Bu bir dert mi? yoksa bir beladan kurtuluş mu?

Merhaba kızlar nasıl herkes buraya başında diyor bu köşeye derdim var diye yazacağım aklıma gelmezdi işte bende öyleydim özellikle de asıl derdim olan konuda....
Başlıkta da dediğim gibi bu bir dert mi yoksa büyük bir dertten kurtuluş mu? buna siz karar verin...Hikayeme gelince...

7 sene süper giden bir ilişki sonrasında 1 sene sancılı geçen bir nişanlılık ve sonunda hayal bile edemeyeceğim mükemmel bir düğün ve çok güzel bir evim oldu. Ama bu mutluluk 15 gün sürdü...
Evliliğimin 15. gününde (o alkole çok düşkündür) bir gece dışarı çıktık ve o çok sarhoş oldu eve girmek istememeler orayı burayı yumruklamalar falan ben hep alkolün etkisine verdim arkadaşına çıkar dedim biraz hava alsın diye sonra eve getirdi tepkiler yine aynı beni tek şüphelendiren şey sürekli telefonunu istemesiydi...
Onu bi güzel yatırdım telefonunu verdim ve bende yattım..

Sabah işe giderken telefonuna baktım bir numaradan mesaj var 'ne var' diye sordum, tanıdığım bir arkadaşının ismini söyledi tabi inanmadım ve numarayı kaydettim işime geldim...

İş yerinde numarayı aradım tabi ki bir kız..Dedim sizin eşimle ilginiz nedir bana'Lütfen önce ona sorun gerekirse sonra tekrar konuşuruz' dedi..Tabi ben yıkıldım çok güveniyorum yaa..

Bir hışımla eve gittim o alkolun etkisiyle uyanıp işe bile gidememiş yüzüne su dökerek uyandırdım ne bu dedim bana önce yok öyle bir şey diye inkar etti onun yanında kızı aradım 'bakın bana birşey anlatmıyo sizin olayınız nedir' diye kızda bana 'bizim onunla bir ilişkimiz oldu ama şu anda yok lütfen o ve ailesi beni rahat bıraksın' dedi...bende yine bir şok Ailesi dahi biliyormuş...
Ortalığı ayağa kaldırdım herkesten hesap sordum siz biliyordunuz neden söylemediniz diye akşam oldu evde insanlar beni yatıştırmaya çalışıyorlar yok senden önce oldu zaten o burada değil şehir dışında bak çok pişman affet...Bende affettim...

Bu süre içersinde şüphemi çekecek 1 hareketi dışında hiç birşey yok mükemmel koca sürekli dibimde herşey yoluna giriyor falan...Tek hareketi bi gün telefonundan facesini bi açtım kızın tekini eklemeye çalışıyor bu kim dedim ya. dedi (bu arada evlenmeden ince iki iş yapıyordu 2. işi amcasının barında barmendi) bardan x eklemeye çalışmış oda unutmuş heralde dedi konu kapandı...

İlk olayımızın üstünden tam 1 ay sonra bir gece eve gelmedi..sabaha kadar telefonları açmıyor, ben tabi delirmelerdeyim yine sabah ben işe gittim benden sonra eve girmiş yatmış uyumuş akşam eve gittiğimde hala uyuyordu telefonuna bi baktım yine o kız defalarca aranmış, mesajı var ama silinmiş sadece mesaj çekildiğine dair işaret...

Ne bu dedim bağırıp çağırıyorum ağlıyorum ortalığı dağıtıyorum annesi geldi oğlunun tam anlamıyla ağzına s..tı..Bu kız seni bıraksın dedi bende seni reddederim falan filan...ben evde kaldım yatağımı ayırdım yüzüne bakmıyorum gitmek istiyorum annemi düşünüyorum O MS hastası ya felç olursa, elalemi düşünüyorum daha 1,5 aylık gelinsin..kaldım ama aklımda hep bu düşünceler aradan 2 gün geçti ben kızı aradım yine bana herşeyi anlat dedim.

