- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
Yok labaquic ben kimyasal da da böyle öğrendim ikinci gün kuruma çizgisi gördüm üstünden 1 gün geçmişti gidip hemen yaptırdım 13 çıktı ondan çok korkuyorum erken gebeliği de söktüm bunu görünce bakın onura atıyorum bu predictorvar gibi duruyor canım predictor mu yaptın bide
o cozgi okadar ilerde olmuyor sanli canımYok labaquic ben kimyasal da da böyle öğrendim ikinci gün kuruma çizgisi gördüm üstünden 1 gün geçmişti gidip hemen yaptırdım 13 çıktı ondan çok korkuyorum erken gebeliği de söktüm bunu görünce bakın onura atıyorum bu predictor
inşallahhh vardir canım ya sen git bi kan yaptır bence olabilirYok labaquic ben kimyasal da da böyle öğrendim ikinci gün kuruma çizgisi gördüm üstünden 1 gün geçmişti gidip hemen yaptırdım 13 çıktı ondan çok korkuyorum erken gebeliği de söktüm bunu görünce bakın onura atıyorum bu predictor
Yaaa doğru olabilir daha önce hiç sökmedim bunlarıo cozgi okadar ilerde olmuyor sanli canım
Eşim gitmiyor bekle diyorinşallahhh vardir canım ya sen git bi kan yaptır bence olabilir
Canım test bozuk iki damladan fazla idrar damlatma ben öyle 4 test ziyan etti.Kızlaaar 24 haziranda adet oldum 28 inde bitti. Bugün döngü günü 8. Ovulasyon testi yapıyorum Adet bittiğinden beri. Ama bugün Bi gariplik var testte. Yana doğru uzanan çizgi. Ne anlama geliyor bu yardım lütfeeenn. Görüntülerdeki tek test az önce ye ait
Bilen aydınlatabilir mi beniii.
Hay ben böyle işinCanım test bozuk iki damladan fazla idrar damlatma ben öyle 4 test ziyan etti.
Aynen öyle yaparsınHay ben böyle işin
Sıvı aldım malesef. Artık 5 buçuk gibi Bi daha yaparım
baya koyulasmis valaBu arada ovulasyon da yaptım kızlar
bende bitirdim hepsini yarin ovulasyon ve gebelik testlerim gelcek sipariş ettim elimde olsa yapardim bakardik koyulugunaYaaa doğru olabilir daha önce hiç sökmedim bunlarıneyse ya nasılsa yarın belli olur artık elimde 2 tane ovulasyon testi var başka da birşey yok
Aynen ya karşılaştırırdık ben de de 1 tane ovulasyon kaldı başka hiç birşey yok kimyasalda adet günümden 1 gün önce test yapmıştım adet günüm bi baktım kuruma çizgisi var o gün kanda test yaptım 13 çıktı ama o ay 15. Günüm de pik oldu 29. Günümde yani 14 gün sonra silik çıktı bu ay 18. Günüm de pik oldu 32.Günüm bugün aslında yine tam 14 gün sonra görmüş oldum yine kuruma çizgisinibende bitirdim hepsini yarin ovulasyon ve gebelik testlerim gelcek sipariş ettim elimde olsa yapardim bakardik koyuluguna
Ayni sey olup sağlıkla devam eder inşallah yaAynen ya karşılaştırırdık ben de de 1 tane ovulasyon kaldı başka hiç birşey yok kimyasalda adet günümden 1 gün önce test yapmıştım adet günüm bi baktım kuruma çizgisi var o gün kanda test yaptım 13 çıktı ama o ay 15. Günüm de pik oldu 29. Günümde yani 14 gün sonra silik çıktı bu ay 18. Günüm de pik oldu 32.Günüm bugün aslında yine tam 14 gün sonra görmüş oldum yine kuruma çizgisini
Yarın kesin yaptıracağım sabah sen de yaptıracakmısınAyni sey olup sağlıkla devam eder inşallah yayarın gelmezse kesin kan testi yaptır bence
Bence sen de de var aynıyız çünkü senin de regl olman lazımAyni sey olup sağlıkla devam eder inşallah yayarın gelmezse kesin kan testi yaptır bence
oglumu adete 10 gun kala gördüm o derece erken öğrendim canim her hamilelik farklıdır tabi ama ondan umidim yok belki giderim bende yarin. yumurtlamadan sonra sag kasik ağrısı vardi 3 4 gündür oda kayboldu en azından biraz belirti olurdu gibi geliyorBence sen de de var aynıyız çünkü senin de regl olman lazım
Ayni saatte gelirse adetimiz sasirmam vala o derece ayni günlerBence sen de de var aynıyız çünkü senin de regl olman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?