Benim de 17 haziranSelam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsinben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran
Hoşgeldin batdaşımmBenim de 17 haziran. Hiç umudum yok gerçi ama yine de bekleyeyim şuracıkta bu ay hsg çekileceğim inşallah son umudum o
BatdaşHoşgeldin batdaşımm
Benım de yok ama ovulasyon kullandım ıkıncı kez gecen ay yumurtlama olmadan ovulasyon bitti gerci ona gore almıstım ama gecen ay gec yumırtlamısım 42. gün oldum düşün bu ay tekrar aldım ve yumurtlamayı gordum persembe çatladıilk oldugu için sanırım umut ediyorum birde cok guzel degerlendirdim
Belirtin var mı ufak tefek te olsa
Bilmem ki 14 gun sonra olmam gerekmıyor muBatdaşne kadar güzel de bir terim
İnanır mısın her ay tonlarca belirtim olur bu ay yok. Göğsüme ara sıra sancı giriyor ama hamilelikle alakası olduğunu sanmıyorum.
Ben ekimden beri ovülasyon kullanıyorum, her ay değerlendiriyorum ama nasip olmadı.
Güzel değerlendirmişsin hadi bakalımsenin işin kolay olsun inşallah senin perşembe çatladıysa adetin bir kaç gün kayabilir canım . 18 20 arası olmaz mı ?
Bu arada kız bebekgec başlar derler belirtileriBatdaşne kadar güzel de bir terim
İnanır mısın her ay tonlarca belirtim olur bu ay yok. Göğsüme ara sıra sancı giriyor ama hamilelikle alakası olduğunu sanmıyorum.
Ben ekimden beri ovülasyon kullanıyorum, her ay değerlendiriyorum ama nasip olmadı.
Güzel değerlendirmişsin hadi bakalımsenin işin kolay olsun inşallah senin perşembe çatladıysa adetin bir kaç gün kayabilir canım . 18 20 arası olmaz mı ?
Gerçi evet 14 gün sonra olsa 18 , benim hep 16 gün sonra oluyor ondan öyle düşündüm galiba. Ahh keşke kız olsaBu arada kız bebekgec başlar derler belirtileri
Ovulasyon testi nedenn yapıyorsun anlamadım cnımBenimde 7-8 gun kaldı adetime ovulasyon testiyle takip ediyorum bir umut işte hepimiz için hayırlısı canım
Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsinKızlar inanın çok farklı bi duygu 4 aylık hamileyim inşaAllah sizde taşarsınız bu duyguyu.sevgiler
Sende hsgeldin batdaşAaaaa benden iki tane arkadaş buldumBen de 17 haziran
Olalım canım valla ne zamandır deniyorsunuzmerhaba kızlar. bn suan regl yim.
ama bu ay ben de hamıle kalacağım sızler gıbı :) birbirimize destek olalım
Ovülasyon takibi yaptım evet normalde bugün bat günüydü ama geç yumurtladım bat da kaydıSende hsgeldin batdaş
Yumurtlama takibi yaptın mı sende yoksa tarihinizi biliyorsun düzenlimi yani
Hangi gün catladı perswmbe dimiOvülasyon takibi yaptım evet normalde bugün bat günüydü ama geç yumurtladım bat da kaydı
Canımm benım hadi inşallah bende gecen ay ful ibadetle gecti meryem suresi okudum ama adet oldum yarım kaldı onemli olan niyet dedim sonra tekrar basladım yumurtlama kanaması yaşamışım onuda adet sandım hep yarım kaldı insallah rabbim dualarımızı kabul edicekKızlar bende geldimm 20 Haziran benimde
16.günde yumurtlama gördüm
Ovulasyon yapmaya devam ediyorum bende yumurtlamadan sonra azcık silikleşme oldu şimdilerde yine çok olmasa da koyu gidiyor ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?