Bende yapim k zaman inşallh vardır yoksa da neden adet olmuyrm ben yaaaben yarin yapcam dun negatifti artik çıkabilir varsa 10 gun olcak yarın Allahın izniyle inşallah pozitifi görürüz
Anladm canm hayırlısı inş hayırlı haber verırsnbizim gecmedi canim 17 si yumurtalamaydi bat 29 haziran
gecikmenin binsebebi olması lazım inşallh gebeliktendirBende yapim k zaman inşallh vardır yoksa da neden adet olmuyrm ben yaaa
ovulasyon baya koyu canim bence var biseyler 11.gunu bekliyorum bende garanti olsun diyeBen bir tane erken gebelik Ziyan ettimidrarı fazla kaçırarak o yüzden sonuncu hakkımı adet günü kullanmak istiyorum yarın normal gebelik testi yaparım olmadı ya ümidimi kaybettim diyorum ovulasyon şanet ovulasyon koyu çıkıyor imit ettiriyor. Bir daha yapmayacağım diyorum dayanamıyorum
Çıkamadı canım bozuk bildiğin hiç çizgi yok çünkü fazla idrar koydumovulasyon baya koyu canim bence var biseyler 11.gunu bekliyorum bende garanti olsun diyeerken gebelik nasil çıktı atsana
Maşallah hamilesin canmKızlar merhaba adetime 1-2 gün var. Bu sabah laboquick marka gebelik testi yaptım böyle cıktı 5 dakika icinde. Bu testin yanılma payı var midir? Yoksa gercek mi gördügüm
1 senedir ilk defa cifti görünce inanamadim ya cok sagol cnmmMaşallah hamilesin canmzannetmiyrm bozuk degıldr bence net cıkmış cızgı
Canım ben normalde adetten önce kabız olurdum adet olduktan sonra isal ama bu sefer adetine yakın ishal oldum hatta ordan bile anladım garip geldi hamilelik belirtisimidr benim için oyleydiBagirsak harektlnmesi regl belirtisidir degil mi? Hamilelikte kabzlk olur sanrm degl mi?
Atsana resmini canımkızlar freely gebelik testi kullanan var mı predictor ve freely yaptim predictor bitek benim gorebilcegim kadar cikti sanki. freely de daha iyi görüyorum ama predictor daha iyi çıkması lazımdı sanırım yok
Tesekkur ederim cvp için..sagolun..genlde regl oncesi bagirsaklarda gevseme olur falan yazilari okumstm..demek kişiden kisiye degisiyor..ama bu normlden farkli olmasi, önemli bi işaret gibi gozukuyor..Canım ben normalde adetten önce kabız olurdum adet olduktan sonra isal ama bu sefer adetine yakın ishal oldum hatta ordan bile anladım garip geldi hamilelik belirtisimidr benim için oyleydi
Cok net gözüküyor..Kızlar merhaba adetime 1-2 gün var. Bu sabah laboquick marka gebelik testi yaptım böyle cıktı 5 dakika icinde. Bu testin yanılma payı var midir? Yoksa gercek mi gördügüm
Bendeee bat 3u...ama korkuyorum test yapmaya regl beklicemherkese günaydınpazartesi erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı bugün sabah 2 test yaptım ikisi de silik bat 3 hamile olma ihtimalim var mı sizce
yaa ben yeni ve tecrübesizim bat 3 derken 3 gün var anlamında yazmıştımBendeee bat 3u...ama korkuyorum test yapmaya regl beklicemsende ne belirtileri var canim?
O zaman benim daha vare bende daha reglden sonra yapicam bakalim erken regl olmazsamyaa ben yeni ve tecrübesizim bat 3 derken 3 gün var anlamında yazmıştım
Normalde bugün veya yarın adet olucam 3 gündür testlerim koyulaştı..
Salı-perşembe gibi mide ağrısı aşırı şişkinlik vardı şindi yok sadece göğüslerimin büyüdüğünü hissediyorum..pazartesi kan vericem bakalım
Testler sırasıyla ovülasyonun 11. 12. Ve 13. Günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?