Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen oldun mu bi beraber yumurtlama gördük dimi

Selam kizlar benimde bat 5 temmuz Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin hic birimizin kucagini bos birakmasin saglikli evlatlar nasip etsin insallah bu duyguyu tadariz bizlerde

Olmadim canim ama negatifti dunde ağrım var olcam kesin testimde kalmadi yapmaktan ama benimki geliyorum der anlıyorum yani testinin som halini atsana çizgi varsa koyulaşmistir
Yok canım koyulaşma atayım ama yani negatif

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar durumlar ne alemde herkes bir kayboldu regl geçenler regl gelenlerler. Nerdesiniz kaybolmayın bir dahaki ayı da beraber takip edelim

Canım hayırlı olsun bence sen hamilesin bize dua et Ben hastalanmak üzereyim yapcak bişey yok
Canım ben de öyleyim testlerim negatif hamile değilim bence geç yumurtlamadan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum karnım ağrıyor ne zaman ovulasyon oldu senin. Bat ne zamandı bir de

Kizlar illa belirti olurmuymus benim hic belirtim yok yumurtlamma gununde yakin baya hamilelik belirtisigibi belirtilerim vardi gecti simdi hic bisey hissetmiyrm 8 gun kaldi bata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…