Kızda başladı anlatmaya 'Önce ismini söyledi (o face de eklemeye çalıştığı kız) oturduğumuz ilde öğrenci olduğunu biz nişanlandığımız 8 Ekim 2011 de bara işe girdiğini 15 ekimde onların ilişkilerinin başladığını bu cinsellik olarak başladı sonra boyutları değişti dedi sizide biliyorum dedi ( ki bilmemesi imkansız ben sık sık nişanlımın yanına giderdim) ama dedi siz evlenince ben ayrıldım dedi o beni bir türlü rahat bırakmıyor dedi ( ve bu durum biz nişanlıyken ortaya çıkmış ailesi sülalasi hep eşim olcak adamı uyarmış)

Peki neden tam 1 ay sonra aradı dedim oda bana o zaten beni sürekli arıyorki dedi..Neyse uzatmıyım konuştu konuştu en son kapatırken o ne istediğini bilmiyor sizden de vazgeçmiyor benden de dedi ama ben kesinlikle istemiyorum dedi ve kapattık..

Ben yine krizlere girdim nasıl büyük bir yalanın içine düşmüşüm diye...bana ağladı yalvardı ben ne yaptığımı bilmiyorum seni kaybedemem falanlar....

Zaten o evde kalmıştım o adam nasılsa herşeyi araştırıyorsun dedi sen ne sorsan ben sana artık herşeyi anlatıcam bana güveneceksin sen benim karımsın seni asla bırakmam diye beni tutuyor...Bu olaydan 2 gün sonra iş için Adapazarına gitti 3 günlüğüne neyse geldi o hiç birşey olmamış gibi bende ise artık güven sıfırdı ama yine güvenmeye çalışıyorum...Hatta geldiğinde bana oradayken şu mesajı attı bende bunu yazdım diye dürüstlük oyunu oynuyor...

Ve 2. olayın üstünden tam 10 gün sonra...

Ben anneme gittim oda maça gitti sonra ikimizde hemen hemen aynı saatlerde eve geldi o biraz alkollü ama çok değil oturuyoruz karşılıklı o anda bir mesaj kızdan geliyor ' sen beni her gördüğünde bana bunu yapacaksan sı...tık'yazmış
Kız kendini bi yerde yer bildirimi yapıyor bizimkide hemen oraya gitmiş.. Ne yaptın ne yazdın diyorum 'ne arıyorsun burda' yazmışmış tabi yalan..Sen napyorsun dedim bana baktı ve 'Sevdim' dedi ben yıkılıdı sevdinmi dedim yok yanlış anladın onu sevmdem falan filan...Kızı arıycam diyorum artık ne arıyorsun diyor bana ooo sen bizim Adapazrında mesajlaştıklarmızı görsen kaldıramazsın dedi...Bende beni götür dedim yok yalvarmalar falan o zaman ben gidiyorum dedim..Tamam götüreceğim dedi ve Abime bıraktırdım önce..

Aradaki zamanı şu anda es geçiyorum olay pazar gecesi oldu ben avukatla görüştüm numaramamı değitirdim...O dün akşama kadar hala umutluydu taki o evde yokken çeyiz olarak götürdüğüm eşyaları aldığımı tam biz çıkarken gördü....Ev sahibinden haber gitmiş 3 araba gelmişler noluyor burda o bana hayretler içinde bakıyor ki benden bu soğukkanlılığı bu kararı hiç beklemiyordu yapamazsınız edemezsin diyorlar..Hepsini susturdum 'ben dedim herşeyi yolu ve yordamıyla yapıyorum ben 2. aldatılışımdan sonra zaten bunun hukuki araştırmasına girdim, hepiniz beni yıllarca kandırdınız beni onun için kurtarıcı gördünüz ama sizin mideniz kaldırıyor olabilir ben daha fazla kaldırmayacağım' dedim Sonra ona döndüm 'bu daha başlangıç daha bitmedi'' dedimk ve gittim...Benim arkamdam abimler, teyzelerim çok güzel şeyler söylemişler zaten onlar seslerini dahi çıkaramadılar sadece haklısınız yüzümüz yok ama keşke önce konuşsaydık falan demişler..

