• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat
Canım ben de öyleyim testlerim negatif hamile değilim bence geç yumurtlamadan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum karnım ağrıyor ne zaman ovulasyon oldu senin. Bat ne zamandı bir de ☺

Bat yarın. Ama negatif testler. Hayırlısı olsun yaz sonuna kadar vaktim var. Sonra tedavi gerekecekmiş Allah büyük

benimde yarin bat 😊 bende yarin yarin burda olucam insallah
bu arada bendede baş agrisi var gecmek bilmeyen ama bu bi belirtimidir ki acaba. bide gögüsler cok hassas, ama o her ay olur zaten bende. adet olacakmisim gibi kasik agrilarimda bi geliyo bi gidiyo

Ben dayanamadım kalan son 3 ovulasyondan 1 ini kullandım fakat sonuç silik ikinci çizgi ben sanırım yarın en geç perşembe olurum kızlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 49
Ben dayanamadım kalan son 3 ovulasyondan 1 ini kullandım fakat sonuç silik ikinci çizgi ben sanırım yarın en geç perşembe olurum kızlar
valla bic belli olmaz ben sende hissediyorum keşke benimde ovulasyon olsaydi ya. benim tek sorunum göğüslerim cok acırdi dokunamazdim bile bu ay neden yok bu bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

benimde yarin bat 😊 bende yarin yarin burda olucam insallah
bu arada bendede baş agrisi var gecmek bilmeyen ama bu bi belirtimidir ki acaba. bide gögüsler cok hassas, ama o her ay olur zaten bende. adet olacakmisim gibi kasik agrilarimda bi geliyo bi gidiyo
yarin haberlesiyoruz bakalım 😌 karnim ve başım ağrıyo benimde ama her ay olan göğüs agrim yok

kızlar benim de adetim 12 13 gun gecti pazar günü test yaptım ama negatif çıktı 1 hafta daha bekleyeyim dedim.. hiç şahit oldunuz mu böyle birseye var mı yasayan.. benim ilk gebeligimde de aynisi olmustu gerçi 16 17 gün gecti öyle öğrenmiştim sonra da kürtaj oldum ama 😔 heyecanla bir haftanın dolmasını bekliyorum

kızlar benim de adetim 12 13 gun gecti pazar günü test yaptım ama negatif çıktı 1 hafta daha bekleyeyim dedim.. hiç şahit oldunuz mu böyle birseye var mı yasayan.. benim ilk gebeligimde de aynisi olmustu gerçi 16 17 gün gecti öyle öğrenmiştim sonra da kürtaj oldum ama 😔 heyecanla bir haftanın dolmasını bekliyorum
Kan verseydnz keske

Günaydın kizlar regl daha yok normal kaset test negatif maalesef bugun gelir kırmızılar :KK14:
Günaydın canım ben de de aynı halen erken gebeliği yapamadım normal gebelik vardı onu yaptım ben de de negatif. Bize bu ay ne oldu hiç anlamadım hiç bu kadar gecikmedim ben ama karnım halen çok ağrıyor Ateşime bakacağım bir de şimdi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 43
36.8 olmuş gün içinde takip edeceğim düştüğü an 36.3 e düştükten 1 saat sonra falan regl oluyorum

Back
X