- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
İnşallah inşallah inşallah rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin rabbim ben testi akşam yapmıştım kan testinide gece yaptırmıştımay inşallah ya yarin baska markada alip yapcam onda cikmazsa test yaniltmistir dicez artık inşallh hepimiz pozitifi görürüz
Amin teşekkür ederimTesekkur ederim cvp için..sagolun..genlde regl oncesi bagirsaklarda gevseme olur falan yazilari okumstm..demek kişiden kisiye degisiyor..ama bu normlden farkli olmasi, önemli bi işaret gibi gozukuyor..
Saglikla kucagnza alın insallah bebegnzi..
Allah Allah ben göremiyorum bence resim yanıltıyor gölgeden kaynaklı ben bıraktım hiç birşey yapmıyorum zaten yarın ve yarından sonra belli olur adet tarihi geldiSen ovulasyon yaptnmi bugun canım ben de silik cizgi gordüm hcg de sanki insallah hamilesindir
Gördüm seninkinde kız harbi var gibibelkide canim emin gibiyim sadece cok açık renk çekemiyorum deli etti beni. yarin adet olmazsam bi delilik yapıp kan vercem vala
Kendi testine insan başka bakiyor ondan olabilirAllah Allah ben göremiyorum bence resim yanıltıyor gölgeden kaynaklı ben bıraktım hiç birşey yapmıyorum zaten yarın ve yarından sonra belli olur adet tarihi geldibir daha ki ay çatlatma yapmayı düşünüyorum ben
ne bileyim canım ya. bende 2 dakikada çıktı gördüm ama umudum yok pek daha net mi bekliyordum bilmiyorum kafam karıştı sabah belli olur belki sali kan vercem tabi adet gelmezse benim dakiktir kırmızılar yarin gelmez inşallahGördüm seninkinde kız harbi var gibi
Sonuç ne çıktı canimSelam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsinben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran
Sen regl oldun muBugün ve yarın batı olanlar kimlerdi ay çok heyecanlı sanki tekrardan üniversite sınav sonuçları açıklanacakbakalım bugün ve yarın bizi neler bekliyor
Yok bat yarın ama tekme atıyor regl sancılarımSen regl oldun mu
Anladm hakkında hayırlısı olsnYok bat yarın ama tekme atıyor regl sancılarım
Bugün ve yarın batı olanlar kimlerdi ay çok heyecanlı sanki tekrardan üniversite sınav sonuçları açıklanacakbakalım bugün ve yarın bizi neler bekliyor
Benim batı mı da yazabilri misiniz 01 TemmuzBugün ve yarın batı olanlar kimlerdi ay çok heyecanlı sanki tekrardan üniversite sınav sonuçları açıklanacakbakalım bugün ve yarın bizi neler bekliyor
benimde bugun ama gec yumurtlama olduğu için yarına kayabilir canim test yaptım negatif olsamda bitse modundayimBugün ve yarın batı olanlar kimlerdi ay çok heyecanlı sanki tekrardan üniversite sınav sonuçları açıklanacakbakalım bugün ve yarın bizi neler bekliyor
Canım seninle birebir aynı durumdayız. Benimde bugün ama yumurtlama geç oldu yarın oyüzden. Ben de yaptım bugün yine negatif seninle çok aynıyız belki geç idrara geçer yarın eğer adet olmazsam çarşamba kan vermeyi düşünüyorumbenimde bugun ama gec yumurtlama olduğu için yarına kayabilir canim test yaptım negatif olsamda bitse modundayim
bnde ümit etmiştim canım ama kac gun gecti ustunden çıkardı olsa benim inşallah sende vardır döngüler aynı benim merak ettiğim bu ay ilk defa ovulasyon kullandım 18.gun çıkti pik bu ay bakalım kaçıncı gün cikcak değişiklik gösteriyor mu acaba ? birazdaha erken yumurtlama olsa beklemek daha kolaymış gibi geliyorCanım seninle birebir aynı durumdayız. Benimde bugün ama yumurtlama geç oldu yarın oyüzden. Ben de yaptım bugün yine negatif seninle çok aynıyız belki geç idrara geçer yarın eğer adet olmazsam çarşamba kan vermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?