Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bir tane erken gebelik Ziyan ettim idrarı fazla kaçırarak o yüzden sonuncu hakkımı adet günü kullanmak istiyorum yarın normal gebelik testi yaparım olmadı ya ümidimi kaybettim diyorum ovulasyon şanet ovulasyon koyu çıkıyor imit ettiriyor. Bir daha yapmayacağım diyorum dayanamıyorum

Eklentiler

• image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 90
ovulasyon baya koyu canim bence var biseyler 11.gunu bekliyorum bende garanti olsun diye erken gebelik nasil çıktı atsana

Ayy bende sabhtan beri sizi beklıyrm kızlar siz test sonucu ararsanz ona gore yapım bende dıye yapmdm ben bugun eşim artık kızıyo az rahat ol surekli test yapma dıye

Kızlar merhaba adetime 1-2 gün var. Bu sabah laboquick marka gebelik testi yaptım böyle cıktı 5 dakika icinde. Bu testin yanılma payı var midir? Yoksa gercek mi gördügüm

Eklentiler

• D9B88174-2F14-44FF-970C-32C760082B3E.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar merhaba adetime 1-2 gün var. Bu sabah laboquick marka gebelik testi yaptım böyle cıktı 5 dakika icinde. Bu testin yanılma payı var midir? Yoksa gercek mi gördügüm
Maşallah hamilesin canm zannetmiyrm bozuk degıldr bence net cıkmış cızgı

Bagirsak harektlnmesi regl belirtisidir degil mi? Hamilelikte kabzlk olur sanrm degl mi?
Canım ben normalde adetten önce kabız olurdum adet olduktan sonra isal ama bu sefer adetine yakın ishal oldum hatta ordan bile anladım garip geldi hamilelik belirtisimidr benim için oyleydi

kızlar freely gebelik testi kullanan var mı predictor ve freely yaptim predictor bitek benim gorebilcegim kadar cikti sanki. freely de daha iyi görüyorum ama predictor daha iyi çıkması lazımdı sanırım yok

Canım ben normalde adetten önce kabız olurdum adet olduktan sonra isal ama bu sefer adetine yakın ishal oldum hatta ordan bile anladım garip geldi hamilelik belirtisimidr benim için oyleydi
Tesekkur ederim cvp için..sagolun..genlde regl oncesi bagirsaklarda gevseme olur falan yazilari okumstm..demek kişiden kisiye degisiyor..ama bu normlden farkli olmasi, önemli bi işaret gibi gozukuyor..
Saglikla kucagnza alın insallah bebegnzi..

Bide freely e guveiyordum ben hep ama c cizgisi bile cok açık renk oyuzden cikan cizgiyi çekmeye bile zorlandım

Eklentiler

• IMG_20200627_175714.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20200627_175702.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20200627_175610.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20200625_130638.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 93
Kizlar regl 3temmuz.... yumurtalamadan beri karnimda agri var bitmek bilmeyen bi kramp sonrada belime gecti...uykulu halsiz hallerimde var...dun aksamdan midemde azıcık bulaniyor İnsAllah psilojik değildir ama göğüsde bi değişiklik yok..regle daha 6gun var... İnsAllah ereken regl olmambirde mende ishal oluyor kabz değil ishal regldr olurmuş umudumu biraz kırdı o aslında...ama yine yine hee sabah uyaninca kendimi hamiel gibi hiss ediyorummmAllah hee kese sağlıklı evlat nasip etsin hayırlısıyla

herkese günaydın pazartesi erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı bugün sabah 2 test yaptım ikisi de silik bat 3 hamile olma ihtimalim var mı sizce
Bendeee bat 3u...ama korkuyorum test yapmaya regl beklicemsende ne belirtileri var canim?

Bendeee bat 3u...ama korkuyorum test yapmaya regl beklicemsende ne belirtileri var canim?
yaa ben yeni ve tecrübesizim bat 3 derken 3 gün var anlamında yazmıştım
Normalde bugün veya yarın adet olucam 3 gündür testlerim koyulaştı..
Salı-perşembe gibi mide ağrısı aşırı şişkinlik vardı şindi yok sadece göğüslerimin büyüdüğünü hissediyorum..pazartesi kan vericem bakalım
Testler sırasıyla ovülasyonun 11. 12. Ve 13. Günleri

Eklentiler

• B24AB4A8-9F76-4551-A851-0DCB1D3D6086.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 83
O zaman benim daha vare bende daha reglden sonra yapicam bakalim erken regl olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…