Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gec dollenme olabilir mi iliski tarihinden itibaren 13 gun mü gecmis oluyor yumurtlama zamanina falan denk geldimi adet döngüsüde önemli
Canm ben noemalde 33 ,35 gunde bi adet oluyrm yumurtlamada geç oluyo ama ovu kullanmdm ilişki 17 hazıranda oldu bilmıyrm ama bel agrısı tam kalcamn ustunde felaket , kan testi vermek içşn hadtaneye gitmeye de utanıyrm beklyrm oylesine

bizim son ilişki tarihi ve yumurtlama 17 haziran hatta siyahinci arkadaşında öyle sıraya hamile cikariz inşallah daha 9 gun gecmis 10 11 inci günleri görelim ozaman test yapalım daha çok erken gibi inan bende hep test yaptim negatif çıkacağını bile bile ama insan merak ediyor

Amin inşallh ya bilmıyrm ben netten baktm hep 5 haftalk olunca falan yazıyo ama ne bilim şişkinlik beni mahvetti ve asırı sinir yaptı bende umarm hamileyzdr bu kadar beklmenin sonunda

Aynen kuzum topik hayırlı ugurlu geldi mi dersin ben cok ilgileneöiyorum uzulüyorum ya ama sağolsun lar aralarında knusuyolar yenı gelenleri karsılıyolar mutlu oluyorum
Aynen ben de arada bakıyorum hamisler var kuzum ugurlu gelmissin valla Allah tez vakitte bizlere de nasip edecek insallah

Amin inşallh ya bilmıyrm ben netten baktm hep 5 haftalk olunca falan yazıyo ama ne bilim şişkinlik beni mahvetti ve asırı sinir yaptı bende umarm hamileyzdr bu kadar beklmenin sonunda
bendede var o şişkinlik bide aşırı bel ağrısı oğlum sezaryen ile doğdu ozamandan beri ağrır ama bu ara cok daha fazla hayırlı haberler alalım inşallah

Canım benim dün evde ki yaptığım ovulasyon yine koyuydu. Sonra testlerin bozuk olabileceğini düşünüp başk marka aldım onda silik oldu 1 saat sonra onda da koyu oldu ama internette atlatırdım t C sen daha koyu okursa gebelik olabilirmiş yani benim büyük ihtimalle adete yaklaştığım için ovulasyon biraz koyu çıkıyor bugün yine yaptım diğerlerine göre daha da silik ben de sanırım gebelik yok bir de çok karın ağrılarım başladı belim çok ağrıyor zaten benim hamileliğimde hemen göğüslerim şişiyor bunda öyle birşey de olmadı sanırım bu ay boş benim kısmet bata az kaldı bakalım

bana sende varmış gibi geliyor artik gebelik testi yapmak lazım ovulasyon şaşırtabilir canim

Bugun yıne gebelik testı aldm ama erkenngebelk testi degil o yokmıs ne zaman yapmayı düşünyrsn sen, ben dayanamıyrm yarın yapcam gibi cıkar mı acaba
ben yarin yapcam dun negatifti artik çıkabilir varsa 10 gun olcak yarın Allahın izniyle inşallah pozitifi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…