Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
var gibi duruyor canım predictor mu yaptın bide
Yok labaquic ben kimyasal da da böyle öğrendim ikinci gün kuruma çizgisi gördüm üstünden 1 gün geçmişti gidip hemen yaptırdım 13 çıktı ondan çok korkuyorum erken gebeliği de söktüm bunu görünce bakın onura atıyorum bu predictor

Eklentiler

• E1BC75EF-DADF-4F41-8D4D-BB38BFDB1945.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 57
o cozgi okadar ilerde olmuyor sanli canım

inşallahhh vardir canım ya sen git bi kan yaptır bence olabilir

Kızlaaar 24 haziranda adet oldum 28 inde bitti. Bugün döngü günü 8. Ovulasyon testi yapıyorum Adet bittiğinden beri. Ama bugün Bi gariplik var testte. Yana doğru uzanan çizgi. Ne anlama geliyor bu yardım lütfeeenn. Görüntülerdeki tek test az önce ye ait
Bilen aydınlatabilir mi beniii.

Eklentiler

• 25E3A65C-595A-4FC8-9789-C3F73B43E434.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 9923E500-6C9C-4A95-A99B-A457C3FF5D33.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 61
Canım test bozuk iki damladan fazla idrar damlatma ben öyle 4 test ziyan etti.

benim bat 11 haziran. Pek umudum olmasa da bende buraya transfer oldum. Yumurtlama günlerini güzel değerlendirdik. Gerisi Allah Kerim.

bende bitirdim hepsini yarin ovulasyon ve gebelik testlerim gelcek sipariş ettim elimde olsa yapardim bakardik koyuluguna
Aynen ya karşılaştırırdık ben de de 1 tane ovulasyon kaldı başka hiç birşey yok kimyasalda adet günümden 1 gün önce test yapmıştım adet günüm bi baktım kuruma çizgisi var o gün kanda test yaptım 13 çıktı ama o ay 15. Günüm de pik oldu 29. Günümde yani 14 gün sonra silik çıktı bu ay 18. Günüm de pik oldu 32.Günüm bugün aslında yine tam 14 gün sonra görmüş oldum yine kuruma çizgisini

Ayni sey olup sağlıkla devam eder inşallah ya yarın gelmezse kesin kan testi yaptır bence

Bence sen de de var aynıyız çünkü senin de regl olman lazım
oglumu adete 10 gun kala gördüm o derece erken öğrendim canim her hamilelik farklıdır tabi ama ondan umidim yok belki giderim bende yarin. yumurtlamadan sonra sag kasik ağrısı vardi 3 4 gündür oda kayboldu en azından biraz belirti olurdu gibi geliyor

Kızlar adet günüme tahmini 4-7 gün kaldı ovulasyon pozitif açıkçası ihtimal de olsa olabilir dedim. Benim danışmak istediğim şey eğer hamileysem bilmeden bugün de dahil kullandığım ağrı kesicinin zararı olur mu ? Sonuçta gebe olduğunu bilmeden herkes birşeyler yapabilir lütfen bana da akıl verin diş ağrım yetmiyormuş gibi birde bu konuyu düşünüp üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…