Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkese günaydın pazartesi erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı bugün sabah 2 test yaptım ikisi de silik bat 3 hamile olma ihtimalim var mı sizce

Eklentiler

• B65F33B1-345D-4D0D-807D-44B28A00E356.webp
    107,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 9F57D802-ADEB-4C9F-9FB1-2C0179D7F416.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 92
herkese günaydın pazartesi erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı bugün sabah 2 test yaptım ikisi de silik bat 3 hamile olma ihtimalim var mı sizce
Evet canm hayırlı olsun yüzde doksan hamilesin bende bu sabah yaptm böyle cıktı. Bat a 6 gün var normal gebelik testi yaptm cıkmaz mı acaba henüz ya nefatif cıktı

Eklentiler

• B6A3AE25-92C2-4BC6-96C9-357816E40742.webp
    125,5 KB · Görüntüleme: 83
evet var hayırlısı olsun yumurtlama takip etmismiydiniz acaba kac gun sonra pozitif çıktı

Şuan şoklardayım. Nolur gördüğüm gerçek olsun halisulasyon olmasın. Eki Görüntüle 2654134

Hayırlı olsun,
Benim de BAT 30 Haziran ve 4-5 gündür kasıklarımda belimde acayip derecede sancı ve şişlik var.Mide bulantım uyku halim de çok.
Ben de salı günü sizin gibi test yaptım negatifti. Sizin testi görünce bir ihtimal bende de olabilir mi diye düşündüm..Bir tarafım yarın test yap diyor diğer tarafım adet gününü bekle diyor.

Merhaba kızlar insanın içi umutsuz olduğu zaman bir destekçi istiyor ve bende katılmaya paylaşmaya karar verdim. 21 haziran ovu günümdü 20-21 değerlendirdik adetime 11 gün var umarım bebişimiz olur. Demir eksiği tedavisi gördüm ve folik asit kullanımınada şubat ayında başladım. Aslında şubat ayı ve mart ayında bebek denedik ama ovu gününe denk gelmediği için sanırım şansımız yoktu.bu ay umarım olur ... Allah herkese nasip etsin olmazsada gelecek ay yeni umutlar diyelim..

Bende adetimden bir gün önce yaptim negativ cikti, su an halen adet görmedim iki gün gecti, sabirsizlaniyorum ama ikinci test icin haftasonunu bekliyecegim :)) hayirlisi, cok ümitlenmek istemiyorum ama elimde degil senin icinde hayirlisi olur insallah silik ciktiysa yine bir umut var

Kuzum içini kmeirecegine yap gitsin ben aklıma geldikçe yaptım durdum. Benim 5 gün vardı Bata aşırı baş dönmem vardı onun üzerine yaptım ben şimdi Ka. Verdim bakalım sonuç ne olacak

Evet canm hayırlı olsun yüzde doksan hamilesin bende bu sabah yaptm böyle cıktı. Bat a 6 gün var normal gebelik testi yaptm cıkmaz mı acaba henüz ya nefatif cıktı
Çok teşekkür ederim Bence erken çünkü ben bata 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı biraz daha bekleyin

Çok teşekkür ederim Bence erken çünkü ben bata 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı biraz daha bekleyin
Aaa öyle mi insallah canım yaa. Gögüs uclarım 10 gündür acıyolar böyle yara olmus gibi dokununca falan diğer aylara göre belirtim bu bu yüzden umutlandm diğer aylar hic gögslerm agrmazdı? Sizin gögüs ucu acınız var mı

evet var hayırlısı olsun yumurtlama takip etmismiydiniz acaba kac gun sonra pozitif çıktı
Biz ilk kez bu ay korunmadık takvimden bakmıştım genel olarak 26 27 günde bir falan oluyorum ama bazen 30 da oluyor bu adet 13. 14. Ve 16. Günleri değerlendirdik
11.gün pozitif çıktı 8. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı

Hayır yok.normalde adetten 1 hafta önce göğüs ağrısı ve şişlik oluyordu yine öyle oldu ama sanki daha şiddetliydi ama asıl şüphelenmemin sebebi karnımda 2 gündür inanılmaz şişkinlik ve gerginlik var çok rahatsız edici bir his..sanırım herkesin belirtileri farkı olabiliyor ama

Yaaaa ne güzel ilk aydan nası oluyo yaaa gerçekten cok ilginccc bi biz tutturamadık

benimde bugun 8. gun negatif cikti cok moralim bozuldu halbuki daha erken ama ne biliyim

benimde bugun 8. gun negatif cikti cok moralim bozuldu halbuki daha erken ama ne biliyim
Yok gerçekten erken bence benim 11. Gün olmasına rağmen silik çıkıyor en güzel sonucun adetin 7. Gün geciktiğini düşünürsek bayağı erken oyüzden moralinizi bozmayın şimdiden benimde negatif çıkmıştı

bi umut oldun inşllah bizde görürüz. seninde sağlıkla ilerler inşallah

Gönül meyvesi hastaneye gittin mi canım bide bir hamiş daha vardı ne yaptınız cok giremiyorum kusura bakmayın n

Yeni hamilelere de hayırlı olsun saglıkla akın kucagına ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…