- 23 Haziran 2024
- 241
- 87
- 13
- 25
- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Çatlamanın 13. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sat tee aralığın başı benim adetim düzensiz. Yumurtlama 33. Günde oldu. Bugün çatlamanın 14. Günü ve kahverengi pembe akıntı geldi çok az. Devamı gelmedi şimdilik. Yarın da gelmez inşallahÇok erken vermissin onu hiç baz alma sat kaç gun kaldı ki test yaptınmı hiç
İnşAllah yerleşme kanamasıdırÇatlamanın 13. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sat tee aralığın başı benim adetim düzensiz. Yumurtlama 33. Günde oldu. Bugün çatlamanın 14. Günü ve kahverengi pembe akıntı geldi çok az. Devamı gelmedi şimdilik. Yarın da gelmez inşallah
İnşallah yarın haber veririmİnşAllah yerleşme kanamasıdırumut hala var
Canım normalde amh ile ilgili bir sorunun mu vardı? Hcg değeri sandım bi an sevindim kizKızlar çıkmış ümit vadediyor mu sizce bugün 9. Günüm catlamadan sonraki . Ovulasyon takibi yapmistim , heyecanlandım cidden ne diyosunuz ?
Benim de aynı şekilde kasık batması akıntı ağız kuruluğu (belirti mi bilmem) 13 şubat bat günüm bekliyorumMerhaba arkadaşlar yumurtalama günüm 30 ocaktı ogünden beri bel,kasık ağrısı ve akıntım var kasık ağrım bazen çok şiddetleniyo üç gündürde isalim regl günüm 14 şubat sizce belirtiler hamilelik belirtisi mi
Başka belirtin var mı benim göğüslerimde ağrımaya başladı normalde daha çok ağrır ama oyüzden belirti diyemiyorumBenim de aynı şekilde kasık batması akıntı ağız kuruluğu (belirti mi bilmem) 13 şubat bat günüm bekliyorum
Evet akıntım var şeffaf renkte normalde kuru olması lazım dün gece başladı bir de karın ağrısı yaşadım 1-2 saat sürdü geçti bugünBaşka belirtin var mı benim göğüslerimde ağrımaya başladı normalde daha çok ağrır ama oyüzden belirti diyemiyorum
Günümüz gelsin test yapalım İnşallah hamileyizdir ben 9 aydır korunmuyorum ama olmuyoEvet akıntım var şeffaf renkte normalde kuru olması lazım dün gece başladı bir de karın ağrısı yaşadım 1-2 saat sürdü geçti bugün
Test yap canım inşallah hamilesindir olmazsada üzülmeye gerek yok Doğru zamanı bekliyodurHerkese merhaba, adetlerim normalde düzenlidir. Çocuk için 2. Ayımdayım. Doktor bana folicus folik asiti verdi. Bunu kullan dedi senelerdir düzenli olan adet düzenim bozuldu anlamadım gitti. Bu ay da ayın 2 si bat tı ama hala olmadım geçen ay gecikmeye rağmen gebelik göremeyince üzülüp bu ay da yine gecikme yaşayınca doktora gidip görünmeye endişe ile bakıyorum. 5 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif görünce yine hevesim kaçtı dedim yine gecikme herhalde ama bu neden böyle oluyor, çok şükür hiçbir sorunum da yok, sabırsızlıkla mücadele ediyorum hala daha pozitife döner gebelik görme şansım var mı ona dahi emin değilim, duygularımı anlatacak, paylaşacağım bir annem ve ablam yok bana bir şey der misiniz olumlu olumsuz yol gösterecek, açığım eleştiriye fikirlere lütfen
Az önce yorgan kaldırırken bir ağrı battı alt karnıma anlatamam bıraktım yorganı nolur nolmaz diyeGünümüz gelsin test yapalım İnşallah hamileyizdir ben 9 aydır korunmuyorum ama olmuyo
Haklısın canım, herşey nasip tabi. Rabbim kimsenin kucağınıza boş bırakmasınTest yap canım inşallah hamilesindir olmazsada üzülmeye gerek yok Doğru zamanı bekliyodur
Acaba yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınızTeşekkür ederim darısı hepinizin başınaaa
İyi yapmışsın canım bu aralar çok dikkatli olAz önce yorgan kaldırırken bir ağrı battı alt karnıma anlatamam bıraktım yorganı nolur nolmaz diye
Test yaparsan inşallah güzel haberi bizede verHaklısın canım, herşey nasip tabi. Rabbim kimsenin kucağınıza boş bırakmasın
Test yaptım negatif çıktı bekliyorum, olmayacak herhalde bu ay da yine heveslenip ağlamak istemiyorumTest yaparsan inşallah güzel haberi bizede ver
Yaa kıyamam üzülme canım bende senin gibi ilk zamanlar hevesle bekliyodum herşeyi belirti sanıyodum hep test yapıyodum saat 12 de özel hastaneye gidip test yaptırıyodum 4 ay böyle üzülerek geçti ondan sonra dedim daha düşünme hamileyim hamileyim diyip kafamdan tamamen çıkardım olmuyo diyip 9 aydırda olmuyo yani Allah hayırlısını versin bu ayda kasık ağrım geçmiyo diye böyle yine başladım ama üzülcek bişey yok hazırım yani olmazsada Sende kotunmayı bırak yıpratmada kendini sabırla bekleTest yaptım negatif çıktı bekliyorum, olmayacak herhalde bu ay da yine heveslenip ağlamak istemiyorum
Test doğru sonucu ilk 20 dakikada veriyo canım geceden sabaha kalan test yalancı sonuç verir tekrar yap istersenKızlar gece test yaptım sabah böyle olmuş kuruma mı marka prodoctor daha önce de yaptım kuruma çıkartmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?