• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bnde ümit etmiştim canım ama kac gun gecti ustunden çıkardı olsa benim inşallah sende vardır döngüler aynı benim merak ettiğim bu ay ilk defa ovulasyon kullandım 18.gun çıkti pik bu ay bakalım kaçıncı gün cikcak değişiklik gösteriyor mu acaba ? birazdaha erken yumurtlama olsa beklemek daha kolaymış gibi geliyor
Ben de senin gibi düşünüyorum çok net belirirdi olsaydı şimdiye kadar benim de ben ovulasyon kullanıyordum fakat 14. Gün yumurtlama görüp 16 gün sonra adet oluyordum ben de şimdi acaba 18. Günün üstüne 14. Gün sonra mi adet olacağım yoksa 16 mi eğer 16 olursa 2 Temmuz oluyor bat oyüzden ne zaman adet olacağımı da tam bilmiyorum 😅

QUOTE="Zeynebinannesi46, post: 64338788, member: 996127"]
Kizlar ben bu ayı yumurtlama gününde tek ilişki ile değerlendirdim kafam karsik tek ilişki ile hamile kalan var mı acaba
[/QUOTE]
Muhakkak Vardır hatta kalite açısından daha iyi olduğu söylenir.

Ben de senin gibi düşünüyorum çok net belirirdi olsaydı şimdiye kadar benim de ben ovulasyon kullanıyordum fakat 14. Gün yumurtlama görüp 16 gün sonra adet oluyordum ben de şimdi acaba 18. Günün üstüne 14. Gün sonra mi adet olacağım yoksa 16 mi eğer 16 olursa 2 Temmuz oluyor bat oyüzden ne zaman adet olacağımı da tam bilmiyorum 😅
Ben hep solda hissederdim yumurtlamayi bu ay sagdan oldu şiddetli agri yapardı solda. bu ay oda fazla olmadi tutmamasini onada bağlıyorum bide daha erken tarihte hissediyodum 18 fazla geldi onumuzdeki ay belli olcak bakalım. dedigin gibi bizim döngü uzadı bu ay iletişimi koparmayalım bakalim bu ay nezaman yumurtlama olcak

Eğer bişey varsa bu aralar hissedersin yavas yavas cunku son hafta belli ediyor muş
Ne son hafta canım ben yolluk yıkadım balkon yikadm serdim camasir katladim çamaşır katlarken inan oturamdm belim kırılıyor du resmen şimdi kendimi yere attım midem yanıyor karnım ağrıyor belim ağrıyor uzanyrm ama ağrım çok var anlamdm 6 gün kaldi

Ne son hafta canım ben yolluk yıkadım balkon yikadm serdim camasir katladim çamaşır katlarken inan oturamdm belim kırılıyor du resmen şimdi kendimi yere attım midem yanıyor karnım ağrıyor belim ağrıyor uzanyrm ama ağrım çok var anlamdm 6 gün kaldi
Ne belli ediyormuş neyi

İşte adete bir hafta kala belirti vermeye başlıyormus yavas yavaş canım hadi inşallah bebiştendir

Kızlar adet olmadım bugün de. Ama acaba havalardan mı diye düşünüyorum çünkü testler negatif ovulasyon ve gebelik testi aşağıda

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 73
Ben de hayali çizgi gördüm ama ovulasyonun da koyu olması lazım değil mi hayali gibi geliyor bugün gecikmenin ilk günü yani 3 gün bekleyip kan vereyim diyorum boşuna heveslenmeyeyim

Yarın da adet olmazsam. Perşembe sabah erken gebelik var onu yapacağım 😂 kan veremeye gitmek istemiyorum 1.20 peri görmekten bıktım zaten yarın adet olurum herhalde

Bu ay benim 3. ayım ve bugün yine negatifi gördüm. Yani burada 5 yıldır bekleyenler var bilmiyorum ama insan zaten böyle bir durumda sanki devamlı negatif görecekmiş gibi gelmeye başlıyor. Aranızda bu duyguyu aşanlar varsa nasıl başardı?

Back
X