Bu bir dert mi? yoksa bir beladan kurtuluş mu?

Seninkisi tam bi pembe dizimis! Iyiki öyle bi gece yasandiki sende erkenden herseyin farkina vardin! Icin cok rahat olsun, cünkü hem aldatildin yinede sans verdin ve sonra ayni hata tekrar yapildi ve sen bosandin! Iyi yaptin canim, umarim bunden sonra karsina güzel ve dürüst insanlar cikar!

geçmiş olsun canım. Allah beterinden korumuş. Yıllarca farketmeyip, onlar ilişkilerine devam ederken sen bir çocuğun olduktan sonra da öğrenebilirdin bu olayları. Bence şükret ve hayatına devam et. Sadece tecrbüe olarak düşün yaşadıklarını yapacak birşey yok. Başlığa cevap verecek olursam da: kesinlikle bu bir beladan kurtuluş!

Cevaplayan, moral ve destek veren hepinize teker teker teşekkür ediyorum, maalesefki şöyle bir üzücü gelişme oldu.. Benim davam 11 Haziranda netlik kazanmıştı yani boşanmıştım anacak kararın hakimden çıkış süresi Temmuzu buldu dolayısıyla adli tatil girdi, adli tatil bitince de hakim kararı yolladı ve 15 gün içinde de temyiz etme hakları vardı ki ben asla temyize göndereceğini düşünmüyordum çünkü o mahluk o kadınla hala görüşmeye devam ediyordu... Ama beni tekrar şoka uğratarak ekim ayında kararı temyize gönderdi...Nasıl yıkıldım anlatamam ben bitti sanırken tekrar başa döndük :KK43::KK43: Şimdi araya yargıtayda tanıdık falan sokmaya çalışıyoruz ki dosya öne alınsın yoksa 1-1,5 sene uzayacak:KK43::KK43::KK43:

aman deyim sakın düşme tuzağa canım...zaten acıma boyutuna geldi mi insanın affedesi bağrına basası geliyor.yapma.o sana acıdı mı bunu düşün.aldatırken aklına geliyomuydun. Sana değer verseydi bunları yapmazdı.acı bunları duymak ama değer vermemiş. Bocalaması çok iyi ve bir o kadar da normal. 8 yıl boyunca yanında hep senin gibi karakterli biri olmuş,onu çekip çevirmiş,adam etmişsin.kim ister böyle birini kaybetmeyi.ama karakter yok.napsın o da genetik deyip onu masum görecek değilsin ya. Sakın sakın. Sen gerçekten takdir edilecek şekilde en güzelini soğukkanlılıkla ve olgunlukla yapmışsın.ona üzülmeye bile değmez.boşuna yıpratma kendini.kapıdan çıktığın gün bırak onları arkanda.
Yumuşayacak gibi olduğunda aklına kötülükleri gelsin ya da yaz bize uyaralım seni.sakın düşme tuzağa.

Senin için de kolay değil,sevdin sende onu.nerden bilesin böyle olacağını.bilsen hiç devam edermiydin.unutman zor olacak seninde bunada hazırla kendini.bununla yaşamaya çalış.zaten bir süre sonra emin ol hissizleşeceksin bu yaşadıklarına karşı.

Bu arada kızlar sevgilisi olan,sözlü,nişanlı,evli erkeklerin etrafında bile bile dolaşıp önce onları baştan çıkarıp,sonra da peşlerine takan ve istemiyormuş gibi yapıp kendini geri çeken bu yaratıkların masum yanını maalesef göremiyorum.o bakımdan insanlık gözüm kör kalmış. "ben sizi bilmiyordum" ne demek. Bu adam amcasının yanında çalışmıyo mu aile işin içinde nasıl bilmez.eminim senin adama yapışana kadar senin varlığını o yaratığa birçok kişi duyurmuştur.

Bazı kadınlar ev erkeği cinsten adamları bulamaz.ya da bu moda sokulacak adamı bulsa bile uğraşmak emek vermek istemez. Onun yerine hazır yapılmışını kapmak isterler. Bence bu durum var ortada. Yalnız burda senin hatan -ki bunu bilmek ne mümkün- senin eski adamı "adam olacak adam" sanıp emek vermen. Malum yaratık da öyle zannedip kaptı ama onunda elinde patlayacak bence :)

Canım sağol yorumun için yukarıda da bahsettiğim gibi durumlar karıştı... O kadın zaten benim varlığımdan haberdardı aynı yerde çalışıyorlardı ve ben yanına gittiğimde o adama ' abi' derdi ve herkes de o kadınla yaşadığı ilişkiyi biliyormuş... Nasıl bir tuzağa düşmüşüm değilmi?
Evi terkettiğim bir kaç gün sonra 1 yılı bulacak ilk 2-3 ay kötüydüm tabi ama şuanda zerre kadar bir his duymuyorum canım bile acımıyor sadece geçen yıllara acıyorum okadar... Umuyorum şu beladan bir kurtulursan daha güzel şeyler olacak...

gözünaydın canım hakkında hayırlısı olsun.benim merak ettiğim anlaşmalı olarak mı boşandınız?

Anlaşmalı boşanmak istedim ancak mahkemeye gelmedi dolayısıyla çekişmeli oldu... Ben aslında tazminattan bile vaz geçecektim ama gelmedi mahkeme de 12 bin lira tazminat verdi...

geçmiş olsun canım. Allah beterinden korumuş. Yıllarca farketmeyip, onlar ilişkilerine devam ederken sen bir çocuğun olduktan sonra da öğrenebilirdin bu olayları. Bence şükret ve hayatına devam et. Sadece tecrbüe olarak düşün yaşadıklarını yapacak birşey yok. Başlığa cevap verecek olursam da: kesinlikle bu bir beladan kurtuluş!

Çok teşekkür ederim kesinlikle haklısın iyi ki erken çıktı ortaya...

X