Canm ben noemalde 33 ,35 gunde bi adet oluyrm yumurtlamada geç oluyo ama ovu kullanmdm ilişki 17 hazıranda oldu bilmıyrm ama bel agrısı tam kalcamn ustunde felaket , kan testi vermek içşn hadtaneye gitmeye de utanıyrm beklyrm oylesinegec dollenme olabilir mi iliski tarihinden itibaren 13 gun mü gecmis oluyor yumurtlama zamanina falan denk geldimi adet döngüsüde önemli
bizim son ilişki tarihi ve yumurtlama 17 haziran hatta siyahinci arkadaşında öyle sıraya hamile cikariz inşallahCanm ben noemalde 33 ,35 gunde bi adet oluyrm yumurtlamada geç oluyo ama ovu kullanmdm ilişki 17 hazıranda oldu bilmıyrm ama bel agrısı tam kalcamn ustunde felaket , kan testi vermek içşn hadtaneye gitmeye de utanıyrm beklyrm oylesine
Amin inşallh ya bilmıyrm ben netten baktm hep 5 haftalk olunca falan yazıyo ama ne bilim şişkinlik beni mahvetti ve asırı sinir yaptı bende umarm hamileyzdr bu kadar beklmenin sonundabizim son ilişki tarihi ve yumurtlama 17 haziran hatta siyahinci arkadaşında öyle sıraya hamile cikariz inşallahdaha 9 gun gecmis 10 11 inci günleri görelim ozaman test yapalım daha çok erken gibi inan bende hep test yaptim negatif çıkacağını bile bile ama insan merak ediyor
Aynen kuzum topik hayırlı ugurlu geldi mi dersin ben cok ilgileneöiyorum uzulüyorum ya ama sağolsun lar aralarında knusuyolar yenı gelenleri karsılıyolar mutlu oluyorumKuzum baya hamis var topikte
Aynen ben de arada bakıyorum hamisler var kuzum ugurlu gelmissin vallaAynen kuzum topik hayırlı ugurlu geldi mi dersin ben cok ilgileneöiyorum uzulüyorum ya ama sağolsun lar aralarında knusuyolar yenı gelenleri karsılıyolar mutlu oluyorum
bendede var o şişkinlik bide aşırı bel ağrısı oğlum sezaryen ile doğdu ozamandan beri ağrır ama bu ara cok daha fazla hayırlı haberler alalım inşallahAmin inşallh ya bilmıyrm ben netten baktm hep 5 haftalk olunca falan yazıyo ama ne bilim şişkinlik beni mahvetti ve asırı sinir yaptı bende umarm hamileyzdr bu kadar beklmenin sonunda
Benm kızda sezeryanla oldu oğlun kac yasında benm kız ıkı olucak agustostabendede var o şişkinlik bide aşırı bel ağrısı oğlum sezaryen ile doğdu ozamandan beri ağrır ama bu ara cok daha fazla hayırlı haberler alalım inşallah
Canım benim dün evde ki yaptığım ovulasyon yine koyuydu. Sonra testlerin bozuk olabileceğini düşünüp başk marka aldım onda silik oldu 1 saat sonra onda da koyu oldu ama internette atlatırdım t C sen daha koyu okursa gebelik olabilirmiş yani benim büyük ihtimalle adete yaklaştığım için ovulasyon biraz koyu çıkıyor bugün yine yaptım diğerlerine göre daha da silik ben de sanırım gebelik yok bir de çok karın ağrılarım başladı belim çok ağrıyor zaten benim hamileliğimde hemen göğüslerim şişiyor bunda öyle birşey de olmadı sanırım bu ay boş benimbizim son ilişki tarihi ve yumurtlama 17 haziran hatta siyahinci arkadaşında öyle sıraya hamile cikariz inşallahdaha 9 gun gecmis 10 11 inci günleri görelim ozaman test yapalım daha çok erken gibi inan bende hep test yaptim negatif çıkacağını bile bile ama insan merak ediyor
bana sende varmış gibi geliyor artik gebelik testi yapmak lazım ovulasyon şaşırtabilir canimCanım benim dün evde ki yaptığım ovulasyon yine koyuydu. Sonra testlerin bozuk olabileceğini düşünüp başk marka aldım onda silik oldu 1 saat sonra onda da koyu oldu ama internette atlatırdım t C sen daha koyu okursa gebelik olabilirmiş yani benim büyük ihtimalle adete yaklaştığım için ovulasyon biraz koyu çıkıyor bugün yine yaptım diğerlerine göre daha da silik ben de sanırım gebelik yok bir de çok karın ağrılarım başladı belim çok ağrıyor zaten benim hamileliğimde hemen göğüslerim şişiyor bunda öyle birşey de olmadı sanırım bu ay boş benimkısmet bata az kaldı bakalım
bu ay yani haziranda 3 doldu bizimdeBenm kızda sezeryanla oldu oğlun kac yasında benm kız ıkı olucak agustosta
Pazartesi test yaparım olmazsam tabi o zamana kadarbana sende varmış gibi geliyor artik gebelik testi yapmak lazım ovulasyon şaşırtabilir canim
benimde oyle ama bir çok kişide oluyormuş bu ağrılar umudumuzu kaybetmeyelimPazartesi test yaparım olmazsam tabi o zamana kadar☺☺ Bel ve karın ağrılarım adetin habercisi ama
Ben biraz kaybettim galiba ya artık birdaha ki ayabenimde oyle ama bir çok kişide oluyormuş bu ağrılar umudumuzu kaybetmeyelim
Bugun yıne gebelik testı aldm ama erkenngebelk testi degil o yokmıs ne zaman yapmayı düşünyrsn sen, ben dayanamıyrm yarın yapcam gibi cıkar mı acababu ay yani haziranda 3 doldu bizimde
Oldun mu adet ben ni haftadr butun adet belirtlrni yasıyrm her lavaboya gidişimde kesin oldm dıyrm ama yok beklemek ne zor rabbim herkesi hayırlı saglıklı evlatla mutlu etsin inşallh en kısa zamandaBen biraz kaybettim galiba ya artık birdaha ki aya
Yok canım daha 4 gün falan var regleOldun mu adet ben ni haftadr butun adet belirtlrni yasıyrm her lavaboya gidişimde kesin oldm dıyrm ama yok beklemek ne zor rabbim herkesi hayırlı saglıklı evlatla mutlu etsin inşallh en kısa zamanda ☺
Ben gununz gectı dıye dusundm kusura bakma benm geçti de bi arkadaş son ilişkş 17 si ayn demişti sizin içnde benmde oyleYok canım daha 4 gün falan var regle
ben yarin yapcam dun negatifti artik çıkabilir varsa 10 gun olcak yarın Allahın izniyle inşallah pozitifi görürüzBugun yıne gebelik testı aldm ama erkenngebelk testi degil o yokmıs ne zaman yapmayı düşünyrsn sen, ben dayanamıyrm yarın yapcam gibi cıkar mı acaba
bizim gecmedi canim 17 si yumurtalamaydi bat 29 haziranBen gununz gectı dıye dusundm kusura bakma benm geçti de bi arkadaş son ilişkş 17 si ayn demişti sizin içnde benmde oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?