyor, fellik fellik arıyorken ne yuvasıymış bu yıkılamayacak olan? Hangi yuvaymış?
Kimse yoğurdum ekşi demez ki? Hele hele erkeklerin uçkur sevdası olunca konu hiç demez!
Allah aşkına çıksın bir yiğit, göstersin bana elinin kiri, erkek yapar mantığının doğruluğunu?
Kutsal kitabımızda erkek yapar, elinin kiri yazıyor muymuş? Göstersinler bir zahmet..

En doğrusunu yapmışsın, seni yürekten kutluyorum. Bir yuva tek kurulmuyor ki fedakarlık yapmakta hep tek kişiye düşsün. Eşin saplantılı, takıntılı bir insanmış. Değişmezdi ve bu süreci sende bildiğin için daha da relax bir hal alabilirdi tavırları ve davranışları.
Hakkında hayırlısı olsun..

bilana için cok acısada sabret. bir ömür boyu için yanacağına şimdi yansın boşver. emin ol acısı zamanla geçecek ve sen bile şaşıracaksın nasıl geçti bu kadar hızla diye. tecrübeyle sabit! Gönül yaralarını Rabbim sarsın.çünkü kul bugün yaranı sarar yarın yine açar. bu süreçte Allah a sığın dua et, şükür et ki yolun başında kurtuldun. ve kararın arkasında dimdik dur. hiç kimse unutulmaz değil hele o vatandaş hiç değil.. Allah ne onun ne de o kızın yanına koymaz inanıyorum.
Allah bundan sonra karşına hayırlı insan çıkarsın.

Kulaklarım çınladı birden.

Aynı süreçten geçtim inan 8 yıldır beraberdim bende.

Şimdi zerresini bile hatırlamak istemiyorum. İnş onların her zerresine unutturacak hayırlı sebepler yollar Rabbim bizelere.

Turkuazın dediği gibi kimse unutulmaz değildir. Ve herkes yaptğını bu dünyadan ödemeden öbür dünyaya göç edemiycek bak o bu içki ile zaten çekiyor yaptıklarını daha da çekecek. Su testisi su yolunda kırılır sen zaten ona layıık deilsin çokçok fazlasın ona, o layık olacağı kadını layık olduğu yerde bulmuş zaten.

bu gıbı ınsanları kendımız gıbı gormemeız gerekıyor elmayra tıpkı katıller gıbı
ben esımı aldatsam
fıılen bıle degıl bır erkekle o boyutta samımı olsam konussam yazıssam
her an ama her an yuzume tokat gıbı carpacagını dusunurdum gerceklerın ve asla rahat rahat bı uyku cekemezzdım
nasıl bakarım yuzune :S

Bunları yapan adamların da yüzlerinin astarı yırtılmıştır kesin. Utanmanın ne demek olduğunu bile bilmiyorlardır. Benim sorguladığım şu aslında; 3-5 dakikalık zevk ya da heyecan için onca emeği çiğnemeye değer mi?

X