• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmmm mm hayırlı olsun kızçen bizde 5 aylık olduk cuma inşallah sünnet olucagız Süt konusuna gelince naparsan yap ama stres sıkıntı yapma Bi emzirme danışmanı edin istersen yol yakınken kimsenin lafına bakma uyumaya calıs uyuyamıyorsan bile dinlenmeye calıs süt için en önemli faktörler uyku dinlenme düzenli yemek ye boza iç oda süt yapıyor muz süt yapıyor 2 ay daha dişini sık sonra zaten ek besindi falan düzene girer emmede ama eger bunlarda cok sıkıntı yapıyorsa kasma kendini yesin mama kendini hasta edersin ilk bebeğğmden bana sedef hastalığı kaldı senin gibi yetiyor yetmiyor yok o yok bu derken vücudumun hemen hemen heryerğnde sedeflerim var hiç bişey sağlık kadar önemli değil mamalar büyüyen cocuguda sen büyütüyorsun canın sagolsunda kilo alımı nasıl sadece seni emerken
canim sanada hayirki ugurlu olsun cok sukur sutum duzeldi suan mama vermiyorum benim zaten strestendi uzaklastim strest yaratan sebeplerden damla aldim cayim var malt icecegide iciyorum bol bol su esimde elinden gekdigince haftasonlari bebekler ilgileniyor ben uyuyorum ama herseyden onemlisi stresti o gidince kendiliginden duzene girdi cok sukur. bebegin yarin sunnet olacak galiba olmus haya yazali insallaz sorusuz atlatirsiniz 😊

Back