En güzeli yaa erken öğrenmek iyi değilmiş sürekli bekliyorumO zaman benim daha vare bende daha reglden sonra yapicam bakalim erken regl olmazsam
Bu sabah mi yaptn canm test ben hala beklıyrm, ben test markası pek bilmyrm bebe bilmem ne benm test markası hep aynını kullanıyrmkızlar freely gebelik testi kullanan var mı predictor ve freely yaptim predictor bitek benim gorebilcegim kadar cikti sanki. freely de daha iyi görüyorum ama predictor daha iyi çıkması lazımdı sanırım yok
Atsana resmini canım
cok silik çıktı benim fotoğraflarda pek belli olmuyor sabah tekrarlicam inşallah vardırBu sabah mi yaptn canm test ben hala beklıyrm, ben test markası pek bilmyrm bebe bilmem ne benm test markası hep aynını kullanıyrmbende ya cıkmazsa dıye bugun yapmdm yani
bir cok kişinin regl gecikmeden çıkıyor ama döllenmeyle alakalı erken yumurtlama olduysa daha çabuk çıkıyor. gecmesini bekleyebilsek keske ozaman daha net çıkarErken gebelik olmayan norml testlerde regl gecikmeden de ikinci cizgi cikar mi?kac gun önce cikar? Ya da gecmesini mi beklmk gerek?
Bence yumurtlamaya baglı canm benım ilk kızda adet gecince ertesi gun cıktı şimdi yine beklıyrz bi hafta gecti hala bişey yok adette olmadmErken gebelik olmayan norml testlerde regl gecikmeden de ikinci cizgi cikar mi?kac gun önce cikar? Ya da gecmesini mi beklmk gerek?
sende bi test yapsana canim senin baya geçmişBence yumurtlamaya baglı canm benım ilk kızda adet gecince ertesi gun cıktı şimdi yine beklıyrz bi hafta gecti hala bişey yok adette olmadm
Tesekkur ederim cvp icin..Kan testi yaptrmdnz mi?Bence yumurtlamaya baglı canm benım ilk kızda adet gecince ertesi gun cıktı şimdi yine beklıyrz bi hafta gecti hala bişey yok adette olmadm
Tesekkur ederim cvp icin.sagolun.15inde ovu testinde cift cizgiyi gordum degerlndrdm buna gore test yapmk icn bi tarih soylenemez degl mi?bir cok kişinin regl gecikmeden çıkıyor ama döllenmeyle alakalı erken yumurtlama olduysa daha çabuk çıkıyor. gecmesini bekleyebilsek keske ozaman daha net çıkar
Yok yaptrmadm, eşimi goturemyrm maalesef beklemek cok stres yapıyo yoksa ilk cocugumda hemen cıkmştı evde testteTesekkur ederim cvp icin..Kan testi yaptrmdnz mi?
Yarın yapcam inş bakım ayy ne zor yasende bi test yapsana canim senin baya geçmiş
Sende yaparsan haber et merak ederimsende bi test yapsana canim senin baya geçmiş
sabah yapcam canim inşallah test bozuk değildir de koyulasma görürümSende yaparsan haber et merak ederiminşallh vardır canm saglıklı bi şekilde
Ayy evet ya bende kızımı adet gevince ikinvi gun test yaptım ama zaten anlamıstım adetten once ben ,ama bunda baya bekledm hayırlısı artık ,haberleşelim evetsabah yapcam canim inşallah test bozuk değildir de koyulasma görürümoglumu adete 1hafta kala net 2 çizgiyle öğrendim ikinci beni bekletcek gibi her hamilelik farklı galiba sabah yapınca haberleşelim
Nasl anlamstnz?Ayy evet ya bende kızımı adet gevince ikinvi gun test yaptım ama zaten anlamıstım adetten once ben ,ama bunda baya bekledm hayırlısı artık ,haberleşelim evet
Bende 17 sinde pik gordum bugun test yaptim cok silik cikti ama emin değilim yarın koyulasma olur inşallahTesekkur ederim cvp icin.sagolun.15inde ovu testinde cift cizgiyi gordum degerlndrdm buna gore test yapmk icn bi tarih soylenemez degl mi?
Hayirlisi olur insallah cok merak ettim insallah dilediğiniz gibi olur⚘Ayy evet ya bende kızımı adet gevince ikinvi gun test yaptım ama zaten anlamıstım adetten once ben ,ama bunda baya bekledm hayırlısı artık ,haberleşelim evet
Mesela her adetten once iki üç gun once sivilce cıkardı bı tane buyuk ve backlarm sızlardı onlar yoktu , bide güzelleşmiştim herkes dıyodu sana bi haller oldu dıyeNasl anlamstnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?