Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Bu arada dil altından ölçmek gerektiğini ben 3-4 gün sonra öğrendim koltuk altı ile arasında 0.4 derece fazla fark vardı sabah 7-8 arasında ölçtüm ben birde yatmadan önce benim geceleri ateş basıyor gerçekten de 36.5-37 leri gördüm normalde 35.5 di ordan düşünebilirsiniz

Bazen mesela yattığımız odanın peteği hafif açık oluyor bazen kapalı bu vücut ısısını etkileyip yanıltabilir mi?

Canım betan yüksek cıkmis sen kesin hamilesin qrayi acmadan pazartesi gunu kadin doguma git bence hayirlis olsun bu arada

Kızlar biz dün hariç her günü değerlendirdik. Benim çatlamam ne zaman olmuş oluyor. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor yine denemelere devam edeyim mi ?

Eklentiler

• IMG_7380.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 34
Yani bilmiyorum ki simdi daha 3 gum gecmis ama 5 de dahi olsa cikardi o zmn kan testinde yaa cunku ne kadar gec dollenirse dollesnsinde yinede beta degerlerinde illa.bir oynama oluyo aslinda
Bende öyle düşünüyorum ama hayatımda ilk kez goguslerim sizliyo başka hiç bir belirti yok çok tuhaf

Bende öyle düşünüyorum ama hayatımda ilk kez goguslerim sizliyo başka hiç bir belirti yok çok tuhaf
Oğluma hamileliģimi ogrenmeden once benimde goğuslerim sisti ve sizladi kasıklsrımda adet olacakmis gibi agri hissediyordjm hatta hamile olacagim aklima bile gelmezdi reglim 2 gun gecikimce kaynanam test yapalim dedi normalde hic gecikmezdi cunku pozitif cikti yani henuz bebek bile dusunmuyordum o zmn ogrenince cok mutlu oldum yani ama su an 3 aydir ugrasiyorum yani bence psikolojikmende kalamiyor olabiliriz hafizamizda heo hamile kalma dusuncesi var ve buda hepimjzj etkiliyo aslimda rahat olmamiz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…