Bu bir dert mi? yoksa bir beladan kurtuluş mu?

bak bu bile seni haksız çıkarır.sen bunu bekleyerek adamı bunaltmışsındır zaten,hani hiç lafını etmesen de o anlamıştır gözlerinden,hemen ekmeğini taştan çıkarıyorsun,saçını fönlüyorsun,makyajını yapıp,mini eteğini giyip eve geri dönüyorsun..eteği eve gidince giy istersen problem olmasın.

O aptal zaten onun ezikliğini hep hissederdi sen nasıl benimle berabersin, sen nasıl benle evlendin ve dediğin gibi ilk iki olayda da kendimi bozup dağıtmadım hatta sıkıntıdan verdiğim kilolar bile onu rahatsız etmeye yetti...

bak bu bile seni haksız çıkarır.sen bunu bekleyerek adamı bunaltmışsındır zaten,hani hiç lafını etmesen de o anlamıştır gözlerinden,hemen ekmeğini taştan çıkarıyorsun,saçını fönlüyorsun,makyajını yapıp,mini eteğini giyip eve geri dönüyorsun..eteği eve gidince giy istersen problem olmasın.

kızım sen ne diyosun ya hahahh adam icip icip kıza mesaj atmayı gönlunu eglendırmeyı bılıyo amaa. Bıde buna ragmen evede para getırmesın ohh ne guzel hayat :KK70: sen o s...rsızle o s..lgı koruyacagına erkek yanlısı olan yanlıs gorusunden bır an once kurtulmaya bak bence

kızım sen ne diyosun ya hahahh adam icip icip kıza mesaj atmayı gönlunu eglendırmeyı bılıyo amaa. Bıde buna ragmen evede para getırmesın ohh ne guzel hayat :KK70: sen o s...rsızle o s..lgı koruyacagına erkek yanlısı olan yanlıs gorusunden bır an once kurtulmaya bak bence

şaka yapıyorsun değil mi?,

canım sorun yok şayet buysa gerçekten onun düşüncesi saygı duyarım polimiğe bile girmeye gerek duymam verdiğim cevaplardan da bunu gösteriyorum sonuçta...İllaki muhalefetler çıkar gerilmeye gerek yok...

canım sorun yok şayet buysa gerçekten onun düşüncesi saygı duyarım polimiğe bile girmeye gerek duymam verdiğim cevaplardan da bunu gösteriyorum sonuçta...İllaki muhalefetler çıkar gerilmeye gerek yok...

haklısın arkadasım . Bu konuda neyın ne oldugu acıkca bellı zaten

O aptal zaten onun ezikliğini hep hissederdi sen nasıl benimle berabersin, sen nasıl benle evlendin ve dediğin gibi ilk iki olayda da kendimi bozup dağıtmadım hatta sıkıntıdan verdiğim kilolar bile onu rahatsız etmeye yetti...[/Q
zaten bu durumun en can sıkıcı kısmı (en azından benim için öyleydi) aslında dengin olmayan birilerine aileni bile zamanı gelince karşına alıp değer verip,oğullarını adam etmeye çalışıp,sonra aynı kişiler tarafından bu kadar değersizmişsin gibi hissettirilmek.ama işte bunları düşününce insan çıkamıyor içinden,en iyisi boşvermek,bu bir sınavdı demek ve sıkıntıları geride bırakarak yoluna devam etmek,Allah'a şükretmek..En önemlisi sağlık inan bana..gülelim geçelim boşver..

bilanacığım bir gün böyle konu açacağın aklıma gelmezdi öncelikle soğukkanlılıkla bu evliliği bitirmeni öyle çok takdir ettim ki bunu sana 1-2-3 kere yapan ömrünün sonuna kadar yapardı emin ol midemi bulandıran da eşinin ailesi seni kurtarıcı olarak görmüş resmen,gencecik bir kızın hayatını mahvetmesine izin vermişler ama seni ve aileni gönülden tebrik ediyorum sana sahip çıkmışlar sende hiç arkana bakmadan bu evliliği kendi kararınla bitirmişsin bu olaylar başkalarınında başına gelebilir yani hayat çok garip sen git 6-7-8 bilemedin 10 sene sevgili ol evlendiğinde gerçek yüzüyle karşılaş ne acı dilerim ki rabbim bundan sonraki hayatında seni daha iyi ve daha hayırlı ,anasından helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın...hiç üzülme arkadaşım böylelerine müstahaktır...

