- 28 Mayıs 2012
- 3.937
- 0
- Konu Sahibi Escircassian
Bilenacım çok doğru bir karar vermişsin tatlım
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar nasıl herkes buraya başında diyor bu köşeye derdim var diye yazacağım aklıma gelmezdi işte bende öyleydim özellikle de asıl derdim olan konuda....
Başlıkta da dediğim gibi bu bir dert mi yoksa büyük bir dertten kurtuluş mu? buna siz karar verin...Hikayeme gelince...
7 sene süper giden bir ilişki sonrasında 1 sene sancılı geçen bir nişanlılık ve sonunda hayal bile edemeyeceğim mükemmel bir düğün ve çok güzel bir evim oldu. Ama bu mutluluk 15 gün sürdü...
Evliliğimin 15. gününde (o alkole çok düşkündür) bir gece dışarı çıktık ve o çok sarhoş oldu eve girmek istememeler orayı burayı yumruklamalar falan ben hep alkolün etkisine verdim arkadaşına çıkar dedim biraz hava alsın diye sonra eve getirdi tepkiler yine aynı beni tek şüphelendiren şey sürekli telefonunu istemesiydi...
Onu bi güzel yatırdım telefonunu verdim ve bende yattım..
Sabah işe giderken telefonuna baktım bir numaradan mesaj var 'ne var' diye sordum, tanıdığım bir arkadaşının ismini söyledi tabi inanmadım ve numarayı kaydettim işime geldim...
İş yerinde numarayı aradım tabi ki bir kız..Dedim sizin eşimle ilginiz nedir bana'Lütfen önce ona sorun gerekirse sonra tekrar konuşuruz' dedi..Tabi ben yıkıldım çok güveniyorum yaa..
Bir hışımla eve gittim o alkolun etkisiyle uyanıp işe bile gidememiş yüzüne su dökerek uyandırdım ne bu dedim bana önce yok öyle bir şey diye inkar etti onun yanında kızı aradım 'bakın bana birşey anlatmıyo sizin olayınız nedir' diye kızda bana 'bizim onunla bir ilişkimiz oldu ama şu anda yok lütfen o ve ailesi beni rahat bıraksın' dedi...bende yine bir şok Ailesi dahi biliyormuş...
Ortalığı ayağa kaldırdım herkesten hesap sordum siz biliyordunuz neden söylemediniz diye akşam oldu evde insanlar beni yatıştırmaya çalışıyorlar yok senden önce oldu zaten o burada değil şehir dışında bak çok pişman affet...Bende affettim...
Bu süre içersinde şüphemi çekecek 1 hareketi dışında hiç birşey yok mükemmel koca sürekli dibimde herşey yoluna giriyor falan...Tek hareketi bi gün telefonundan facesini bi açtım kızın tekini eklemeye çalışıyor bu kim dedim ya. dedi (bu arada evlenmeden ince iki iş yapıyordu 2. işi amcasının barında barmendi) bardan x eklemeye çalışmış oda unutmuş heralde dedi konu kapandı...
İlk olayımızın üstünden tam 1 ay sonra bir gece eve gelmedi..sabaha kadar telefonları açmıyor, ben tabi delirmelerdeyim yine sabah ben işe gittim benden sonra eve girmiş yatmış uyumuş akşam eve gittiğimde hala uyuyordu telefonuna bi baktım yine o kız defalarca aranmış, mesajı var ama silinmiş sadece mesaj çekildiğine dair işaret...
Ne bu dedim bağırıp çağırıyorum ağlıyorum ortalığı dağıtıyorum annesi geldi oğlunun tam anlamıyla ağzına s..tı..Bu kız seni bıraksın dedi bende seni reddederim falan filan...ben evde kaldım yatağımı ayırdım yüzüne bakmıyorum gitmek istiyorum annemi düşünüyorum O MS hastası ya felç olursa, elalemi düşünüyorum daha 1,5 aylık gelinsin..kaldım ama aklımda hep bu düşünceler aradan 2 gün geçti ben kızı aradım yine bana herşeyi anlat dedim.
Kızda başladı anlatmaya 'Önce ismini söyledi (o face de eklemeye çalıştığı kız) oturduğumuz ilde öğrenci olduğunu biz nişanlandığımız 8 Ekim 2011 de bara işe girdiğini 15 ekimde onların ilişkilerinin başladığını bu cinsellik olarak başladı sonra boyutları değişti dedi sizide biliyorum dedi ( ki bilmemesi imkansız ben sık sık nişanlımın yanına giderdim) ama dedi siz evlenince ben ayrıldım dedi o beni bir türlü rahat bırakmıyor dedi ( ve bu durum biz nişanlıyken ortaya çıkmış ailesi sülalasi hep eşim olcak adamı uyarmış)
Peki neden tam 1 ay sonra aradı dedim oda bana o zaten beni sürekli arıyorki dedi..Neyse uzatmıyım konuştu konuştu en son kapatırken o ne istediğini bilmiyor sizden de vazgeçmiyor benden de dedi ama ben kesinlikle istemiyorum dedi ve kapattık..
Ben yine krizlere girdim nasıl büyük bir yalanın içine düşmüşüm diye...bana ağladı yalvardı ben ne yaptığımı bilmiyorum seni kaybedemem falanlar....
