- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
Ben bir topikte okudum 1 hafta geçmiş idrar negatif kanda pozitif çıkmış hatta kanda öğrendikten 3 4 gün sonra anca idrarda silik çıkmış. Ama bizde öyle şans var mi bilmiyorum ben bugün de olmaz ise 1 hafta bekleyebileceğimi sanmıyorumkızlar benim de adetim 12 13 gun gecti pazar günü test yaptım ama negatif çıktı 1 hafta daha bekleyeyim dedim.. hiç şahit oldunuz mu böyle birseye var mı yasayan.. benim ilk gebeligimde de aynisi olmustu gerçi 16 17 gün gecti öyle öğrenmiştim sonra da kürtaj oldum amaheyecanla bir haftanın dolmasını bekliyorum
bende buhun dr geldim ultrasnda baktı kist buyumüş yine bide kan verdm bakim geblk var mı umudum yok amaBen bir topikte okudum 1 hafta geçmiş idrar negatif kanda pozitif çıkmış hatta kanda öğrendikten 3 4 gün sonra anca idrarda silik çıkmış. Ama bizde öyle şans var mi bilmiyorum ben bugün de olmaz ise 1 hafta bekleyebileceğimi sanmıyorumyarın kan veririm
Kist mi olmuş ay hay Allah ya inşllah gebelik pozitif olurbende buhun dr geldim ultrasnda baktı kist buyumüş yine bide kan verdm bakim geblk var mı umudum yok ama
Benim hep 1 gun oncesinden falan gelirdi şaşmaz hic ama yumurlama geç oldu diye mi boyle olduk acaba anlamadim biseyGünaydın canım ben de de aynı halen erken gebeliği yapamadım normal gebelik vardı onu yaptım ben de de negatif. Bize bu ay ne oldu hiç anlamadım hiç bu kadar gecikmedim ben ama karnım halen çok ağrıyor Ateşime bakacağım bir de şimdi
Vardı küçülmüştü baya yine buyumuş yurtan catlayamamş dediKist mi olmuş ay hay Allah ya inşllah gebelik pozitif olur
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah birdaha ki aya bakicaz artikVardı küçülmüştü baya yine buyumuş yurtan catlayamamş dedi
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah birdaha ki aya bakicaz artik
[/QUOT
Aynen canm ama yumurta catlammş dedi o vanmı sıktı normalde bende oyle olmazdı hayırlısı dicez artık
Acaba bizim de mi kist oldu anlayamadımBenim hep 1 gun oncesinden falan gelirdi şaşmaz hic ama yumurlama geç oldu diye mi boyle olduk acaba anlamadim bisey
bilmiyorumki ne olsuAcaba bizim de mi kist oldu anlayamadımama ben bazen koyu iki çizgi gördükten 16. Gün adet olurum oyüzden belki yarın olurun son bahanem de bu
Hadi bakalım bu akşam da olmaz isek yarın gidip kan verelim bu arada baş ağrım devama diyor karın ağrım yok benim şuanbilmiyorumki ne olsuben ovulasyon takibi ilk bu ay yaptım normalde takip etmediğim için 14 gun sonrasini tam bilmiyordum bu aksam yada yarın olurum bende
karin ağrısı göğüs ağrısı yok bu en tuhafı zatenHadi bakalım bu akşam da olmaz isek yarın gidip kan verelim bu arada baş ağrım devama diyor karın ağrım yok benim şuan
anladim canim.T C den daha koyu olması lazım hamilelik var diyebilmek için
Canım hepimizin negatif kısmet bakalımanladim canim.
bu sabah normal gebelik testi yaptim negatif.
hepimiz icin en dogru zamanda olsun inşallah ❤
Bende kanda da cıkmadı malsef bi daha ki aya artıkBen erken gebeliği de yaptım evde tüm testleri tükettim negatif ben yarın doktora gideceğim beklemeye gerek yok artık sanırım kist oldu çatlamadı bu ay yumurtam
var gibi duruyor canım predictor mu yaptın bideBu da yıkadıktan sonra diğerlerin de hiç Çıkmadı hatta 3 gün bile tuttuğum var anlamadım ama olsa erken gebelikte Çıkmazmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?