sakın sakın o geçen yılların onun bunun şunun hatırına bu kararından vazgeçme lütfen,çünkü vazgeçtiğin an çektiğin sıkıntıların ömrü uzar.Ayrıca lafımı sokarım vicdanını sızlatırım gibi düşüncelere hiç girme,ne onun ne ailesinin vicdanı seninle ilgilenmiyor,bencil ve hastalıklı ruhlar bunlar bence.haybeden yazmıyorum bunları,yaşadıklarımdan biliyorum,kimsenin aslında umrunda değilsin herkes kendi poposunu düşünüyor,benim temiz bir 10 yılım var giden,minik kızım Allahın bana verdiği nimet ve emaneti Uzun ömür sağlık versin inşallah..ama zor işte

ya yapmayın Allah aşkına..

bilanacığım bir gün böyle konu açacağın aklıma gelmezdi öncelikle soğukkanlılıkla bu evliliği bitirmeni öyle çok takdir ettim ki bunu sana 1-2-3 kere yapan ömrünün sonuna kadar yapardı emin ol midemi bulandıran da eşinin ailesi seni kurtarıcı olarak görmüş resmen,gencecik bir kızın hayatını mahvetmesine izin vermişler ama seni ve aileni gönülden tebrik ediyorum sana sahip çıkmışlar sende hiç arkana bakmadan bu evliliği kendi kararınla bitirmişsin bu olaylar başkalarınında başına gelebilir yani hayat çok garip sen git 6-7-8 bilemedin 10 sene sevgili ol evlendiğinde gerçek yüzüyle karşılaş ne acı dilerim ki rabbim bundan sonraki hayatında seni daha iyi ve daha hayırlı ,anasından helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın...hiç üzülme arkadaşım böylelerine müstahaktır...

ya işte hayat neler getiriyor insanın karşısına, ne ümitler bağladığın ne hayaller kurduğun insan senin için bir yabancı artık...benim her konuda vicdanım rahat onu affettiğim süreler içinde yapmam gereken herşeyi fazlasıyla yaptım, buna cinsellikte dağil kendimi sırf onu tatmin edebilmek uğruna ne zorluklara soktum(forum kurallarına uymaz anlatmıyım) yani benim şimdi vicdanım rahat..sonrası Allaha kalmış

7 senelik bir ilişki nişanlılık dönemi
demekki bu hayatta bir insanı tanımak için sadece zaman yeterli değil
yazık gerçekten ne hayallerle kurulan evlilikler bu derece kötü bitiyor

ama yinede allahın sevgili kulusunuzki çocuğunuz olmadan allah gerçekleri önünüze çıkarmış
bu saatten sonra herşey sizin için daha güzel olur inşallah
allah yardımcınız olsun

ya işte hayat neler getiriyor insanın karşısına, ne ümitler bağladığın ne hayaller kurduğun insan senin için bir yabancı artık...benim her konuda vicdanım rahat onu affettiğim süreler içinde yapmam gereken herşeyi fazlasıyla yaptım, buna cinsellikte dağil kendimi sırf onu tatmin edebilmek uğruna ne zorluklara soktum(forum kurallarına uymaz anlatmıyım) yani benim şimdi vicdanım rahat..sonrası Allaha kalmış

yazdığın cümledeki altını çizdiğim kısmı kendine ve başkalarına söyleyebiliyorsan olay bitmiştir canım en önemlisi de bu zaten...hakkında hayırlısı olsun canım...

Bence konu sahibi de suçlu olabilir,sonuçta nişanlışıyla evlenerek onca zamanlık beraberliği zedelemiş,insanları çıkmaza sokmuş,adamı alkolik yapıp gayrimeşru ilişkideki kadını kötü kadın pozisyonuna düşürmüş,olacak şey değil..

yok artık ya
gerçekten konu sahibinin suçu bütün yaşananlar
siz neden nişanlınızla evlenerek ilişkilerini zedeledin
bide adamı alkolik yaptınnn :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bundan snra hakkında hayırlısı olsun arkadaşım yapman gereken herşeyi yapmışsın helal olsun . İyi tahammül etmişsin sen .