Zaten o evde kalmıştım o adam nasılsa herşeyi araştırıyorsun dedi sen ne sorsan ben sana artık herşeyi anlatıcam bana güveneceksin sen benim karımsın seni asla bırakmam diye beni tutuyor...Bu olaydan 2 gün sonra iş için Adapazarına gitti 3 günlüğüne neyse geldi o hiç birşey olmamış gibi bende ise artık güven sıfırdı ama yine güvenmeye çalışıyorum...Hatta geldiğinde bana oradayken şu mesajı attı bende bunu yazdım diye dürüstlük oyunu oynuyor...
Ve 2. olayın üstünden tam 10 gün sonra...
Ben anneme gittim oda maça gitti sonra ikimizde hemen hemen aynı saatlerde eve geldi o biraz alkollü ama çok değil oturuyoruz karşılıklı o anda bir mesaj kızdan geliyor ' sen beni her gördüğünde bana bunu yapacaksan sı...tık'yazmış
Kız kendini bi yerde yer bildirimi yapıyor bizimkide hemen oraya gitmiş.. Ne yaptın ne yazdın diyorum 'ne arıyorsun burda' yazmışmış tabi yalan..Sen napyorsun dedim bana baktı ve 'Sevdim' dedi ben yıkılıdı sevdinmi dedim yok yanlış anladın onu sevmdem falan filan...Kızı arıycam diyorum artık ne arıyorsun diyor bana ooo sen bizim Adapazrında mesajlaştıklarmızı görsen kaldıramazsın dedi...Bende beni götür dedim yok yalvarmalar falan o zaman ben gidiyorum dedim..Tamam götüreceğim dedi ve Abime bıraktırdım önce..
Aradaki zamanı şu anda es geçiyorum olay pazar gecesi oldu ben avukatla görüştüm numaramamı değitirdim...O dün akşama kadar hala umutluydu taki o evde yokken çeyiz olarak götürdüğüm eşyaları aldığımı tam biz çıkarken gördü....Ev sahibinden haber gitmiş 3 araba gelmişler noluyor burda o bana hayretler içinde bakıyor ki benden bu soğukkanlılığı bu kararı hiç beklemiyordu yapamazsınız edemezsin diyorlar..Hepsini susturdum 'ben dedim herşeyi yolu ve yordamıyla yapıyorum ben 2. aldatılışımdan sonra zaten bunun hukuki araştırmasına girdim, hepiniz beni yıllarca kandırdınız beni onun için kurtarıcı gördünüz ama sizin mideniz kaldırıyor olabilir ben daha fazla kaldırmayacağım' dedim Sonra ona döndüm 'bu daha başlangıç daha bitmedi'' dedimk ve gittim...Benim arkamdam abimler, teyzelerim çok güzel şeyler söylemişler zaten onlar seslerini dahi çıkaramadılar sadece haklısınız yüzümüz yok ama keşke önce konuşsaydık falan demişler..
Neyse kızlar hikayemi kısaltarak anlatmaya çalıştım umarım anlaşılır olur...Şu anda huzurluyum ama ilerisi benim için ne getirecek hiç bilmiyorum..Umarım herşey için hayırlısı olur.
Şuan deli danalar gibi nereye saracağını şaşırdı gecenin bi yarısı kapılara dayandı, anneme abime yalvarıyor, facede sitemlerde bulunuyormuş, ''benim yuvam yıklıyor sen maddiyatın derdindesin köpekk'' yazmış kimi kastediyor anlamadım.çünkü dava daha açılmadı tazminat olayını altınları isteyeceğimi bilmiyor..''sen kendini dinlemedin bebeğimmm senin suçun değil''
''benim mutsuzluğum inşallah senin çoluğuna çocuğuna versinn''
''cahildim dünyanın rengine kandım...
evvelim SEN oldun, ahirim SENSİN...''
Şuan delirmiş durumda ben kararlıyım ama ne yalan söylüyor içim çok acıyor...
Bunları yapan adamların da yüzlerinin astarı yırtılmıştır kesin. Utanmanın ne demek olduğunu bile bilmiyorlardır. Benim sorguladığım şu aslında; 3-5 dakikalık zevk ya da heyecan için onca emeği çiğnemeye değer mi?
ve şükür ki boşandım hem de 11 Haziran da yani bizim için önemli bir günde 9. çıkma yıldönümümüzde yazık ki 11 Haziran artık benim için kurtuluş günü...Şimdi tek beklediğim sonucu temyize göndermemesi..Pek sanmıyorum göndereceğini ama insan düşündükçe ürperiyor yine...Şimdi benim için artık yeni bir hayat başladı......Herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum...
şuan deli danalar gibi nereye saracağını şaşırdı gecenin bi yarısı kapılara dayandı, anneme abime yalvarıyor, facede sitemlerde bulunuyormuş, ''benim yuvam yıklıyor sen maddiyatın derdindesin köpekk'' yazmış kimi kastediyor anlamadım.çünkü dava daha açılmadı tazminat olayını altınları isteyeceğimi bilmiyor..''sen kendini dinlemedin bebeğimmm senin suçun değil''
''benim mutsuzluğum inşallah senin çoluğuna çocuğuna versinn''
''cahildim dünyanın rengine kandım...
Evvelim sen oldun, ahirim sensin...''
şuan delirmiş durumda ben kararlıyım ama ne yalan söylüyor içim çok acıyor...
ve şükür ki boşandım hem de 11 Haziran da yani bizim için önemli bir günde 9. çıkma yıldönümümüzde yazık ki 11 Haziran artık benim için kurtuluş günü...Şimdi tek beklediğim sonucu temyize göndermemesi..Pek sanmıyorum göndereceğini ama insan düşündükçe ürperiyor yine...Şimdi benim için artık yeni bir hayat başladı......Herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum...