Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence parol icsen bi sakıncası olmaz ama dis ağrısını kesermi bilmem hafir gelebilir ama bebek varsa zarar vermez bence

Keşke dimi ya oldu. Sonuçlar hayırlı olsunda baş ağrım devam ediyor mu ben hiç bir regl de baş ağrısı yaşamadım. Bugün dün çok baş ağrım var benim ya
dun aksam vardi cok siddetli bugun daha iyiyim şükür karnim agrisa diye bakıyorum ama yok gelsinde rahatlayalim yahu

Bence hamileyiz öyle hissediyorum bak bugüne kadar öyle hissetmezdim ama öyle bu kadar da adet geçilmez ki
benim hic gecikmez dakiktir ama bilmiyorum belkide ama niye gostermesin ki kendini benim bide emin olmadığım pik oncesi pik gunu ilişki oldu silikleşince olmadi bir sonraki gun oldu belki ondan tutmadi

Kızlar valla kafam karıştı iyice 5 Haziran benim bat dı. Ben 5 Temmuz beklerken 3 ayda ilk defa böyle bir koyuluk gördüm. Sanırım benim yumurtlamam geç oluyor ben de 2 aydır bunu yeni fark ettim sanırım. Yani hesabıma göre 14 Temmuz’da bat olacak o zaman. Gebelik olduğunu sanmıyorum çünkü test negatifti. Sizde bir bakar mısınız bugün 26. Gün ben adet beklerken 2 aylık deneme sürecinin ilk defa koyu rengini gördüm. Bu ovulasyon testi bu arada.

benim hic gecikmez dakiktir ama bilmiyorum belkide ama niye gostermesin ki kendini benim bide emin olmadığım pik oncesi pik gunu ilişki oldu silikleşince olmadi bir sonraki gun oldu belki ondan tutmadi
Benim de pik öncesi pik günü ilişkş oldu sonra eşim yoktu zaten birdaha adete 3 gün varken oldu

Evet canım pik olmuş şimdi bu pik i gördüğün saatin aynısını yarın yine yap silik olursa çatladı demek oluyor

Evet canım pik olmuş şimdi bu pik i gördüğün saatin aynısını yarın yine yap silik olursa çatladı demek oluyor
İlişkiye girelim mi bugün yarın mı olsun. Çünkü dün ilişki olmuştu. Sperm kalitesi düşermiş hergün ilişkiye girince dediler

İlişkiye girelim mi bugün yarın mı olsun. Çünkü dün ilişki olmuştu. Sperm kalitesi düşermiş hergün ilişkiye girince dediler
yarın yapın silik çizgi görürsen ilişki yapın silinmez ise henüz çatlamamıştır çatlamasını bekle ikinci çizgi silikleşince çatlatmış oluryor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…