Neyse kızlar hikayemi kısaltarak anlatmaya çalıştım umarım anlaşılır olur...Şu anda huzurluyum ama ilerisi benim için ne getirecek hiç bilmiyorum..Umarım herşey için hayırlısı olur.

Durusunuza hayran kaldim masallah:nazar:

Bunca yil sonra böyle bitmemeliydi ama kismet, neyin nezaman ne sekil bitecegini hic birimiz bilmiyoruz.
Bence iyiki cocuk yokken bunlar ortaya cikmis ve bitmis.
cok cirkin seyler yasamisiniz. Yapilcak birsey yok allah yeni hayatiizda yeni yolunuzda sizi mutlu etsin insallah

Şuan deli danalar gibi nereye saracağını şaşırdı gecenin bi yarısı kapılara dayandı, anneme abime yalvarıyor, facede sitemlerde bulunuyormuş, ''benim yuvam yıklıyor sen maddiyatın derdindesin köpekk'' yazmış kimi kastediyor anlamadım.çünkü dava daha açılmadı tazminat olayını altınları isteyeceğimi bilmiyor..''sen kendini dinlemedin bebeğimmm senin suçun değil''
''benim mutsuzluğum inşallah senin çoluğuna çocuğuna versinn''
''cahildim dünyanın rengine kandım...
evvelim SEN oldun, ahirim SENSİN...''
Şuan delirmiş durumda ben kararlıyım ama ne yalan söylüyor içim çok acıyor...:KK43:

Cahildim dünyanın rengine 50 kere kandım...

1 değil 2 değil...evde karımı çantada keklik sandım ama bardaki hatununda dadına bakayım dedim ne olacak canım ayıpmı sanki ??

nasılsa evdeki kadın kirayı ft ları kartlarıda ödüyor arıyla manusuyla mis gibi evimin kadını..

kadını resmen kıskanıyor resmennn bunun hiç bir açıklayıcı tarafı yok Sizi tebrik ediyorum bunca şeye rağmen hala

onu affedip o şansları vermişiniz.sakınnnnn bir daha şans vermeyin sakınnnn yoksa benım gibi bunun bedelini 10 sene ödersiniz.

kesinlikle kurtulmuşsun....
bundan sonra iyi insanlar çıkar inşallah karşına...
herşeyin hayırlısı işte...
düzelecek gibi görünmüyo zaten...

Bunları yapan adamların da yüzlerinin astarı yırtılmıştır kesin. Utanmanın ne demek olduğunu bile bilmiyorlardır. Benim sorguladığım şu aslında; 3-5 dakikalık zevk ya da heyecan için onca emeği çiğnemeye değer mi?

demek ki değmiş......

insanın içi acır, ilşki süreci çok uzun ama yaptığı da yutulur gibi değil, yutmamakla en iyisini yapmışsın, şans da vermişsin üstelik, unutmanda allah yard. olsun

Her şerde bir hayır var derler şükret ki kurtulmuşsun çoluk çocuğa karışmadan...Allah seni korumuş hayırlısı buymuş çok ağlayan yalvaran erkekler hiçbir zaman bana inandırıcı gelmemiştir resmen kadın düşkünüymüş hem sende derin yaralar bırakmış şüphe içinde ihanet içinde yaşanmazdı sana layık olamamış şimdi geçmişteki bu kötü olayları sil yeni sayfa aç Allah gönlüne göre bir insan çıkaracaktır sadakatli yüreği güzel evine eşine sahip çıkan birisi çıkacaktır karşına dünyada iyi kaliteli insanlar da var herkes onun gibi basit değil emin ol.

