saat 5 6 gibi benimde başladı bas ağrım com hemde . eger yoksa en azindan gelsede önümüzdeki aya baksak biran onceBelki vardırBenim de çok karın ağrım ve baş ağrım çok başım aşırı ağrıyor adet mi geliyor ayırt edemiyorum
Evet seninle herşeyi aynı yaşıyoruzsaat 5 6 gibi benimde başladı bas ağrım com hemde . eger yoksa en azindan gelsede önümüzdeki aya baksak biran once
gecikcegini düşünmüyorum yarin gelir ama gelmezse perşembe giderim heraldeEvet seninle herşeyi aynı yaşıyoruzgebelik testleri bu kadar yanılır mı acaba yarın da olmazsan kan vermeyi düşünüyor musun
İnşllah gelmez ben de perşembe gitmeyi düşünüyorum. Ama karın ağrımdan sanki yarın olcak mışım gibi geliyorgecikcegini düşünmüyorum yarin gelir ama gelmezse perşembe giderim heralde
Canım ben de öyleyim testlerim negatif hamile değilim bence geç yumurtlamadan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum karnım ağrıyor ne zaman ovulasyon oldu senin. Bat ne zamandı bir de ☺
yarın burda 3 kişi için büyük gün bakalım yarın gelecek mi yoksa güzel haber mi gelecekBat
Bat yarın. Ama negatif testler. Hayırlısı olsun yaz sonuna kadar vaktim var. Sonra tedavi gerekecekmiş Allah büyük
aynen canim hayırlısı bakalım haberlesiriz yarın artikBenim ateşim düşmüş benim ki geliyor
yarın burda 3 kişi için büyük gün bakalım yarın gelecek mi yoksa güzel haber mi gelecek☺
Evet olan da olmayan da yazsın ben ilk idrar ile erken gebelik yapacağım zaten onda Çıkmaz ise zaten yokturaynen canim hayırlısı bakalım haberlesiriz yarın artik
valla bic belli olmaz ben sende hissediyorum keşke benimde ovulasyon olsaydi ya. benim tek sorunum göğüslerim cok acırdi dokunamazdim bile bu ay neden yok bu bilmiyorumBen dayanamadım kalan son 3 ovulasyondan 1 ini kullandım fakat sonuç silik ikinci çizgi ben sanırım yarın en geç perşembe olurum kızlar
yarin haberlesiyoruz bakalımbenimde yarin batbende yarin yarin burda olucam insallah
bu arada bendede baş agrisi var gecmek bilmeyen ama bu bi belirtimidir ki acaba. bide gögüsler cok hassas, ama o her ay olur zaten bende. adet olacakmisim gibi kasik agrilarimda bi geliyo bi gidiyo
ovulasyon testi ile test yapildigini bilmiyodumBen dayanamadım kalan son 3 ovulasyondan 1 ini kullandım fakat sonuç silik ikinci çizgi ben sanırım yarın en geç perşembe olurum kızlar
ona çok takilma bence. bazi gebelerde 4. 5ci haftadan sonra başliyo göğüslerde ağri şişlik vs.yarin haberlesiyoruz bakalımkarnim ve başım ağrıyo benimde ama her ay olan göğüs agrim yok
Kan verseydnz keskekızlar benim de adetim 12 13 gun gecti pazar günü test yaptım ama negatif çıktı 1 hafta daha bekleyeyim dedim.. hiç şahit oldunuz mu böyle birseye var mı yasayan.. benim ilk gebeligimde de aynisi olmustu gerçi 16 17 gün gecti öyle öğrenmiştim sonra da kürtaj oldum amaheyecanla bir haftanın dolmasını bekliyorum
Günaydın canım ben de de aynı halen erken gebeliği yapamadım normal gebelik vardı onu yaptım ben de de negatif. Bize bu ay ne oldu hiç anlamadım hiç bu kadar gecikmedim ben ama karnım halen çok ağrıyor Ateşime bakacağım bir de şimdiGünaydın kizlar regl daha yok normal kaset test negatif maalesef bugun gelir kırmızılar
T C den daha koyu olması lazım hamilelik var diyebilmek içinovulasyon testi ile test yapildigini bilmiyodumkoyu çizgimi çikmasi gerekiyor gebelikte? yani sonuçta 2.ci çizgi var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?