Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bir topikte okudum 1 hafta geçmiş idrar negatif kanda pozitif çıkmış hatta kanda öğrendikten 3 4 gün sonra anca idrarda silik çıkmış. Ama bizde öyle şans var mi bilmiyorum ben bugün de olmaz ise 1 hafta bekleyebileceğimi sanmıyorum yarın kan veririm

bende buhun dr geldim ultrasnda baktı kist buyumüş yine bide kan verdm bakim geblk var mı umudum yok ama

Benim hep 1 gun oncesinden falan gelirdi şaşmaz hic ama yumurlama geç oldu diye mi boyle olduk acaba anlamadim bisey

Benim hep 1 gun oncesinden falan gelirdi şaşmaz hic ama yumurlama geç oldu diye mi boyle olduk acaba anlamadim bisey
Acaba bizim de mi kist oldu anlayamadım ama ben bazen koyu iki çizgi gördükten 16. Gün adet olurum oyüzden belki yarın olurun son bahanem de bu

Acaba bizim de mi kist oldu anlayamadım ama ben bazen koyu iki çizgi gördükten 16. Gün adet olurum oyüzden belki yarın olurun son bahanem de bu
bilmiyorumki ne olsu ben ovulasyon takibi ilk bu ay yaptım normalde takip etmediğim için 14 gun sonrasini tam bilmiyordum bu aksam yada yarın olurum bende

bilmiyorumki ne olsu ben ovulasyon takibi ilk bu ay yaptım normalde takip etmediğim için 14 gun sonrasini tam bilmiyordum bu aksam yada yarın olurum bende
Hadi bakalım bu akşam da olmaz isek yarın gidip kan verelim bu arada baş ağrım devama diyor karın ağrım yok benim şuan

Ben erken gebeliği de yaptım evde tüm testleri tükettim negatif ben yarın doktora gideceğim beklemeye gerek yok artık sanırım kist oldu çatlamadı bu ay yumurtam

Kızlar sabah yaptığı. Test kuruyunca iki ci çizgi oluşmuş silik ama sanırım kuruma çizgisi yıkadım ama yine gitmedi

Eklentiler

• E4438374-F38A-4561-95FD-834AED5C5D04.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 52
Bu da yıkadıktan sonra diğerlerin de hiç Çıkmadı hatta 3 gün bile tuttuğum var anlamadım ama olsa erken gebelikte Çıkmazmıydı

Eklentiler

• F27DAD16-7D46-44CC-9E8D-7C0E2DACECA6.webp
    17 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…