bence parol icsen bi sakıncası olmaz ama dis ağrısını kesermi bilmem hafir gelebilir ama bebek varsa zarar vermez benceKızlar adet günüme tahmini 4-7 gün kaldı ovulasyon pozitif açıkçası ihtimal de olsa olabilir dedim. Benim danışmak istediğim şey eğer hamileysem bilmeden bugün de dahil kullandığım ağrı kesicinin zararı olur mu ? Sonuçta gebe olduğunu bilmeden herkes birşeyler yapabilir lütfen bana da akıl verin diş ağrım yetmiyormuş gibi birde bu konuyu düşünüp üzülüyorum.
Wallahi öyle ikimiz de de tık yokAyni saatte gelirse adetimiz sasirmam vala o derece ayni günler
Parol varda geçirmedi hiçbence parol icsen bi sakıncası olmaz ama dis ağrısını kesermi bilmem hafir gelebilir ama bebek varsa zarar vermez bence
ayyy inşallah ya keske direk silik çizgiler gorseydikWallahi öyle ikimiz de de tık yokbakalım ne çıkacak sonuçlar inşllah ikimizde hamile olduğumuz haberini alıp sağlıklı gebelik geçiririz ☺
geçirmez bilirim o diş ağrısını yerinde duramaz insanParol varda geçirmedi hiç
Keşke dimi ya oldu. Sonuçlar hayırlı olsunda baş ağrım devam ediyor mu ben hiç bir regl de baş ağrısı yaşamadım. Bugün dün çok baş ağrım var benim yaayyy inşallah ya keske direk silik çizgiler gorseydik
dun aksam vardi cok siddetli bugun daha iyiyim şükür karnim agrisa diye bakıyorum ama yok gelsinde rahatlayalim yahuKeşke dimi ya oldu. Sonuçlar hayırlı olsunda baş ağrım devam ediyor mu ben hiç bir regl de baş ağrısı yaşamadım. Bugün dün çok baş ağrım var benim ya
Bence hamileyiz öyle hissediyorum bak bugüne kadar öyle hissetmezdim ama öyle bu kadar da adet geçilmez kidun aksam vardi cok siddetli bugun daha iyiyim şükür karnim agrisa diye bakıyorum ama yok gelsinde rahatlayalim yahu
benim hic gecikmez dakiktir ama bilmiyorum belkide ama niye gostermesin ki kendiniBence hamileyiz öyle hissediyorum bak bugüne kadar öyle hissetmezdim ama öyle bu kadar da adet geçilmez ki
Benim de pik öncesi pik günü ilişkş oldu sonra eşim yoktu zaten birdaha adete 3 gün varken oldubenim hic gecikmez dakiktir ama bilmiyorum belkide ama niye gostermesin ki kendinibenim bide emin olmadığım pik oncesi pik gunu ilişki oldu silikleşince olmadi bir sonraki gun oldu belki ondan tutmadi
Evet canım pik olmuş şimdi bu pik i gördüğün saatin aynısını yarın yine yap silik olursa çatladı demek oluyorKızlar valla kafam karıştı iyice 5 Haziran benim bat dı. Ben 5 Temmuz beklerken 3 ayda ilk defa böyle bir koyuluk gördüm. Sanırım benim yumurtlamam geç oluyor ben de 2 aydır bunu yeni fark ettim sanırım. Yani hesabıma göre 14 Temmuz’da bat olacak o zaman. Gebelik olduğunu sanmıyorum çünkü test negatifti. Sizde bir bakar mısınız bugün 26. Gün ben adet beklerken 2 aylık deneme sürecinin ilk defa koyu rengini gördüm. Bu ovulasyon testi bu arada. Eki Görüntüle 2656798
İlişkiye girelim mi bugün yarın mı olsun. Çünkü dün ilişki olmuştu. Sperm kalitesi düşermiş hergün ilişkiye girince dedilerEvet canım pik olmuş şimdi bu pik i gördüğün saatin aynısını yarın yine yap silik olursa çatladı demek oluyor
yarın yapın silik çizgi görürsen ilişki yapın silinmez ise henüz çatlamamıştır çatlamasını bekle ikinci çizgi silikleşince çatlatmış oluryorİlişkiye girelim mi bugün yarın mı olsun. Çünkü dün ilişki olmuştu. Sperm kalitesi düşermiş hergün ilişkiye girince dediler
Tamam canım çok teşekkür ederim. Ben yarın aynı saatte yapayım bakayım nasıl oluyoryarın yapın silik çizgi görürsen ilişki yapın silinmez ise henüz çatlamamıştır çatlamasını bekle ikinci çizgi silikleşince çatlatmış oluryor
Aynen öyle canım aynı saatte bak muhakkakTamam canım çok teşekkür ederim. Ben yarın aynı saatte yapayım bakayım nasıl oluyor
Gelen giden var mi canımbenim hic gecikmez dakiktir ama bilmiyorum belkide ama niye gostermesin ki kendinibenim bide emin olmadığım pik oncesi pik gunu ilişki oldu silikleşince olmadi bir sonraki gun oldu belki ondan tutmadi
ayy cok yaşa emi cok güldüm bukadar aynı olsun herseyBenim de pik öncesi pik günü ilişkş oldu sonra eşim yoktu zaten birdaha adete 3 gün varken oldu
Kaşığımda ufak ufak giriyor arada ama o kadar bird göğüslerim şişti bugün benim sabah hemen test yaptırcamayy cok yaşa emi cok güldüm bukadar aynı olsun herseybu arada gelen giden yok karın ağrısı da yok sende var mı
ayy inşallah cikar hayırlısıyla yaKaşığımda ufak ufak giriyor arada ama o kadar bird göğüslerim şişti bugün benim sabah hemen test yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?