Bu kesinlikle bir beladan kurtuluş iyi ki çocuğunuz falan yok olan yavruya olurdu yat kalk şükret ve böyle kararsız ne yaptığını bilmeyen yalancı bir adama dönme derim ben..
Geçmişler olsun.

Kayinpederinizin aglamasi dediginiz gibi kendi ogluna. Sizi düsündükleri falan yok. Mahkemeniz baslasin prenses falan lafini unutun. Hele tazminat sözkonusu olursa sasirmayin kanli bicakli olursaniz. Ne güzel belayi atmislardi basiniza. Ugrassin dursunlar alkolik ogullariyla.

Ben teyzenizi de hatali buldum. Hadi onlar malini biliyor gizleyip kapatiyor pisliklerini, teyzeniz niye birsey söylememis? Herseyi söylemenin bir yolu yordami var. Kizim biz böyle birsey hissettik sen bir takip kontrol falan et, günahini almak istemem ama sen de benim evladim sayilirsin aman dikkat et dese kizar miydiniz O'na? Teyze icin anne yarisi derler. Nisan atmak mi daha zor yoksa bosanmak mi? Hem de böyle bir adamdan bosanmak.

Ben aldatilan ve bosanma davasi acan bayanlara sunu tavsiye ediyorum. O metreslere de acin tazminat davasi. Yok öyle arka planda gizli sakli oynasmak. Herseyin bedeli var sürünsün ikisi de mahkemelerde.

Bilana basina gelene cok uzuldum ama elden bisi gelmez yasanacagi varmis yasandi. İnaniyorum simdi icin yaniyor. Haketmediklerini yasamak onca emegin ve sevginin karsisinda insanin en agirinida bu gidiyor. Emin ol omur boyu hic guvenmeden saygi duymadan ayni yastiga bas koymak bosanmakdan katbe kat cok daha zordur. İnaniyorum Allah im seninde karsina hayirli birini cikaracaktir.bu yasadigin serlerin karsina hayir olarak ilerde cikacaktir. Bende bosandim cekmedigim pislik kalmadi. Ama cok sukur hic pisman degilim. Allah bundan sonra bizi onlsrdan ve beterlerinden korusun.
Yine kadinin kadina ettigine bak diyorum. Yuva yikanlarin yuvasi olmaz buna inaniyorum. Sana ettiklerini rabbim koymasin onlarin yanina.

oyle bir yazmıssınızki o kızı bu derece koruyup savunmanızdan sizi konu sahibının esinin gorustugu kız arkadas oldugunuzu dusunmekten kendımı alamadım dogrusu...

Koruyup savunmak mı:) Lütfen tüm yazdıklarımı tekrar okuyun ama sizler gibi durup dururken insanlara beddua eden,hakaret eden bir insan olmadığım için böyle algılamış olabilirsin.

Yoksa tabi haklısın o kadın benim ,sen de Sherlock Holmes olmalısın:KK53:.Şu konuda da polemik çıkmasın konu sahibi zaten üzgün bir de bizler yüzünden gerilmesin diye ben sesimi çıkarmıyorum sense iyice saçmalamışsın.

Bir de tanımadığın kadını savunuyorsun demişsin benim yaptığım savunmak mı,ben sadece konu sahibinin eşinin bu evliliği bu hale soktuğunu söyledim.Erkek erkekliğini bildiği sürece zaten karşısındaki kadın soyunsada bir şey olmaz.

Neyse başka bir saçma yorumunuz olursa cevap bile vermicem ama yazık hala diğer insanların fikirlerine saygı göstermeyi öğrenememişsiniz.

Son düzenleme:
boşver çocuğun çoluğun olmadan kurtulmuşsun.o kızdan iyi bir kazık yer,pişman olur daha senin peşinde çok dolanır bu ben sana söyleyeyim.ama sen kesinlikle kararlı ol ve kendine yeni bir hayat kur.

X