- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
kizlae gunaydin insallah bildirim gelir size bazen konuya yqzmayinca bi kac gun gelmiyo galina bildirim gelmezsede etiketlerim
kac gundur yazicam vazgeciyorum mucize gibi bi sey yasiyorum sadece gebelik degil ondan once yasadiklarim beni cok umutsuzlastirmisti suan bunu yasamak benim icin cok baska aman ayni zamanda bi o kadar pimpirikliyim bi arkadasimla cahillik mutluluktur deriz hep gercekten oyle bu sevinci doyasiya yasayamadim lutfen bana biraz yardimci olun. hic bi belirtim yok bebegimin orda olduguna dair bi sey hissetmek istiyorum goguslerim sismisti gebelikten once hergun kontrol ediyorum inmismi diye cunku daha once siserdi adet olacagim zaman inerdi bana biraz suan daha az sis gibi geliyor gebeligi ogrenmeden once idrarim baya koyuydu simdi acildi ve sık gitmiyorum idrara. aklima deger dustu o yuzden boyle oluyor diye geliyor dun yine gebelik testi yaptim kan verdigi gun yaptigim testten koyuydu ama belirtilerimin olmamasi korkutuyor kizlar bana yardimci olun lutfen kan verin demeyin cunku veremiyorum :) 6sinda ilk randevum normalmi sizce yasadiklarim ? suan hamileyim diyebilie miyim ben yoksa kalbini duymayimi beklemeliyim.
uf bu kk da o kadra sey okudum ki okumaz olaydim