Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cizgi baya belliydi canim deger kac soylemedi mi sağlıkla artar inşallahhhKan verdim kızlar sonuç beta hcg de artış var ama sınırda şuan. Var la yok arası dedi daha çok yeni inşallah tutunur dedi. Umarım Rabbım nasip eder.![]()
4 gun varsa bugun 10 gun OluyorS Siyahhhinci nerelerdesin canım belirtiler ne alemde ben bel ağrısı dışında bisey hissetmiyorum ondan pek ümidim yok gibi18inci gun yumurtladığımi bilmesem suan agliyordum bata kaldi 4 gun yumurtlamanin 8.gunu daha
Kaç cıktı canımKan verdim kızlar sonuç beta hcg de artış var ama sınırda şuan. Var la yok arası dedi daha çok yeni inşallah tutunur dedi. Umarım Rabbım nasip eder.![]()
16 dedi doktorKaç cıktı canım
16 dedi canım.cizgi baya belliydi canim deger kac soylemedi mi sağlıkla artar inşallahhh
Canım sen yerleşme kanamasinyasadin mi nasıl olduYorumlarınızın hepsini anca bitirdim kızlar umutsuz olmayın asla ben inanıyorum çok gebelik haberi alıcaz burfa hissediyorum @Mucize1043 canım geçen ay ki testine çok şaşırdım yaa inşallah-Yagmur- ve sende yerleşme kamaması yaşoyorsunuzdur çok kısa sürede sizde gebe kalacaksınız inşallah
![]()
Ay bi hamiş daha vardı dediğin ben isem daha hiç bisey yapmadimGönül meyvesi hastaneye gittin mi canım bide bir hamiş daha vardı ne yaptınız cok giremiyorum kusura bakmayın n
Yeni hamilelere de hayırlı olsun saglıkla akın kucagına ınsallah ❤![]()
Canım sen yerleşme kanamasinyasadin mi nasıl oldu
tam 17 haziranda pik gördüm 18inde catlama yanlismi oluyor4 gun varsa bugun 10 gun Oluyor
Kuzum baya hamis var topikteGönül meyvesi hastaneye gittin mi canım bide bir hamiş daha vardı ne yaptınız cok giremiyorum kusura bakmayın n
Yeni hamilelere de hayırlı olsun saglıkla akın kucagına ınsallah ❤![]()
Testi ne aman yaptın yarın adet günü benimde dün oldu leke. Ama negatif ciktiEvet galiba yaşadım canım
İlk peçeteye kanama şeklinde geldi
Sonra khverengi geldi 2.günü azaldı ve bitti
Adet günümden bir gün önceydi
Walla ben de 18. Günüm geç yumurtlama yaşadım sonra 25. Günümde yine pik oldu. 26. Günüm silikti 26. Günün akşamı yine pik oldu belki de adete yakın hormon artışından olabilir koyulaşmalarMerhabalar,
Öncelikle 4 Temmuz beklenen bat tarihim.
Reglimin 3. günü doktor kontrolünde 5 cm yumurtam vardı. 7.gününden itibarende ovülasyon testi ile takip etmeye başladım. Reglimin 12. günü pik seviyeyi gördüm. 13. günüde çatlamayı. (akıntım da oldu 13.gün baya)
Ancak 14. günü bir baktım ovü. testi yine koyulaşmaya başladı. Endişelendim doktora gittim. İlk gittiğim doktor izindeydi o nedenle başka doktora gittim. Oda bana demesin mi "yooo ben sende çatlayan bir yumurta görmüyorum sadece 14 cm lik bir yumurta var oda gelişme aşamasında" diye.. Kafam allak bullak oldu tabi. birde ekledi "aslında birde içerde sanki birsey çatlamış gibi sıvı var ama bilmedim" diye
Bende doktora güvenerek madem 14 cm lik yumurta var onu takip etmeye devam edeyim diye ov. testlerine devam ettim. 15,16,17,ve 18. günler koyulaşmaya devam etti gitgide. Ancak hiç pik seviyeyi görmeden 19. gün yeniden silikleşti. 20. gün (yani bugün) yeniden sanki minikde olsa koyulaşma var...
Sizce neden olabilir? Ben görselleri koyuyorum sizde bir bakar mısınız? Siyah yıldızlı olan günler gece değerlendirmeleri, kırmızı yıldızlı günler ise sabah değerlendirmelerini gösteriyor.
Eki Görüntüle 2654441
Testi ne aman yaptın yarın adet günü benimde dün oldu leke. Ama negatif cikti
S Siyahhhinci sesin çıkmıyor birdaha test yaptin mi arada bir uğra heyecan dorukta az kaldı bataYarın belli olur eğer ikinci yumurtlama ise yarın silikleşmeye başlar
gec dollenme olabilir mi iliski tarihinden itibaren 13 gun mü gecmis oluyor yumurtlama zamanina falan denk geldimi adet döngüsüde önemliBelki bilgisi olan vardr dıye sormak istedm hanmlar simdi biz korunuyorduk bundan on gun once korunmasz ilşki oldu ve benm bat 23 hazırandı ve ben hala adet olmadm ama asırı şişkinlik, gaz ve bel agrısı yasıyrm bide adet olackmış gibi backlarm sızlıyo bi haftadr ama adet olmuyrm ve test yaptm oda negatıf cok stres oldm neden olur acaba ve benm bi kzım var onda da aynj seylr oldu ılk testte gordm pozıtıfı