Bu bir dert mi? yoksa bir beladan kurtuluş mu?

Eşini tabi ki süründürsün de o kadına neden dava açıyor ben bunu anlamadım?Kadın evliliklerini bozmamış ki.Kendisini gerçi çekmiş onlar evlendikten sonra.O adamın saplantılı şekilde bu kadını sevmesi,istemesi onun suçu değil ki.

Bir erkekle evli olduğunu bile bile beraber olmak bu kadar kolay olmamalı.

hayır gercekten anlamıyorum..
evlenınce gorusmeyı kestım demesı onu temıze mı çıkarıyor?
adi bir kadın oldugu gercegını degıstırıyor mu?
hem hiç de kendını cekmiş gibi gorunmuyor..
hala mesajlasmalar falan..

hayır gercekten anlamıyorum..
evlenınce gorusmeyı kestım demesı onu temıze mı çıkarıyor?
adi bir kadın oldugu gercegını degıstırıyor mu?
hem hiç de kendını cekmiş gibi gorunmuyor..
hala mesajlasmalar falan..

Bence bu tür şeylerin yaptırımı olursa (ki kanun var ama uygulayan yok) 2. kadınlar evli erkeklere bakarken tekrar düşünür. Ha bu durum erkeği yola getirmek anlamına gelmiyor ama madem bir kadının canını yakıyorsun, kutsal bir camia olan evliliği yıkmaya kastediyorsun hesabını da vermelisin, cezasını da çekmelisin.

eşin ruh hastası bence hiç normal değil ne istediğini kendi bile bilmiyor.erkek milleti işte akıl yok ki:KK23:
sen kurtulduğuna dua et canım ayrılmakla isabetli bir karar vermişsin sakın geri adam atma:KK50:
bundan sonra çok mutlu olursun umarım:KK31:

kesinlikle hatayı tek tarafta gormuyorum ben..
erkek yuzde 90 hatalıysa kusura bakmayın o ş..k ta da yüzde 10 u var..
evlendikten sonra cekmişmiş kendini..
7 yıllık süreyi neden es geciyorsunuz?
nişanlılık sureci de evlilik kadar onemli degil midir?
ohh ne güzel nişanlıyken herseyı yaptık evlendiğinde cektim kendimi..
nişanlılıkta yaptıgını es gecelim o zaman..
sizi topa tuttugumu dusunmeyın sakın..
sadece katılmadıgımı one suruyorum..

Yoo yanlış anlamıyorum tabi ki farklı şekillerde düşünebiliriz,ben o kadına tamamen masum demiyorum zaten siz de beni yanlış anlamayın ama evliliği gerçek anlamda bitiren kişi o kadın olmamış bence.Tamam bir hata yapmış yanlış yapmış ama ben her zaman o hatadan vakit çok geç olmadan dönülmesinden yanayım.

Mesela konu sahibinin eşi de bu hatayı evlendikten sonra tekrar etmeseydi o zamanlar yaptığıyla kalsaydı ben bu konuya bir şans daha vermelisin şeklinde bir yorum yapardım.Bir de 7 yıl boyunca aldatılmamış sanırım konu sahibi arkadaş ve ben düşündüm ki bu 2. kadın onlar evlendikten sonra kendisini tamamen geri çektiğine konu sahibinin eşi bu kadını bir şekilde kandırmış sanırım,evlenmicem filan gibi vaad vermiş ve ya başka yalanlar atmış diye düşündüm.Yoksa nişanlılarken aralarına giren kadın evlendiklerinde yine girmeye çalışırdı.O yüzden ben kadının bu evliliği bitirmediğini evliliğin bitmesinde tek suçun konu sahibinin eşinde olduğunu düşünüyorum.

E işte sorun da orada,kadın zaten adam evlendikten sonra aradan çekilmiş ki.
Yani aynı düşüncede olmak zorunda değiliz ama benim düşünceme göre bu evliliği bitiren sadece konu sahibinin eşi olmuş.

Eşini tabi ki süründürsün de o kadına neden dava açıyor ben bunu anlamadım?Kadın evliliklerini bozmamış ki.Kendisini gerçi çekmiş onlar evlendikten sonra.O adamın saplantılı şekilde bu kadını sevmesi,istemesi onun suçu değil ki.

kadın istemiyorsa neden hala görüşüyor o adamla bir şekilde? Gerçekten görüşmek istemeyen insan numarasını değiştirir bir şeyler yapar gene de izin kaybettirir. Bir de utanmadan mesaj çekmiş. "karın böyle yaparsa s...k" diye. O yüzden o da erkek kadar suçlu ve yuvanın dağılmasına sebep olmuş.

evli erkeklerle beraber olan kadınlar (ki bunu bile bile yapanlar) ve erkekler en ağır cezalarla cezalandırılmalı.

E işte sorun da orada,kadın zaten adam evlendikten sonra aradan çekilmiş ki.
Yani aynı düşüncede olmak zorunda değiliz ama benim düşünceme göre bu evliliği bitiren sadece konu sahibinin eşi olmuş.

Son olaylar evlendikten sonra olmuş. Tekrar göz atarsanız... Ayrıca nişanlı biriyle olmak ta bana göre normal değil.

kadın istemiyorsa neden hala görüşüyor o adamla bir şekilde? Gerçekten görüşmek istemeyen insan numarasını değiştirir bir şeyler yapar gene de izin kaybettirir. Bir de utanmadan mesaj çekmiş. "karın böyle yaparsa s...k" diye. O yüzden o da erkek kadar suçlu ve yuvanın dağılmasına sebep olmuş.

