- Konu Sahibi Escircassian
hakkında hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 8 senemi yedi tüm hayallerim gitti ama hepsi koca bir yalanmış ben yapmam gereken tüm çabayı gösterdim ona namusumla gittim namusumla da döndüm benim anlım ak...dilerim allahtan bu süreç benim için sancısız geçer...
hayırdır arkadasım tanıdıkmı geldi hikaye 2.kadını melek ilan ettiniz burda..konuyu okuyamadınız sanırımkı sucsuz diyorsunuz..konu sahibiyle nişanlı oldugunu bıle bıle ilişkiye girmiş...ben sizi biliyordum demiş..bu kız o...pu degılde ne peki..savundugunuz seylere dıkkat edın lütfen..tabiki o adam suclu ve enkötüsünü hakedıyor..ama o kadın da en az adam kadar suclu...Eşini tabi ki süründürsün de o kadına neden dava açıyor ben bunu anlamadım?Kadın evliliklerini bozmamış ki.Kendisini gerçi çekmiş onlar evlendikten sonra.O adamın saplantılı şekilde bu kadını sevmesi,istemesi onun suçu değil ki.
konuyu dun gırdım ve soka ugradım o anda
suanda ne kadarlık evlısın kagıt uzerınde bılmıyorum ama bıldıgım tek sey bızlerden sonra evlendıgın
yasadıkların cok uzucu ve sarsıcı
15 gunluk evlılıkle 3-4 ayın ne farkı var ınsan bakmaya kıyamıyor nasıl sana bunları yasatır anlamıyrum
oncelıkle 1- ıstısnalar kaıdeyı bozmaz ama barda barmenlık yapan bır adamdan evlenıp boynunu bukup yuvasına sagdık baglı dort elle sarılmasını karısını yuce yuce en ulasılmaz yerlere koymasını beklemek ınan hayal bıle edılemez ... bu benım dusuncem
2.olaya gelırsek cınsel ılıskı yasayamıyordunuz bıze yazdıgın umarım o sorunu halledememıssındır dıyorum hıc onemı olmasada
3- esınle neden dertlesecek arkadas kanka moduna gırdın anlamadım bunuda esının ooo adapazarında mesajlastıklarımızı gorseydın kaldıramazdın ve oncesı 3-4 cumlene ıstınaden soyluyorum
ama ısın ozu hıc bısey gıdısatı bozamazdı malesef suanda kaderın bu sekıldeymıs dılerım cok sorunsuz kurtulursun ve sogukkanlılıgına hayran kaldım
ınsallah bundan sonrası dahada guzel olur[/QUOCanım çok sağol öncelikle
sorularını yanıtlayayım...
ben 2 aylık evliydim
barmenlik yapıyordu 2. işiydi...güya evlenecek yaa tek işle olmaz zaten amcasının barı diye ikna ediyordu beni ve dediğim gibi okul dönemlerinde bile orda çalışırdı hiç bir şekilde falsosu olmamıştı çünkü ailesi sürekli dibindeydi...Falsosu oldu yada ben görmedim...
2. cinselliği yaşamaya başlamıştık hatta ben kendimi çok zorlayarak başlamıştık çünkü ilk olayı çıktığında ne yalan söyleyeyim kendimde aradım hep hatayı ve onun suçunu kendi hatamla örtbas etmeye çalıştım..Ama o bile çözüm olmadı..
onunla dertleşecek aşamaya gelmedik biz hiç 2. olayını yakaladığımda ben çok araştırmıştım oda madem duymak istiyorsun bundan sonra benden duyacaksın diye bir güven sağlama politikasına gitti aklısıra, ancak Adapazarı olayı son yaşadığımız olayda bana dertleşme amacıyla değil sırf beni inciltmek için söylediği sözdü
Şuan deli danalar gibi nereye saracağını şaşırdı gecenin bi yarısı kapılara dayandı, anneme abime yalvarıyor, facede sitemlerde bulunuyormuş, ''benim yuvam yıklıyor sen maddiyatın derdindesin köpekk'' yazmış kimi kastediyor anlamadım.çünkü dava daha açılmadı tazminat olayını altınları isteyeceğimi bilmiyor..''sen kendini dinlemedin bebeğimmm senin suçun değil''
''benim mutsuzluğum inşallah senin çoluğuna çocuğuna versinn''
''cahildim dünyanın rengine kandım...
evvelim SEN oldun, ahirim SENSİN...''
Şuan delirmiş durumda ben kararlıyım ama ne yalan söylüyor içim çok acıyor...
Şuan deli danalar gibi nereye saracağını şaşırdı gecenin bi yarısı kapılara dayandı, anneme abime yalvarıyor, facede sitemlerde bulunuyormuş, ''benim yuvam yıklıyor sen maddiyatın derdindesin köpekk'' yazmış kimi kastediyor anlamadım.çünkü dava daha açılmadı tazminat olayını altınları isteyeceğimi bilmiyor..''sen kendini dinlemedin bebeğimmm senin suçun değil''
''benim mutsuzluğum inşallah senin çoluğuna çocuğuna versinn''
''cahildim dünyanın rengine kandım...
evvelim SEN oldun, ahirim SENSİN...''
Şuan delirmiş durumda ben kararlıyım ama ne yalan söylüyor içim çok acıyor...
Artık hiçbir şeye şaşırmam derken bu yeni nesil evli erkeklerin metres merakı beni hayrete düşürüyor. Beynim sürekli aynı soruyu soruyor; NEDEN? Evlenmek için o kadar didinirken, gözlerimizin içine bakarken, sarılıp uyurken hiç mi vicdanları sızlamıyor? Değer mi?
Kafayı yemiş gibi hep aynı soru yankılanıyor beynimde; DEĞER MİYDİ? DEĞER MİYDİ? DEĞER MİYDİ?
bilana için cok acısada sabret. bir ömür boyu için yanacağına şimdi yansın boşver. emin ol acısı zamanla geçecek ve sen bile şaşıracaksın nasıl geçti bu kadar hızla diye. tecrübeyle sabit! Gönül yaralarını Rabbim sarsın.çünkü kul bugün yaranı sarar yarın yine açar. bu süreçte Allah a sığın dua et, şükür et ki yolun başında kurtuldun. ve kararın arkasında dimdik dur. hiç kimse unutulmaz değil hele o vatandaş hiç değil.. Allah ne onun ne de o kızın yanına koymaz inanıyorum.
Allah bundan sonra karşına hayırlı insan çıkarsın.
bu gıbı ınsanları kendımız gıbı gormemeız gerekıyor elmayra tıpkı katıller gıbı
ben esımı aldatsam
fıılen bıle degıl bır erkekle o boyutta samımı olsam konussam yazıssam
her an ama her an yuzume tokat gıbı carpacagını dusunurdum gerceklerın ve asla rahat rahat bı uyku cekemezzdım
nasıl bakarım yuzune :S