Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan verdim kızlar sonuç beta hcg de artış var ama sınırda şuan. Var la yok arası dedi daha çok yeni inşallah tutunur dedi. Umarım Rabbım nasip eder.

S Siyahhhinci nerelerdesin canım belirtiler ne alemde ben bel ağrısı dışında bisey hissetmiyorum ondan pek ümidim yok gibi 18inci gun yumurtladığımi bilmesem suan agliyordum bata kaldi 4 gun yumurtlamanin 8.gunu daha

Kan verdim kızlar sonuç beta hcg de artış var ama sınırda şuan. Var la yok arası dedi daha çok yeni inşallah tutunur dedi. Umarım Rabbım nasip eder.
cizgi baya belliydi canim deger kac soylemedi mi sağlıkla artar inşallahhh

Canım sen yerleşme kanamasinyasadin mi nasıl oldu

Gönül meyvesi hastaneye gittin mi canım bide bir hamiş daha vardı ne yaptınız cok giremiyorum kusura bakmayın n

Yeni hamilelere de hayırlı olsun saglıkla akın kucagına ınsallah ❤
Ay bi hamiş daha vardı dediğin ben isem daha hiç bisey yapmadim ne kadar umursuzsun diyenler içinden geçirenler olacaktır elbet ama ilk hamileligimdeki gibi alelacele olsun istemiyorum herşey sakince ve usulca ilerlemek istiyorum hatta bu yüzden eşim dışında kimseye soylemedm belli olana kadar da kimseye soylemicz çünkü aaa hanı ikinciyi dusunmuyodun nolduuu kosa kosa yapmışsın büyük konusmcksn falan diyen sevimli akrabalar olcaktr o lafları duymak için biraz daha erteleidm söylemeyi neyse sanırım şuan 5 hafta icindeyim sali gunu kan vericm inşallah kese görünür hatta ertelesem mi.diye bi düşünüyorum da bakalim

Merhabalar,
Öncelikle 4 Temmuz beklenen bat tarihim.

Reglimin 3. günü doktor kontrolünde 5 cm yumurtam vardı. 7.gününden itibarende ovülasyon testi ile takip etmeye başladım. Reglimin 12. günü pik seviyeyi gördüm. 13. günüde çatlamayı. (akıntım da oldu 13.gün baya)
Ancak 14. günü bir baktım ovü. testi yine koyulaşmaya başladı. Endişelendim doktora gittim. İlk gittiğim doktor izindeydi o nedenle başka doktora gittim. Oda bana demesin mi "yooo ben sende çatlayan bir yumurta görmüyorum sadece 14 cm lik bir yumurta var oda gelişme aşamasında" diye.. Kafam allak bullak oldu tabi. birde ekledi "aslında birde içerde sanki birsey çatlamış gibi sıvı var ama bilmedim" diye

Bende doktora güvenerek madem 14 cm lik yumurta var onu takip etmeye devam edeyim diye ov. testlerine devam ettim. 15,16,17,ve 18. günler koyulaşmaya devam etti gitgide. Ancak hiç pik seviyeyi görmeden 19. gün yeniden silikleşti. 20. gün (yani bugün) yeniden sanki minikde olsa koyulaşma var...

Sizce neden olabilir? Ben görselleri koyuyorum sizde bir bakar mısınız? Siyah yıldızlı olan günler gece değerlendirmeleri, kırmızı yıldızlı günler ise sabah değerlendirmelerini gösteriyor.

Walla ben de 18. Günüm geç yumurtlama yaşadım sonra 25. Günümde yine pik oldu. 26. Günüm silikti 26. Günün akşamı yine pik oldu belki de adete yakın hormon artışından olabilir koyulaşmalar

Belki bilgisi olan vardr dıye sormak istedm hanmlar simdi biz korunuyorduk bundan on gun once korunmasz ilşki oldu ve benm bat 23 hazırandı ve ben hala adet olmadm ama asırı şişkinlik, gaz ve bel agrısı yasıyrm bide adet olackmış gibi backlarm sızlıyo bi haftadr ama adet olmuyrm ve test yaptm oda negatıf cok stres oldm neden olur acaba ve benm bi kzım var onda da aynj seylr oldu ılk testte gordm pozıtıfı

gec dollenme olabilir mi iliski tarihinden itibaren 13 gun mü gecmis oluyor yumurtlama zamanina falan denk geldimi adet döngüsüde önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…