Karın böyle yaparsan sı.tık yazmamış,sen böyle yaparsan sı.tık yazmış benim okuduğuma göre.Bence eşit derecede suçlu değiller o kadına tamamen masumdur demiyorum zaten,yanlış anlaşılmasın ama kadın o kadar görüşmek istemediğini söylemesine rağmen bu adamın içip içip kadının peşinden koşması,bu kadından ailesine bile bahsetmesi benim gözümde adamı daha suçlu kılıyor.

Hepimiz aldatılma olayları okuyunca sinirleniriz,üzülürüz,karşımızdakini rahatlatmak isteriz ama bir de gerçekten objektif olmak diye bir şey var ben objektifliğimi bozamam.Konu sahibine çok üzüldüm orası ayrı bir konu ama benim düşünceme göre diğer kadın söylediğiniz gibi günah keçisi değil.

Bu arada aynı fikirlerde olmak zorunda değiliz,ben kendi fikrimi belirttim ve bazıları o kadına da tazminat açılsın filan demişler ben buna karşı çıktım o kadar.

Neyse böyle şeyler genelde polemiğe kadar gidiyor,bazı üyeler kendi fikirlerine ters bir görüş gördüklerinde konu uzadıkça uzuyor,asıl meseleden uzaklaşıyor.Kaç gündür bu olaylar yüzünden insanların konuları kapatıldı.O yüzden ben görüşümle ilgili başka bir açıklamada bulunmıcam.Herkesin fikri kendisince doğrudur...

Tek dileğim konu sahibi umarım düzgün bir insanla karşılaşır.O şerefsiz adamın da yaptıkları yanına kalmaz.

ben bu olayların araştırması içine girdiğimde kızın fena halde eşim olacak adama aşık olduğu hatta ben, o barda çalışırken cebini aradığımda oda farklı bir yerdeyse koşa koşa bilana arıyor diye telefonu götürüyormuş..o kadına demişler ki hatta bunu o şerefsiz de söylemiş bak mutsuz olursun ben evlenicem olsun ben herşeye razıyım falan demiş..bana onun arkadaşlar ıda şu an o kadının oynadığı bir oyun sana masum gözükmeye çalışıp kendini temize çıkarmak e tabi bizimkinin kişiliksizliğinide anladı kaçan kovalanır mantığına bürünmüş...biz evlenmeden önce sözde ayrıldıklarınında bunu o şerefsiz söylüyor kadın buna demiş ki ahdım olsun sen gidiyorsun ya bundan sonra ben seni aramıycam sen beni arayacaksın evliliğinide bozacağım diye bişeyler söylemiş..e bizim salakta kızın dediğine geldi anlaşılan, ha ben bu masallara da inanmıyorum daha doğrusu o kadar çok yalan var ki neyin doğru olduğunu çözemeyecek kadar şaşkın ve yorgunum, yani sonuç olarak o adam %95 suçluysa benim gözümde o kadında %5 suçlu asla onda iyi niyet aramıyorum artık...

oyle bir yazmıssınızki o kızı bu derece koruyup savunmanızdan sizi konu sahibının esinin gorustugu kız arkadas oldugunuzu dusunmekten kendımı alamadım dogrusu...

Bence konu sahibi de suçlu olabilir,sonuçta nişanlışıyla evlenerek onca zamanlık beraberliği zedelemiş,insanları çıkmaza sokmuş,adamı alkolik yapıp gayrimeşru ilişkideki kadını kötü kadın pozisyonuna düşürmüş,olacak şey değil..

Bence konu sahibi de suçlu olabilir,sonuçta nişanlışıyla evlenerek onca zamanlık beraberliği zedelemiş,insanları çıkmaza sokmuş,adamı alkolik yapıp gayrimeşru ilişkideki kadını kötü kadın pozisyonuna düşürmüş,olacak şey değil..

sız neden bahsedıyosunuz boyle? İnsanlar zaten evlenmek icin nisanlanmazlar mı? Birde konu sahıbı ne yaparak ailesını cıkmaza sokmus anlayamadım?

:KK52: buna bayıldım işte bak bende hata nerde diyordum :KK1:

ha bide konuda ekleyemedim hassas noktalar daha çok mesela evlendiğimizden beri maaş almamış eve para getirmeyişi ve evin kirasının faturasının kredi kartlarının benim üzerinde oluşu olabilir...

Son düzenleme:

ha bide konuda ekleyemedim hassas noktalar daha çok mesela evlendiğimizden beri maaş almamış eve para getirmeyişi olabilir...

evet sen suçlusun bilana,insan nişanlısıyla evlenip,diğer ilişkiyi zedelermi hiç:KK60:

ha bide konuda ekleyemedim hassas noktalar daha çok mesela evlendiğimizden beri maaş almamış eve para getirmeyişi olabilir...

bak bu bile seni haksız çıkarır.sen bunu bekleyerek adamı bunaltmışsındır zaten,hani hiç lafını etmesen de o anlamıştır gözlerinden,hemen ekmeğini taştan çıkarıyorsun,saçını fönlüyorsun,makyajını yapıp,mini eteğini giyip eve geri dönüyorsun..eteği eve gidince giy istersen problem olmasın.

X