yazdıklarını okudum ve gercekten cok uzuldum bu meslek hastalıgı sanırım barmenlerde benım ılk erkek arkadasım da barmendı .. suan 2. erkek arkadasımla evlıyım yanı cok fazla ılıskım olmadı ama sunu gordum..nekdr deger verırsen karsındakı okdr degısıor barmen olan eskı sevglımle unıverstede 2 yıl aynı sınfta ıdık stajı berabr yaptk hersy cok guzeldı snra sehır dısına calsmyaa gttı yabancı bır kaıdnla benı aldattı yalvrmlar yakarmlar okdr sewmeme ragmn affedemedım cunku bır dha ona dokunamadım tıksındım sogudum cok acı cekmedımmı cektım tabıkı ama ıyıkı ayrlmısım dıorum ve sukredıorum o o kadınla ewlendı cocugu oldu yurtdısına gttı ve yıne ayrldı ah etmedım ama ondakı aldatma hastlıgı onu btrdı...cok sewsede aldatamıor barmen ortamı musaıt azcıkta tıpı duzgunmu yapıor maleeef arkadsm cok uzuldum ama ac ellerını yukarı ve sukret cocugun olmadı o pıslık herften erken yakaladın ve btrdın .. ınsallah bundan snra hersy sneın ıcın cok guzel gıder cok mutlu olursun benımde esımle sorunlarım war hatta bende yazdım buraya ama smdı senın yazdgnı okuyunca enaazından ıckı ve aldatması yok dye sukrettım acıkcası:KK43: tesellı bendekı ıste

En doğrusunu yapmışsın ayrılmakla...eğer affetseydin sürekli aynı şeyler tekrarlanırdı...olan sana olurdu...

okuduklarıma ve o adamın yüzsüzlüğüne inanamadım... yazık olmuş sana canım, ne umutlarla çıkıyoruz evlilik yoluna..bundan sonraki hayatında şansın bol olsun ..

Cesaret gösterip ayrıldığınız için tebrik ediyorum sizi.
Acınız büyüktür, şaşkınsınızdır; hiç kolay değil yıllarınız geçmiş birlikte fakat böyle bir adamla yaşamanız mümkün değildi anlattığınız kadarıyla.
Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu zor günleri en rahat şekilde atlatmanızı dilerim.

Arkadaşım helal olsun sana; çok doğru bir iş yapmışsın. Onları da Allah bildiği gibi yapsın. Sadece kocanda değil, kızda da hata. Madem olmaz görüşme. Varmış aralarında bir şey. Pislikler! Alnından öpüyorum arkadaşım seni. Yeni hayatında mutluluklar dilerim.

ve şükür ki boşandım hem de 11 Haziran da yani bizim için önemli bir günde 9. çıkma yıldönümümüzde yazık ki 11 Haziran artık benim için kurtuluş günü...Şimdi tek beklediğim sonucu temyize göndermemesi..Pek sanmıyorum göndereceğini ama insan düşündükçe ürperiyor yine...Şimdi benim için artık yeni bir hayat başladı......Herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum...

ve şükür ki boşandım hem de 11 Haziran da yani bizim için önemli bir günde 9. çıkma yıldönümümüzde yazık ki 11 Haziran artık benim için kurtuluş günü...Şimdi tek beklediğim sonucu temyize göndermemesi..Pek sanmıyorum göndereceğini ama insan düşündükçe ürperiyor yine...Şimdi benim için artık yeni bir hayat başladı......Herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum...

Rabbim yar ve yardımcın olsun :KK16:

kesinlikle en doğrusunu yapmışsın.hatta kendince haklı sebeplerinden geç bile kalmışsın ama olsun herşey bir ders...
canın sağolsun. önüne bak. okurken çıldırma eşiğine geldiğim bu hikayeyi birebir yaşaman tam bir dram olmuş. bu yüzden yaptığının doğruluğu konusunda şüpheye düşme kesinlikle.

umarım karşına daha kişilikli insanlar çıkar.çıkacaktır da. tabiki güven konusunda yaşadığın bu durum talihsiz bir olay gibi görünse de sana mutlaka kattığı birşeyler olmuştur. daha temkinli bir yaklaşımla (tabi abartmadan) yeni hayatını kucakla arkadaşım.

yolun da açık olsun. yalvarış yakarışlara da aldırma kanma sakın.

konu başlığındaki sorunun cevabına gelirsek : kesinlikle bir dertten kurtuluş olmuş.hiç üzülme.nikahtan önceki senle nikahtan sonraki sen arasındaki tek fark yaşadığın olaydan çıkardığın "ders" ve kazandığın acı da olsa "deneyim"dir.bu da sana artı getirir eksi değil.

