Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman benim daha vare bende daha reglden sonra yapicam bakalim erken regl olmazsam
En güzeli yaa erken öğrenmek iyi değilmiş sürekli bekliyorum
Muhtemelen keseyi görmek için de beklicem 1-1,5 hafta kadar bu arada kesenin görülmesi için beta hcg kaç civarı olması gerekir bilen var mı acaba?

kızlar freely gebelik testi kullanan var mı predictor ve freely yaptim predictor bitek benim gorebilcegim kadar cikti sanki. freely de daha iyi görüyorum ama predictor daha iyi çıkması lazımdı sanırım yok
Bu sabah mi yaptn canm test ben hala beklıyrm, ben test markası pek bilmyrm bebe bilmem ne benm test markası hep aynını kullanıyrm bende ya cıkmazsa dıye bugun yapmdm yani

Atsana resmini canım
Bu sabah mi yaptn canm test ben hala beklıyrm, ben test markası pek bilmyrm bebe bilmem ne benm test markası hep aynını kullanıyrm bende ya cıkmazsa dıye bugun yapmdm yani
cok silik çıktı benim fotoğraflarda pek belli olmuyor sabah tekrarlicam inşallah vardır belkide testler yanıltıyor bilmiyorum

Erken gebelik olmayan norml testlerde regl gecikmeden de ikinci cizgi cikar mi?kac gun önce cikar? Ya da gecmesini mi beklmk gerek?
bir cok kişinin regl gecikmeden çıkıyor ama döllenmeyle alakalı erken yumurtlama olduysa daha çabuk çıkıyor. gecmesini bekleyebilsek keske ozaman daha net çıkar

Erken gebelik olmayan norml testlerde regl gecikmeden de ikinci cizgi cikar mi?kac gun önce cikar? Ya da gecmesini mi beklmk gerek?
Bence yumurtlamaya baglı canm benım ilk kızda adet gecince ertesi gun cıktı şimdi yine beklıyrz bi hafta gecti hala bişey yok adette olmadm

bir cok kişinin regl gecikmeden çıkıyor ama döllenmeyle alakalı erken yumurtlama olduysa daha çabuk çıkıyor. gecmesini bekleyebilsek keske ozaman daha net çıkar
[/QUOTE]
Tesekkur ederim cvp icin.sagolun.15inde ovu testinde cift cizgiyi gordum degerlndrdm buna gore test yapmk icn bi tarih soylenemez degl mi?

Arkadaşlar aşılamanın 11. Günü kanda 0.307 çıktı. Reglime 5 gün vardı. Bidaha da test yapmadım. Olsa kanda çıkardı. En azından pozitif olmasa bile,değer 3-4 falan çıksaydı belki yükselir diye umut ederdim.

Tesekkur ederim cvp icin.sagolun.15inde ovu testinde cift cizgiyi gordum degerlndrdm buna gore test yapmk icn bi tarih soylenemez degl mi?
[/QUOTE]
Bende 17 sinde pik gordum bugun test yaptim cok silik cikti ama emin değilim yarın koyulasma olur inşallah bence sizinde çıkar artik 12 gun gecmis bugun

Sende yaparsan haber et merak ederim inşallh vardır canm saglıklı bi şekilde
sabah yapcam canim inşallah test bozuk değildir de koyulasma görürüm oglumu adete 1hafta kala net 2 çizgiyle öğrendim ikinci beni bekletcek gibi her hamilelik farklı galiba sabah yapınca haberleşelim

sabah yapcam canim inşallah test bozuk değildir de koyulasma görürüm oglumu adete 1hafta kala net 2 çizgiyle öğrendim ikinci beni bekletcek gibi her hamilelik farklı galiba sabah yapınca haberleşelim
Ayy evet ya bende kızımı adet gevince ikinvi gun test yaptım ama zaten anlamıstım adetten once ben ,ama bunda baya bekledm hayırlısı artık ,haberleşelim evet

Bende 17 sinde pik gordum bugun test yaptim cok silik cikti ama emin değilim yarın koyulasma olur inşallah bence sizinde çıkar artik 12 gun gecmis bugun
[/QUOTE]
Insallah olur ya..Allah gonlunuze gore versn

Mesela her adetten once iki üç gun once sivilce cıkardı bı tane buyuk ve backlarm sızlardı onlar yoktu , bide güzelleşmiştim herkes dıyodu sana bi haller oldu dıye bide ne bilim içime dogdu ve aşırı akıntı ve bel agrısı simdi de aynı belirtiler var ama testte gormedm bakalm hepimz için hayrlısı yarın yıme testnyapcam yoksa ümidi kescem artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…