aman deyim sakın düşme tuzağa canım...zaten acıma boyutuna geldi mi insanın affedesi bağrına basası geliyor.yapma.o sana acıdı mı bunu düşün.aldatırken aklına geliyomuydun. Sana değer verseydi bunları yapmazdı.acı bunları duymak ama değer vermemiş. Bocalaması çok iyi ve bir o kadar da normal. 8 yıl boyunca yanında hep senin gibi karakterli biri olmuş,onu çekip çevirmiş,adam etmişsin.kim ister böyle birini kaybetmeyi.ama karakter yok.napsın o da genetik deyip onu masum görecek değilsin ya. Sakın sakın. Sen gerçekten takdir edilecek şekilde en güzelini soğukkanlılıkla ve olgunlukla yapmışsın.ona üzülmeye bile değmez.boşuna yıpratma kendini.kapıdan çıktığın gün bırak onları arkanda.
Yumuşayacak gibi olduğunda aklına kötülükleri gelsin ya da yaz bize uyaralım seni.sakın düşme tuzağa.
Senin için de kolay değil,sevdin sende onu.nerden bilesin böyle olacağını.bilsen hiç devam edermiydin.unutman zor olacak seninde bunada hazırla kendini.bununla yaşamaya çalış.zaten bir süre sonra emin ol hissizleşeceksin bu yaşadıklarına karşı.
Bu arada kızlar sevgilisi olan,sözlü,nişanlı,evli erkeklerin etrafında bile bile dolaşıp önce onları baştan çıkarıp,sonra da peşlerine takan ve istemiyormuş gibi yapıp kendini geri çeken bu yaratıkların masum yanını maalesef göremiyorum.o bakımdan insanlık gözüm kör kalmış. "ben sizi bilmiyordum" ne demek. Bu adam amcasının yanında çalışmıyo mu aile işin içinde nasıl bilmez.eminim senin adama yapışana kadar senin varlığını o yaratığa birçok kişi duyurmuştur.
Bazı kadınlar ev erkeği cinsten adamları bulamaz.ya da bu moda sokulacak adamı bulsa bile uğraşmak emek vermek istemez. Onun yerine hazır yapılmışını kapmak isterler. Bence bu durum var ortada. Yalnız burda senin hatan -ki bunu bilmek ne mümkün- senin eski adamı "adam olacak adam" sanıp emek vermen. Malum yaratık da öyle zannedip kaptı ama onunda elinde patlayacak bence :)