Canim cooook gecmis olsun iyiki gecmis bitmis.
Hemen bi kurban kes kan akit bu ne bela be adami katil eder .
Allah onun gecmis gelecek katacam uyeligim gidecek pislik yuzunden ama suan dehset bi sekilde beddua yagdiriyorum gurulgurul...
Orumcek sabrimi derler ne derler bilmiyorum senin sabrina ama beladan kurtulmussun.
Pislige dair ne var ne yok at yak
Gebert o pisligi
Suan elime gececekki ne doverim nasil icimdeki siniri bosaltirim anlatamam
Sabrin sonu selamettr sselamettesin
Allahim seni iyilerle karsilastirsin...

şuan deli danalar gibi nereye saracağını şaşırdı gecenin bi yarısı kapılara dayandı, anneme abime yalvarıyor, facede sitemlerde bulunuyormuş, ''benim yuvam yıklıyor sen maddiyatın derdindesin köpekk'' yazmış kimi kastediyor anlamadım.çünkü dava daha açılmadı tazminat olayını altınları isteyeceğimi bilmiyor..''sen kendini dinlemedin bebeğimmm senin suçun değil''
''benim mutsuzluğum inşallah senin çoluğuna çocuğuna versinn''
''cahildim dünyanın rengine kandım...
Evvelim sen oldun, ahirim sensin...''
şuan delirmiş durumda ben kararlıyım ama ne yalan söylüyor içim çok acıyor...:KK43:

aman deyim sakın düşme tuzağa canım...zaten acıma boyutuna geldi mi insanın affedesi bağrına basası geliyor.yapma.o sana acıdı mı bunu düşün.aldatırken aklına geliyomuydun. Sana değer verseydi bunları yapmazdı.acı bunları duymak ama değer vermemiş. Bocalaması çok iyi ve bir o kadar da normal. 8 yıl boyunca yanında hep senin gibi karakterli biri olmuş,onu çekip çevirmiş,adam etmişsin.kim ister böyle birini kaybetmeyi.ama karakter yok.napsın o da genetik deyip onu masum görecek değilsin ya. Sakın sakın. Sen gerçekten takdir edilecek şekilde en güzelini soğukkanlılıkla ve olgunlukla yapmışsın.ona üzülmeye bile değmez.boşuna yıpratma kendini.kapıdan çıktığın gün bırak onları arkanda.
Yumuşayacak gibi olduğunda aklına kötülükleri gelsin ya da yaz bize uyaralım seni.sakın düşme tuzağa.

Senin için de kolay değil,sevdin sende onu.nerden bilesin böyle olacağını.bilsen hiç devam edermiydin.unutman zor olacak seninde bunada hazırla kendini.bununla yaşamaya çalış.zaten bir süre sonra emin ol hissizleşeceksin bu yaşadıklarına karşı.

Bu arada kızlar sevgilisi olan,sözlü,nişanlı,evli erkeklerin etrafında bile bile dolaşıp önce onları baştan çıkarıp,sonra da peşlerine takan ve istemiyormuş gibi yapıp kendini geri çeken bu yaratıkların masum yanını maalesef göremiyorum.o bakımdan insanlık gözüm kör kalmış. "ben sizi bilmiyordum" ne demek. Bu adam amcasının yanında çalışmıyo mu aile işin içinde nasıl bilmez.eminim senin adama yapışana kadar senin varlığını o yaratığa birçok kişi duyurmuştur.

Bazı kadınlar ev erkeği cinsten adamları bulamaz.ya da bu moda sokulacak adamı bulsa bile uğraşmak emek vermek istemez. Onun yerine hazır yapılmışını kapmak isterler. Bence bu durum var ortada. Yalnız burda senin hatan -ki bunu bilmek ne mümkün- senin eski adamı "adam olacak adam" sanıp emek vermen. Malum yaratık da öyle zannedip kaptı ama onunda elinde patlayacak bence :)

İÇİME SU SERPİLDİ.oh çok şükür .Allah yüzünü güldürsün hep.geçmiş olsun.

X